Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Po dzisiejszym to nawet nie potrafię wyrazić jak bardzo nienawidzę Ridge'a i Taylor.On to największa świnia jaką widziałam ::plask wczolo: Dupek jeden :evil: Brooke powinna go zabić a nie tylko spoliczkować,czego niestety nie udało jej się zrobić bo chora psychicznie pani doktor od siedmiu boleści miała czelność się "wtrynić" ::plask wczolo:
To jak dziś zostali potraktowani Thorne i Brooke będzie mi się śniło jeszcze przez natępne 102 miesiące :twisted: Ze złości myślałam,że zjem telewizor ::plask wczolo: ::loll::
Biedni,tak mi ich żal :( :( :( :cry: :cry: :cry:
W głowie mi się to nie mieści ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Dzisiaj były bardzo ciekawe sceny. Zgdadzam się ::ok::
Niezłe było jak sobie Amber wtulona w swojego mężusia płynęła gondolką i bujała w obłokach, a jak spojrzała w górę to zobaczyła Becky ::ke:: Widzieliście minę Amber :?: ::loll::

Trójca Eric, Ridge, Taylor to niesmowici intryganci ::chytry:: Brooke chciała Ridge'owi pomóc, a tutaj takie coś ::plask wczolo: Chcesz pomóc drugiemu to potem Cię taka nagroda spotka ::ysz:: Nie wiem, żeby brat bratu robił takie świństwo. A jak Taylor weszła do tego pokoju z podniesioną głową ::bojesie:: No, udało się jej oszukać Brooke. Żadych wyrzutów sumienia. Przecież to w "słusznej sprawie" ::plask wczolo: Racja wiwi, skoro Brooke nie mogła spoliczkować Ridge'a powinna to była zrobić Taylor ::ok:: Ona wcale nie jest lepsza niż Ridge ...
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Oleg pisze:Niezłe było jak sobie Amber wtulona w swojego mężusia płynęła gondolką i bujała w obłokach, a jak spojrzała w górę to zobaczyła Becky ::ke:: Widzieliście minę Amber :?: ::loll::
Hehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Noo to było niezłe :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Jakie zaskoczenie pojawiło się na twarzy Amber to było niesamowite, spodziewała się każdego ale nie Becky... :shock:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Klaudusia

paulincia pisze:
Oleg pisze:Niezłe było jak sobie Amber wtulona w swojego mężusia płynęła gondolką i bujała w obłokach, a jak spojrzała w górę to zobaczyła Becky ::ke:: Widzieliście minę Amber :?: ::loll::
Hehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Noo to było niezłe :mrgreen:
Tak to było super :mrgreen: Ale nie sądziłam,że Rick jest aż tak ślepy i nie zauważył Becky ::ysz::
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Klaudusia pisze: To jak dziś zostali potraktowani Thorne i Brooke będzie mi się śniło jeszcze przez natępne 102 miesiące :twisted: Ze złości myślałam,że zjem telewizor ::plask wczolo: ::loll::
Smacznego :lol: ::plask wczolo:
Mi ta scena sie podobała ukazała co trzeba. Teraz wszyscy biedolą jaka to Brukowiec pokrzywdzona jaki Ridge to dziad. Już wszystcy zapomnieli ile razy to Brukowiec perfidnie intrygowała ::krzyw:: Brawo Ridge, że ją sprowadziłes na ziemie :: bow :: Już pojawił sie promyk nadzieli i widać bylo po Brooke, że jest zainteresowana a tu nagle... ::loll::
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

O bosh ale mocne odcinki dzisiaj były. :shock:
Taylor ma ogromny minus, że dała się Ridge'owi w to wciągnąć i postąpiła tak nieetycznie. :nie: ::chytry:: Wstyd! Tak świetnie grała swoją złość, że aż jej uwierzyłem. ::ke::
Ridge'a to w ogóle nie komentuje, żeby nie złamać regulaminu.
Natomiast w przypadku Brooke, jednak wyszło szydło z worka. Owszem, padła ofiarą perfidnej manipulacji, ale mimo wszystko w jej odmowach i protestach nie było śladu zdecydowania. Jeśli by nie chciała Ridge'a to odepchnęłaby go i wyrzuciłaby go z pokoju. A ona mówiła nie nie i rączki chodziły przy tym. To w końcu nie czy tak? ::chytry:: Gdy leżeli na łóżku i Thorne zaglądał przez szparę nie wyglądała na niezadowoloną. Wręcz przeciwnie - miała minę jakby była w siódmym niebie. ::chytry::
Ona jest od tego pajaca uzależniona jednak i nigdy nie będzie szczęsliwa z innym facetem. Należałoby mieć nadzieję, że po tej akcji się skutecznie wyleczy, ale coś mi mówi, że i tak kiedyś na niego znów poleci (to nie spoiler, lecz domniemanie ::krzyw:: ). Jeśli tak będzie, to znaczy, że ona nie ma dla siebie ani krzty szacunku.

