Magda M.

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Warszawa jest pięknie ukazana w tym serialu. Magda M. ma coś w sobie co mnie przyciąga, ten seriaal poprawia mi humor kiedy widzę Magdę i Piotra... Jestem ciekaw co z Piotrem, dlaczego krwawi :roll:
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Dzisiaj Kolejny z nowych odcinków :D...Już się nie mogę doczekać :mrgreen:...

Oto lista kilku z aktorów którzy pojawią się w III serii:

[glow=black]Rafał:Jacek Poniedziałek
Nauczyciel w szkole uwodzenia:Robert Rozmus
Filip:Przemysław Sadowski
Matka Rafała:Beata Tyszkiewicz[/glow]

Na razie wystarczy... :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Czekam na dzisiejszy odcinek! Napewno będzie ekscytujący jak zawsze. Szkoda będzie jeśli od marca nie będzie 4 sezonu Magdy M. :(
Ale cóż pozostanie mi kupienie kolejnych DVD z 2 i 3 sezonem:)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Wczorajszy odcinek był super! Ale strasznie smutny... :cry: Nie rozumiem, czemu Piotr nie wyznał Magdzie prawdy :cry: Jak zwykle extra podkłady muzyczne (scena z pociągiem genialna i wzruszająca). No a wątek Wojtka powoli staje się komiczny.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Strasznie smutny odcinek wczoraj ale moim zdaniem najlepszy z dotychczasowej serii... Wspaniałe sceny przy pociągu... I kłótnia Magdy i Piotra była taka straszliwa... Ah czekam co dalej z Magdą! Pewnie będzie smutna i załamana. Szkoda ,że Piotr wyjechał...

P.S. Ciekawe czy Małaszyński wróci czy już nie... A może w 3 serii go nie zobaczymy ale za to w 4...
Nobody does it better
Goku

Tylko niewiadomo czy będzie 4 seria...Bo tylko 3 mają być :(...A ten ze szkoły uwodzenia to świr jakiś...Mariola głupieje...Zachowuje się tak jak Magda w pierwszej serii...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Myśle ,że ta szkoła uwodzenia to poprostu jakieś oszustwo i naciąganie ludzi, zauważyliście jak lektor patrzył na wizytówkę Wojtka... Jakby się czegoś obawiał.
W pierwszej serii Magda i Piotr wzajemnie się poznawali, w drugiej serii to Dorota od strony Piotra była przeszkodą w ich miłości natomiast obecnie mieszać zaczną panowie od strony Magdy.
Z tego co wiem zdjęcia do MM trwają ale nikt nie mówi o tym czy Paweł Małaszyński wrócił na plan... Jeśli ta seria ma być naprawdę ostatnia to proponuje aby w dwóch ostatnich odcinkach wrócił Piotr wszystko wytłumaczył i aby ta bajka zakończyła się Happy Endem.

A już od teraz w internecie na oficjalnej stronie Magdy M. można oglądać premierowe jak i archiwalne odcinki za drobną opłatą.
Nobody does it better
Goku

Alexander pisze: A już od teraz w internecie na oficjalnej stronie Magdy M. można oglądać premierowe jak i archiwalne odcinki za drobną opłatą.
Właśnie chciałem o tym napisać :D...Ale moim zdaniem lepiej poczekać do wtorku i zaoszczędzić kasę...A co mi po Archiwalnych??Zawsze można ściągnąć z torrentów :wink:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Jestem takiego samego zdania! Wole obejrzeć MM na ekranie telewizora.
Nobody does it better
Goku

A już w ogóle beznadziejne jest to w Orange World...Komu chciałoby się na takim małym wyświetlaczu oglądać jednogodzinny odcinek??Bo napewno nie mi...
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

GOKU, ale teraz masz możliwość obejrzenia Magdy na ekranie swego xx calowego monitora. Ta usługa jest dla internautów.
A ja dopiero wczoraj obejrzałam wtorkowy odcinek i nie zgladałam tu, żeby nie psuć sobie przyjemności oglądania.
Byłam pewna, że szkoła uwodzenia to oszustwo. A jak "druczki do faktur się skończyły" a Wojtek wyszedł nawet bez paragonu, byłam pewna, że coś się święci. A tu proszę, fakturę już przysłali.
Trafna uwaga, że Mariola robi się taka jak Magda w I serii :roll:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

W odcinku sprzed tygodnia bardzo podobala mi sie scena, w ktorej Piotrek odjezdzal i razem z Magdą dotkneli szyby pociagu w tym samym miejscu :serce: az sie wzruszylam :mrgreen:

Paweł Małaszyński brzydka mial ostatnio fryzure, po raz pierwszy mi sie nie podobal ::jezyk:: No ale coz, wszystko na potrzeby "Oficera" ::jezyk:: :wink:

Śmieszy mnie troche to, ze Wojtek postanowil zapisac sie do tej szkoly uwodzenia, tym bardziej, ze Mariola znalazla rachunek ::loll:: Ciekawe co dalej z tego wyniknie ::jezyk::

A Mariolke (moja ulubiona postac :zeby: ) to nawet troche rozumiem, bo Wojtek byl przeciez z Agatą i Mariola na pewno nie chce zrobic "świństwa" przyjaciolce :wink:
Goku

kimberly1990 pisze:

A Mariolke (moja ulubiona postac :zeby: ) to nawet troche rozumiem, bo Wojtek byl przeciez z Agatą i Mariola na pewno nie chce zrobic "świństwa" przyjaciolce :wink:
To także moja ulubiona postać :D(Czego łatwo jest się domyślic bo już kilka razy w różnych tematach pisałem że Kasia Bujakiewicz to moja ulubiona polska Aktorka :serce:)

A za to Agaty ani aktorki się w nią wcielającej nienawidzę...O wiele bardziej wolę Dorotę niż Agatę... Agata jest obleśna ochydna i w ogóle...Do tego ma tego ochydnego ryja...Fajnie by było gdyby nagle okazało się że Agata udawała przyjaciółkę Magdy a tak naprawdę pomagała Dorocie...Wreszcie wywalili by ją z "Grona przyjaciół Magdy M. ::jezyk::"...Szczególnie że już dzisiaj [shadow=black]Będzie wmawiać Magdzie że Piotr ją zostawił...

A słyszeliście już okropną wiadomość??Na Onecie pisali ostatnio że Wojtek będzie z Agatą...Miejmy nadzieję że rozstaną się albo lepiej niech ona zdechnie i będzie spokój (niech ją np. Pociąg z powracającym Piotrem rozjedzie :twisted:[/shadow]
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Rozmowa i pożegnanie Piotra z Mariolą, przyjazd Magdy na peron oraz odjazd pociągu...

Download
Nobody does it better
Goku

Alexander pisze:Rozmowa i pożegnanie Piotra z Mariolą, przyjazd Magdy na peron oraz odjazd pociągu...

Download
Dzięki za Ten Filmik Ale lepiej nie będę oglądać bo jeszcze się znowu poryczę ::loll::
ODPOWIEDZ