Ja jakimś cudem dotarłem do domu w 10 minut (zwykle 0,5h), choć zapomnialem o Modziekimberly1990 pisze:Niestety nie ogladalam dzisiejszego odcinkaPrzez ta tymczasowa zmiane godzin emisji, zapomnialam
Bieżące odcinki cz. 1
-
SallyFan
- Adex-fan Brooke
Nie no to wyobraźnia bo nie było tych scen z Becky w jej paryskim mieszkaniu z dzieckiemSallyFan pisze:Lolll...Adex-fan Brooke pisze:a Becky nie miała wspomnień tylko wyobraźnię muzyczną.Przecież pisałem że "wspomnienia" bo nie wiedziałem jak to nazwać
![]()
A tak wogule to taka sytuacja istniala?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
To nie jest przęgięcie tylko tęsknota za dzieckiem które zostało skradzione . A to że oglada je 100 razy dziennie to rzecz normalna , to jest poprostu macierzyństwo .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
To lepiej przegapić? Zwłaszcza jak teraz Wenecja? Bez sensu! Zaraz będę pewnie czytać post że żałujesz iż coś przegapiłeśTkk_Sally pisze:Od soboty nie oglądam Mody na sukcesGdy jest jeden odcinek tego sie nie da oglądać ,wszysko dzieje się tak wolno...Od poniedziałku zaczne po ponad tygodniowej przerwie będzie mi się lepiej oglądalo
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
To prawda. Najlepiej nagrać odcinki z całego tygodnia...Tkk_Sally pisze:Od soboty nie oglądam Mody na sukcesGdy jest jeden odcinek tego sie nie da oglądać ,wszysko dzieje się tak wolno...Od poniedziałku zaczne po ponad tygodniowej przerwie będzie mi się lepiej oglądalo
W ostatnich odcinkach idiotyzm Amber sięga szczytu, te jej miny, poziom uszczypliwych uwag w stosunku do Kimberly, niedobrze się robi
Niech Becky, która już od 20 odcinków patrzy na to samo zdjęcie, wparuje do hotelu Bauer, weźmie swoje dziecko i zmyka. Becky powinna wziąć przykład z Sheili (oczywiście bez brutalności), która nie pozwoliła, aby jej dziecko wychowywał ktoś inny tzn. Maggie lub Stephanie.
-
żaba
-
SallyFan
Podsumowanie odcinka:
Najlepsza postać:Becky- No a teraz tylko powiedz prawdę i zabierz dziecko...
Najgorsza Postać:Tawny-Wariatka...
Specjalne Wyróżnienie:Mały Eryk-chyba nie muszę komentować
Specjalne wyróżnienie Dla Idioty(dzisiaj trzy!!!Ułożone są kolejnością polegajacą na tym kto się bardziej dziś wygłupił):
1.Taylor-"Nie jestem głupia"
2.Ridge-Kretyn Tysiąclecia
3.Amber-Możesz se mieć to dziecko i tego Ricka tylko błagam-Nie śpiewaj!!!

Najlepsza postać:Becky- No a teraz tylko powiedz prawdę i zabierz dziecko...
Najgorsza Postać:Tawny-Wariatka...
Specjalne Wyróżnienie:Mały Eryk-chyba nie muszę komentować
Specjalne wyróżnienie Dla Idioty(dzisiaj trzy!!!Ułożone są kolejnością polegajacą na tym kto się bardziej dziś wygłupił):
1.Taylor-"Nie jestem głupia"
2.Ridge-Kretyn Tysiąclecia
3.Amber-Możesz se mieć to dziecko i tego Ricka tylko błagam-Nie śpiewaj!!!