Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Abec

Post autor: Abec »

LoLex pisze:
Abec pisze: Zagadzam się. Nie zmienia to jednak faktu, że obietkytnie (nie zaś w czymkolwiek odczuciu) są parą dzieciaków.
Obiektywnie są dorosłymi ludźmi. ;p To ty nazwałeś ich dzieciakami.
Wiesz, że miałem na myśli ich mentalność, nie metrykę.

Ale nie twierdzę, że robią źle.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Robi pisze:Brooke i Thornie ale Taylor i Ridge też około tylu lat mają.
Nom i tu wytknę, że Ridge ma w chwili kręcenia Wenecji 48 lat, zaś Taylor faktycznie 39, co dziw, że 9 lat różnicy...
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Abec pisze:

Co masz na myśli pisząc o rozprawieniu się?
Mam na myśli jego zazdrość o Brooke, której niektórzy nie widzą i jego wtrącanie się w ich życie osobiste.
Pisząc 'rozprawić się' masz na myśli 'zazdrościć'???[/quote]

Nie rozumiesz potocznego języka. Ridge wtrąca się w ich życie, a oni powinni go posłać w diabły.

Kłótnia być może jest częścią planu (nie wiem), ale aktualnie kłócą się naprawdę i nie ma to związku z żadnym planem Eryka, bo on nawet nie zaczął być realizowany.
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Dobre, tylko pytanie dla kogo???Na pewno nie dla Brooke i Thorna. Nie jest dobre także dla cesarzowej, bo nawet jeśli oszczędzi jej nerwów, to co z niej za matka, której własny syn nie może prawdy powiedzieć? Nawet jeśli się rodzicowi coś nie podoba, to powinien dziecko kochać i wspierać w jego decyzjach, a nie dyrygować i sterować życiem własnej rodziny! Brooke sprzeciwiała się małżeństwu Ricka, bo wiedziała jaką osobą jest Amber, starała się go przed nią chronić ale nigdy nie posunęłaby się do szantażu tak jak Stephanie! Mówiła Thornowi, że nie może jej tego zrobić, że Brooke rozbija jej rodzinę...moje, moja, ja, ja, ja!!! Nie myślała czego chce jej syn, tylko czego nie chce ona! Tak samo zachowują się teraz Eric, Ridge i Tylor. Faceci usprawiedliwiają swoje postępowanie dobrem cesarzowje i może nawet w to wierzą, choć dla mnie to zwykły fałsz. Za to postawa Tylor oburza mnie z odcinka na odcinek bardziej. To jest wykształcona, inteligentna osoba, lekarz, który ma pomagać innym??? Przecież ona postępuje jak bezwolna marionetka, której nie wolno się sprzeciwić panu i władcy!!! Gdzie etyka lekarska, gdzie ludzka przyzwoitość? I ona śmie mówić, że Brooke ma problemy i powinna iść do psychiatry? Sama powinna skorzystać ze swojej rady! Zauważcie, że ona nie mówi, że robią krzywdę Brooke i Thornowi, tylko, że przez nich kłóci się z Ridgem i że znowu wszystko kręci się wokół Brooke. Nie chodzi jej o dobro Stephanie, tylko o święty spokój, bo tak kazał mąż i teść. Żałosne...
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Troche mi sie przegapilo ostatnie odcinki...
Kłotnia nie jest częścią planu
o jakim planie prawicie?
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Planem jest to co taylor i Ridge mają im powiedzieć , to co teraz widzimy to resztki moralności Taylor ,ale nie stety ona nie ma tylu sił aby się przeciwstawić męzowi i teściowi.
Abec

Rozdzielenia Brooke i Thorne'a, poprzez uwiedzenie Brooke przez Ridge'a.

LoLex pisze:
Abec pisze:

Co masz na myśli pisząc o rozprawieniu się?
Mam na myśli jego zazdrość o Brooke, której niektórzy nie widzą i jego wtrącanie się w ich życie osobiste.
Pisząc 'rozprawić się' masz na myśli 'zazdrościć'???
Nie rozumiesz potocznego języka. Ridge wtrąca się w ich życie, a oni powinni go posłać w diabły.

Kłótnia być może jest częścią planu (nie wiem), ale aktualnie kłócą się naprawdę i nie ma to związku z żadnym planem Eryka, bo on nawet nie zaczął być realizowany.[/quote]

1) To nie jest kwestia potoczności języka, tylko czytelnego wyrażania myśli.
2) Plan jest realizowany. Zróć uwagę, jak dziś Brooke patrzyła na Taylor. Jak już pisałem, na mój nos na 99% plan się powiedzie.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
LoLex

Abec - Brooke i Thorne są zakochani, a zakochani ludzie tak się na ogół zachowują. A co do szpiegowania, to dziwne, że Ridge i Taylor muszą tak łazić za nimi i sam bym podejrzewał, że coś jest nie tak już w samolocie. To się łatwo wyczuwa. Wystarczy mieć zdolności obserwatora.
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Robi, tu nie trzeba sił, tylko charakteru! Skoro jest żoną Ridge'a a nie jego niewolnicą ma prawo decydować o tym, co robi i mówi! Czy to tak wiele? Gdyby była jakąś zakompleksioną niewykształconą dziewczynką to może aż tak brak własnego zdania by nie bulwersował ale wielka pani psycholog? Nikt mnie nie przekona, że można ją jakoś usprawiedliwić, tym bardziej, że obiecała Brooke, że będą przyjaciółkami! Jak się ma takich przyjaciół jak ona i Ridge, to po co człowiekowi wrogowie???
Abec

Dziś Ridge za nikim nie łaził tylko siedział w knajpce. A reakacja Thorne'a była... no właśnie żenująca.
Awatar użytkownika
LoLex

Abec - inaczej odbieramy niektóre zachowania bohaterów MNS i niech tak zostanie. ;p
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

No tylko mi nie mówcie że Ridge i Taylor nie szpiegują Brooke i Thorne . Przecież dzisiaj sam Ridge powiedział że Brooke i Thorne zaraz tu przyjdą , jadą za nimi do Wenecji , mieszkają na przeciwko Brooke i chodzą za nimi w krok w krok, a po za tym Eric poprosił Ridge aby pojechał za nimi i ich pilnował.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No właśnie warto zauważyć że Taylor i Ridge czekali na nich a Becky nie miała wspomnień tylko wyobraźnię muzyczną.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Adex-fan Brooke pisze:a Becky nie miała wspomnień tylko wyobraźnię muzyczną.
Lolll... :roll: Przecież pisałem że "wspomnienia" bo nie wiedziałem jak to nazwać :roll:
A tak wogule to taka sytuacja istniala?
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Niestety nie ogladalam dzisiejszego odcinka ::kwasny:: Przez ta tymczasowa zmiane godzin emisji, zapomnialam ::cojest::
Zablokowany