Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

kimberly1990 pisze:Niestety nie ogladalam dzisiejszego odcinka ::kwasny:: Przez ta tymczasowa zmiane godzin emisji, zapomnialam ::cojest::
Ja jakimś cudem dotarłem do domu w 10 minut (zwykle 0,5h), choć zapomnialem o Modzie :mrgreen: Przypomniałem sobie o 15:03 i ogladnalem Wiadomosci. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

SallyFan pisze:
Adex-fan Brooke pisze:a Becky nie miała wspomnień tylko wyobraźnię muzyczną.
Lolll... :roll: Przecież pisałem że "wspomnienia" bo nie wiedziałem jak to nazwać :roll:
A tak wogule to taka sytuacja istniala?
Nie no to wyobraźnia bo nie było tych scen z Becky w jej paryskim mieszkaniu z dzieckiem :wink: Dziś piękna scena to także Brooke i Thorne w gondoli.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Sceny z Brooke i Thornem w Wenecji są po prostu cudowne :serce: Wszystkie :serce:
Taylor tańczy tak jak Ridge zagra,ciekawe które z nich pierwsze się zmęczy ::ysz::
Amber jest naprawdę słodka,tak bardzo kocha małego Erica i Ricka ::ok:: Niepotrzebnie Becky pojechała do Wenecji,może wszystko popsuć ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

A ja znowu nie oglądałam MNS :cry: :cry: :cry: Nie mogłam, a teraz takie fajne odcinki z Wenecji. :cry: :cry: Przynajmniej z waszych opisów wiem co się działo w danym odcinku.
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Fantazje Becky moze i byly ladne,ale dla mnie to juz zalosne zaczyna sie robic ::ysz:: rozumiem,ze ona kocha to dziecko bardzo,ale bez przesady,zeby ogladac i macac po 100 razy dziennie jego zdjecie nawet w pociagu?To juz przegiecie ::kwasny::
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

To nie jest przęgięcie tylko tęsknota za dzieckiem które zostało skradzione . A to że oglada je 100 razy dziennie to rzecz normalna , to jest poprostu macierzyństwo .
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja też nie widziałem dzisiejszego odcinka z przyczyn obiektywnych. Czy obejrzę jutro, wątpię ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Od soboty nie oglądam Mody na sukces ::chytry:: Gdy jest jeden odcinek tego sie nie da oglądać ,wszysko dzieje się tak wolno...Od poniedziałku zaczne po ponad tygodniowej przerwie będzie mi się lepiej oglądalo
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tkk_Sally pisze:Od soboty nie oglądam Mody na sukces ::chytry:: Gdy jest jeden odcinek tego sie nie da oglądać ,wszysko dzieje się tak wolno...Od poniedziałku zaczne po ponad tygodniowej przerwie będzie mi się lepiej oglądalo
To lepiej przegapić? Zwłaszcza jak teraz Wenecja? Bez sensu! Zaraz będę pewnie czytać post że żałujesz iż coś przegapiłeś ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
jahek

Post autor: jahek »

Tkk_Sally pisze:Od soboty nie oglądam Mody na sukces ::chytry:: Gdy jest jeden odcinek tego sie nie da oglądać ,wszysko dzieje się tak wolno...Od poniedziałku zaczne po ponad tygodniowej przerwie będzie mi się lepiej oglądalo
To prawda. Najlepiej nagrać odcinki z całego tygodnia...
W ostatnich odcinkach idiotyzm Amber sięga szczytu, te jej miny, poziom uszczypliwych uwag w stosunku do Kimberly, niedobrze się robi ::kwasny:: Co ciekawe, toleruję idiotyzm ciekawej postaci Tawny, ale idotyzmów Amber nie. Na Amber nie mogę już patrzyć...
Niech Becky, która już od 20 odcinków patrzy na to samo zdjęcie, wparuje do hotelu Bauer, weźmie swoje dziecko i zmyka. Becky powinna wziąć przykład z Sheili (oczywiście bez brutalności), która nie pozwoliła, aby jej dziecko wychowywał ktoś inny tzn. Maggie lub Stephanie.
żaba

Post autor: żaba »

A to że oglada je 100 razy dziennie to rzecz normalna , to jest poprostu macierzyństwo .
Wyjątkowo ciekawie to zdanie brzmi to w męskim wykonaniu :)
Goku

Post autor: Goku »

Tekst roku:

Taylor:"Nie jestem głupia" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

Juz nie moge patrzec na Becky, to nie jest normalne zeby tak tesknic :P to jest obsesja!
a Ta klotnia Taylor i Ridga to ukartowane? czy oni sie naprawde kloca?

Amber ładnie zaspiewala..
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Najlepszy był Stanisław Olejniczak!!! :mrgreen: "Moda na sukces, odcinek .... trzy-ty-sięcz-ny!!! :mrgreen:

No i Rick: "Mały jest zmęczony po podróży". Faktycznie zmęczony że hej :roll:

Wspaniale dziś było :mrgreen:
Goku

Post autor: Goku »

Podsumowanie odcinka:

Najlepsza postać:Becky- No a teraz tylko powiedz prawdę i zabierz dziecko...

Najgorsza Postać:Tawny-Wariatka...

Specjalne Wyróżnienie:Mały Eryk-chyba nie muszę komentować

Specjalne wyróżnienie Dla Idioty(dzisiaj trzy!!!Ułożone są kolejnością polegajacą na tym kto się bardziej dziś wygłupił):

1.Taylor-"Nie jestem głupia" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
2.Ridge-Kretyn Tysiąclecia
3.Amber-Możesz se mieć to dziecko i tego Ricka tylko błagam-Nie śpiewaj!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zablokowany