Bieżące odcinki cz. 1
Podobała mi się Amber w dzisiejszym odcinku , ale gdy sobie przypomniałem co wcześniej robiła i dalej robi to już nie tak pięknie w moich oczach wyglądała. Ridge jest zazdrosny Ridge jest zazdrosny Ridge jest zazdrosny
. Taylor sama nie wie co robic , ale to głupie. Teraz taka dygresja , moja cała rodzina dzisiaj wszystkich bohaterów wyzywała , zaczynając od Brooke i Thorne poprzez Taylor , Ridge , Amber , Ricka, Sally, Eric a kończąc na Twany i Bacy.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- kimberly1990
Amber była dziś świetna
Ślicznie śpiewała
Taylor z tekstem "nie jestem głupia" była chyba jednak najlepsza
Ale z tą diagnozą ja się chyba nie zgodzę
Ridge jest tak zazdrosny,że już nad sobą nie panuje...myślałam,że dziś pobije Tay i Thorne'a
On jest niebezpieczny,rozum stracił całkowicie,chociaż w sumie jak można stracić coś czego się wogóle nie miało
Tawny chodzi po Wenecji i gada sama do siebie,Becky zresztą to samo
Porażka 
Taylor z tekstem "nie jestem głupia" była chyba jednak najlepsza
-
SallyFan
Czytając ten post mało się nie popłakałem ze śmiechuKlaudusia pisze:Amber była dziś świetnaŚlicznie śpiewała
![]()
Taylor z tekstem "nie jestem głupia" była chyba jednak najlepszaAle z tą diagnozą ja się chyba nie zgodzę
Ridge jest tak zazdrosny,że już nad sobą nie panuje...myślałam,że dziś pobije Tay i Thorne'a
On jest niebezpieczny,rozum stracił całkowicie,chociaż w sumie jak można stracić coś czego się wogóle nie miało
![]()
Tawny chodzi po Wenecji i gada sama do siebie,Becky zresztą to samoPorażka
- Marek Forrester
Tawny dostała zupełnego świra na punkcie Becky! To straszne ale ona ma obsesję na jej punkcie... Tymczasem Becky jest już w hotelu, ale myśle ,że zobaczy Amber i Ricka zakochanych i stwierdzi ,że dobrze małemu Erykowi z nimi.
Ridge jest coraz bardziej żałośniejszy, nie potrafi powiedzieć Thornowi dlaczego przyjechał do Wenecji! Po to by zniszczyć szczęście brata! Taylor czy ty nie widzisz co robi twój mąż! On dostaje do głowy... Eh
Ridge jest coraz bardziej żałośniejszy, nie potrafi powiedzieć Thornowi dlaczego przyjechał do Wenecji! Po to by zniszczyć szczęście brata! Taylor czy ty nie widzisz co robi twój mąż! On dostaje do głowy... Eh
Nobody does it better
Z jakiego powodu SallyfanieSallyFan pisze:Czytając ten post mało się nie popłakałem ze śmiechuKlaudusia pisze:Amber była dziś świetnaŚlicznie śpiewała
![]()
Taylor z tekstem "nie jestem głupia" była chyba jednak najlepszaAle z tą diagnozą ja się chyba nie zgodzę
![]()
![]()
![]()
-
SallyFan
KomplementKlaudusia pisze:Z jakiego powodu SallyfanieSallyFan pisze:Czytając ten post mało się nie popłakałem ze śmiechuKlaudusia pisze:Amber była dziś świetnaŚlicznie śpiewała
![]()
![]()
![]()
![]()
Czyżbym była aż tak zabawna
To złośliwość czy kompelmet
![]()
Chodzi o to:
Ten tekst jest super
Tak myślałam,że jednak uważasz,że jestem superSallyFan pisze:KomplementKlaudusia pisze:Z jakiego powodu SallyfanieSallyFan pisze:Czytając ten post mało się nie popłakałem ze śmiechuKlaudusia pisze:Amber była dziś świetnaŚlicznie śpiewała
![]()
![]()
![]()
![]()
Czyżbym była aż tak zabawna
To złośliwość czy kompelmet
![]()
![]()
Chodzi o to:
On jest niebezpieczny,rozum stracił całkowicie,chociaż w sumie jak można stracić coś czego się wogóle nie miało![]()
Tawny chodzi po Wenecji i gada sama do siebie,Becky zresztą to samo![]()
Ten tekst jest super
Żartuję oczywiście
Mój kolega powiedział że wróci do oglądania jak wróci Sheila. On tylko dla niej oglądał Mode . Był nawet zarejestrowany jako Stars ale go władze wywaliły z forum 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
-
Dawidek
- Administrator
Dziś widziałem. Ridge nie wiem co on wyprawia, ale on mi się bardziej podobał rok temu i wcześniej, teraz wcale mi się nie podoba. Thorne niepotrzebnie wybrał się do ich stolika.
Amber ładnie śpiewała, lektor w tym oczywiście przeszkadzał.
Tawny ma obsesję, myli innych z Becky, to mnie nie dziwi, każdy może się pomylić, ale u niej to już wariactwo.
Sally zaczyna myść jak Stephanie o Brooke, zresztą tak jest od dawna.
Myślałem, że lektor powie "Trzechtysięczny", ale jak "trzytysięczny" jest poprawnie to ok. Ladnie to zabrzmiało.
Amber ładnie śpiewała, lektor w tym oczywiście przeszkadzał.
Tawny ma obsesję, myli innych z Becky, to mnie nie dziwi, każdy może się pomylić, ale u niej to już wariactwo.
Sally zaczyna myść jak Stephanie o Brooke, zresztą tak jest od dawna.
Myślałem, że lektor powie "Trzechtysięczny", ale jak "trzytysięczny" jest poprawnie to ok. Ladnie to zabrzmiało.
- Marek Forrester
No Tawny przesadza, ona naprawdę powinna udać się do psychologa bo ma obsesję na punkcie Becky, to pewne, kobieta widzi ją wszędzie, wystarczy ,że ktoś ma podobne włosy a Tawny już szaleje! Pani Moore musi być ostrożna!Dawidek pisze:Tawny ma obsesję, myli innych z Becky, to mnie nie dziwi, każdy może się pomylić, ale u niej to już wariactwo.
Nobody does it better