Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Wielkie dzięki! To jest Rob z edycji która się niedawno skończyła na tvp2. Tam też nieźle kombinował! :)
Awatar użytkownika
wiwi

W tym tygodniu finał Ryzykantów a zmienili porę emisji! Odcinki będą we wtorek o 14:20 i w środę o 14:25.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

wiwi pisze:W tym tygodniu finał Ryzykantów a zmienili porę emisji! Odcinki będą we wtorek o 14:20 i w środę o 14:25.
Wiwi znowu dałaś podwójny post :mrgreen:

Ja tam reality show'ów nie lubie...
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Przecież Moderator ma taką funkcję, że kolejne jego posty nie są łączone.
Awatar użytkownika
wiwi

Cieszę się, że wygrał Brian, stawiałam na niego lub Helen. Całe szczęście, że nie wygral Clay, bo tego człowieka nie mogłam ścierpieć, jego głupie szowinistyczne komentarze doprowadzały mnie do szału. Nie wiem czemu w ogóle doszedł do finału :shock: Nie wiedziałam, że finałowa czwórka dostaje jakąś kasę. Myślałam, że tylko zwycięzca! Następna edycja ma być w Amazonii i widząc te wszystkie straszne anakondy, piranie, tarantule czy dzikie koty doszłam do wniosku, że bałabym się tam jechać nawet po milion dolarów :mrgreen: Pewnie pokażą to dopiero w przyszłe wakacje :( Oby...
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Mi osobiście w Ryzykantach najbardziej podobał się przyjazd rodziny :wink: Przystawka: robak. Pierwsze danie: larwy. Drugie danie: tarantula. Deser: skorpion :mrgreen:
Palce lizać :roll: :roll:
Robaka bym zjadł... Ale larwy? ::ke:: Ohh bleeeeeee :mrgreen: :mrgreen:

Nie oglądałem finału, ale ciesze sie że nie wygrał Clay! Stawiałem na Helen (przepisy :mrgreen: ) ale cóż, lepszy Brian niż Clay :wink:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A TV4 szykuje nowy reality show "Kamienica" którego fabuła mi się podoba. Telewizja poszukuje pary lub "singli", osoby które zostaną wyłonione z castingu sami urządzą sobie mieszkania a potem prawdopodobnie głosowanie na nich, myśle ,że będzie fajnie.
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Na TVN7 jest angielska wercja Kawaleru do Wzięcia w soboty o 19.00
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Brooklyn

"Ryzykanci V"

Post autor: Brooklyn »

Niestety nie mogłem obejrzeć dwóch ostatnich odcinków. Jednak już kilka tygodni temu przypadkowo dowiedziałem się, kto wygra. Moim zdaniem każdy, kto wygrywa zasługuje na zwycięstwo. Lubiłem wszystkich z Chuay Gahn. Od początku uważałem tę plemię za lepsze i kibicowałem im. 8) Najbardziej polubiłem Helen. Bardzo chciałem, aby wygrała. Była pomocna, pływała po wodę. Ją, tak jak m.in. Ghandię, wkurzała postawa facetów. Jednak Helen była pokorna, rozsądna. Świadczy to o tym, że bardzo chciała wygrać. Nigdy jednak nie kłamała. Wkurzyło mnie, jak Brian mówił, iż głosował na Helen, bo go oszukała. To naturalne, że prowadzi się rozmowy o grze z różnymi osobami. Później zagłosowała przecież przeciwko Tedowi. Brian po prostu wyciał ją, bo obawiał się, że ona dogada się z Clay'em i wytną jego :!:
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Tkk_Sally pisze:Na TVN7 jest angielska wercja Kawaleru do Wzięcia w soboty o 19.00
Oglądałam pierwszy odcinek(przez przypadek włączyłam "skacząc" po programach), ale jakoś ten kawaler nie przypadł mi za bardzo do gustu :roll: .
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Ogląda ktoś może "The Amazing Race" na AXN? To mój ulubiony (i jedyny, który oglądam) reality show. :)
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Goku

Post autor: Goku »

Czy ktoś z was oprócz mnie ogląda Reality Show "Willa" na Kanale Zone Club??Moim zdaniem to jedno z najlepszych Reality show jakie oglądałem...Oto opis (zoneclub.tv)

W "Willi" występuje ośmiu samotnych młodych ludzi - czterech chłopaków i cztery dziewczęta. Ich dane wprowadzono do komputera, który wyłonił pary z szansami na romans. Dodajemy do tego trochę ludzkiego swatania i sprawdzamy teorie o wzajemnej atrakcyjności
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Znam ten progran i nawet mi się podoba, trochę śmiesznie i erotycznie jest.
Goku

Post autor: Goku »

A co sądzicie o "Super Niani"??Moim zdaniem polska wersja jest o wiele lepsza od brytyjskiej...Ale te zasady to mi trochę "Wife Swap" przypominały :D...
Awatar użytkownika
wiwi

A co to jest ta Super niania, bo nie słyszałam o tym? O co w tym chodzi? Wife Swap widziałam parę razy, ale według mnie dobierano rodziny tendencyjnie ::kwasny::
ODPOWIEDZ