Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Podobała mi się Amber w dzisiejszym odcinku , ale gdy sobie przypomniałem co wcześniej robiła i dalej robi to już nie tak pięknie w moich oczach wyglądała. Ridge jest zazdrosny Ridge jest zazdrosny Ridge jest zazdrosny ::loll:: ::loll:: ::loll:: . Taylor sama nie wie co robic , ale to głupie. Teraz taka dygresja , moja cała rodzina dzisiaj wszystkich bohaterów wyzywała , zaczynając od Brooke i Thorne poprzez Taylor , Ridge , Amber , Ricka, Sally, Eric a kończąc na Twany i Bacy.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

A ja znowu zapomniałam dziś o "Modzie..." :cry: Tzb. przypomnialam sobie pod koniec odcinka, kiedy Becky pytala faceta o pokoj Amber i Ricka ::kwasny:: Dobrze, ze wreszcie przyjechala do Wenecji :twisted: Teraz moze byc ciekawie :mrgreen:
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Amber była dziś świetna :serce: Ślicznie śpiewała :mrgreen:
Taylor z tekstem "nie jestem głupia" była chyba jednak najlepsza ::cojest:: Ale z tą diagnozą ja się chyba nie zgodzę ::plask wczolo: Ridge jest tak zazdrosny,że już nad sobą nie panuje...myślałam,że dziś pobije Tay i Thorne'a ::bojesie:: On jest niebezpieczny,rozum stracił całkowicie,chociaż w sumie jak można stracić coś czego się wogóle nie miało ::plask wczolo:
Tawny chodzi po Wenecji i gada sama do siebie,Becky zresztą to samo ::cojest:: Porażka ::plask wczolo:
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Klaudusia pisze:Amber była dziś świetna :serce: Ślicznie śpiewała :mrgreen:
Taylor z tekstem "nie jestem głupia" była chyba jednak najlepsza ::cojest:: Ale z tą diagnozą ja się chyba nie zgodzę ::plask wczolo: Ridge jest tak zazdrosny,że już nad sobą nie panuje...myślałam,że dziś pobije Tay i Thorne'a ::bojesie:: On jest niebezpieczny,rozum stracił całkowicie,chociaż w sumie jak można stracić coś czego się wogóle nie miało ::plask wczolo:
Tawny chodzi po Wenecji i gada sama do siebie,Becky zresztą to samo ::cojest:: Porażka ::plask wczolo:
Czytając ten post mało się nie popłakałem ze śmiechu ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

A mi się żal robi Taylor gdy ten głupi Ridge ciagle na nią warczy. Ona się martwi o dzieci a jego one wcale nie obchodzą. Dobrze, że ten inwalida umysłowy nie jest z Brooke :) Tawny i jej rozmówki byly niezłe :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Tawny dostała zupełnego świra na punkcie Becky! To straszne ale ona ma obsesję na jej punkcie... Tymczasem Becky jest już w hotelu, ale myśle ,że zobaczy Amber i Ricka zakochanych i stwierdzi ,że dobrze małemu Erykowi z nimi.
Ridge jest coraz bardziej żałośniejszy, nie potrafi powiedzieć Thornowi dlaczego przyjechał do Wenecji! Po to by zniszczyć szczęście brata! Taylor czy ty nie widzisz co robi twój mąż! On dostaje do głowy... Eh
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Klaudusia

SallyFan pisze:
Czytając ten post mało się nie popłakałem ze śmiechu ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::
Z jakiego powodu Sallyfanie :?: Czyżbym była aż tak zabawna :?: To złośliwość czy kompelmet :?: ::cojest::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Klaudusia pisze:
SallyFan pisze:
Z jakiego powodu Sallyfanie :?: Czyżbym była aż tak zabawna :?: To złośliwość czy kompelmet :?: ::cojest::
Komplement :)
Chodzi o to:
On jest niebezpieczny,rozum stracił całkowicie,chociaż w sumie jak można stracić coś czego się wogóle nie miało ::plask wczolo:
Tawny chodzi po Wenecji i gada sama do siebie,Becky zresztą to samo ::cojest::

Ten tekst jest super :mrgreen:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Ja niestety nie zdążyłem wrócić z zajęć na MNS, ale zdecydowałem nagrać sobie poranną powtórkę. :roll: :roll: :roll:
Awatar użytkownika
Klaudusia

SallyFan pisze:
Klaudusia pisze:
SallyFan pisze:
Komplement :)
Chodzi o to:
On jest niebezpieczny,rozum stracił całkowicie,chociaż w sumie jak można stracić coś czego się wogóle nie miało ::plask wczolo:
Tawny chodzi po Wenecji i gada sama do siebie,Becky zresztą to samo ::cojest::

Ten tekst jest super :mrgreen:
Tak myślałam,że jednak uważasz,że jestem super ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::
Żartuję oczywiście :D Tak więc dziękuję za komplement a to wszystko dzięki Ridge'owi,gdyż dzięki jego zachowaniu ja zaczynam mieć ogromną wenę twórczą ::plask wczolo: ::loll::
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Moda zeszla na psy. ja juz tego nie oglądam. powroce do tego jak zniknie ta żalosna Becky i sprawa z tym cholernym bachorem. obudźćcie mnie jak to sie skonczy ok?
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Mój kolega powiedział że wróci do oglądania jak wróci Sheila. On tylko dla niej oglądał Mode . Był nawet zarejestrowany jako Stars ale go władze wywaliły z forum ::loll::
Awatar użytkownika
Klaudusia

gregi pisze:Moda zeszla na psy. ja juz tego nie oglądam. powroce do tego jak zniknie ta żalosna Becky i sprawa z tym cholernym bachorem. obudźćcie mnie jak to sie skonczy ok?
Grzeszysz :twisted:
Ale dobra zadzwonię do Ciebie i powiem jak to się skończy ::loll::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dziś widziałem. Ridge nie wiem co on wyprawia, ale on mi się bardziej podobał rok temu i wcześniej, teraz wcale mi się nie podoba. Thorne niepotrzebnie wybrał się do ich stolika.
Amber ładnie śpiewała, lektor w tym oczywiście przeszkadzał.
Tawny ma obsesję, myli innych z Becky, to mnie nie dziwi, każdy może się pomylić, ale u niej to już wariactwo.
Sally zaczyna myść jak Stephanie o Brooke, zresztą tak jest od dawna.
Myślałem, że lektor powie "Trzechtysięczny", ale jak "trzytysięczny" jest poprawnie to ok. Ladnie to zabrzmiało.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Dawidek pisze:Tawny ma obsesję, myli innych z Becky, to mnie nie dziwi, każdy może się pomylić, ale u niej to już wariactwo.
No Tawny przesadza, ona naprawdę powinna udać się do psychologa bo ma obsesję na punkcie Becky, to pewne, kobieta widzi ją wszędzie, wystarczy ,że ktoś ma podobne włosy a Tawny już szaleje! Pani Moore musi być ostrożna!
Nobody does it better
Zablokowany