Co do Thorne'a to co jak co, ale rozpaczy on nie umie grać. :lol: Jak dla mnie to wyglądało komicznie a nie smutnie. Jak ktoś już zauważył - on wyglądał jak pijany. Pewnie rozpacz go tak ogłuszyła. W pewnym momencie nawet zderzył się czołowo z latarnią. ::rad:: No i ta scena na końcu z upadkiem na kolana... LOL... Nie dziwię się, że pan O. z uśmiechem odczytał "koniec odcinka 3004". ::jezyk::
Mógł się ten Thorne chociaż rzucić do wody, byłoby dramatyczniej. ::chytry:: :twisted:

Wątek Amber - mina, gdy zobaczyła Becky na moście jest bezcenna!!!! Aż cała zesztywniała, jakby się zamieniła w słup soli. 8) Nie mogłem natomiast słuchać tej rozmowy w gondoli. Rick tu prawi o synu, że jest najlepszym co go spotkało w życiu, że to i owo po nich dziedziczy, a Amber przytakuje z miną pokerzysty! ::plask wczolo: Jak można być aż tak zakłamanym. Niepojęte dla mnie.

No to czekamy na jutro. Pewnie będzie ciekawie.

P.S. Coś długo nam królowa się nie pojawia! Skandal! :evil: :P
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Gdy pokazano co widzi Thorne to właśnie dla mnie to nie wyglądało tak jakby Brooke to by się podobało. Zresztą cały czas próbowała przerwać i nie odpowiedziała jakoś namiętnie. Gdy Thorne zajrzał przez drzwi to Ridge po prostu przygwoździł Brooke do łóżka i ją całował. Z jej strony nie było prawie żadnej inicjatywy. Przynajmniej takie było moje odczucie.
Awatar użytkownika
Klaudusia

wiwi pisze:Gdy pokazano co widzi Thorne to właśnie dla mnie to nie wyglądało tak jakby Brooke to by się podobało. Zresztą cały czas próbowała przerwać i nie odpowiedziała jakoś namiętnie. Gdy Thorne zajrzał przez drzwi to Ridge po prostu przygwoździł Brooke do łóżka i ją całował. Z jej strony nie było prawie żadnej inicjatywy. Przynajmniej takie było moje odczucie.
Nie tylko twoje.Ja i moja mama odebrałyśmy to tak samo :mrgreen: :twisted: ::cojest::
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

A ja od razu podejrzewalem ze jest to ściema! Nie czytalem zadnych spoilerow. Moda poprostu juz chyba niczym mnie nie zaskoczy.
Z Taylor świetna aktorka. Te łzy przed Thornem oznaczaja ze potrafi nieźle udawac(!!!)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Paco pisze:
Klaudusia pisze: To jak dziś zostali potraktowani Thorne i Brooke będzie mi się śniło jeszcze przez natępne 102 miesiące :twisted: Ze złości myślałam,że zjem telewizor ::plask wczolo: ::loll::
Smacznego :lol: ::plask wczolo:
Mi ta scena sie podobała ukazała co trzeba. Teraz wszyscy biedolą jaka to Brukowiec pokrzywdzona jaki Ridge to dziad. Już wszystcy zapomnieli ile razy to Brukowiec perfidnie intrygowała ::krzyw:: Brawo Ridge, że ją sprowadziłes na ziemie :: bow :: Już pojawił sie promyk nadzieli i widać bylo po Brooke, że jest zainteresowana a tu nagle... ::loll::
Brooke nigdy tak perfidnie jak Taylor dziś, Brooke rozumiem w dzisiejszym odcinku -zastanawia mnie co innego że ten plan taki naciągany bo niby skąd wiedzieli że Thorne wejdzie akurat w tych sekundach bo tyle trwało skołowanie Brooke.
Co do Stephanie to przyszło mi do głowy czy czasem nie ma urlopu bo chyba aktorka wtedy w rzeczywistości miała raka.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Każdy w tym serialu robi intrygi , ale nigdy do takiego stopnia co Ridge , Taylor i Eric. To było paskudne i okrutne. Ridge nawet moge zrozumieć dalej kocha Brooke ok , ale najbardziej mnie zabolało że Taylor zgodziła się na to wielka pani ,,psychiatra,,. ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pozostaje jednak teraz mieć nadzieję że zrozumieją swój błąd.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Witam wszystkich serdecznie :D Komentując dzisiejsze odcinki trzeba przyznać że mina Amber była świetna :P Ridge postąpił podle wobec Brooke ale z drugiej strony ona też jedno mówi a drugie robi :roll: Taylor postąpiła moim zdaniem nieetycznie.Szkoda mi bardzo Becki widać,że cierpi.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Adrienne Frantz (Amber), Hunter Tylo (Taylor) i Ronn Moss (Ridge) jako aktorzy pokazali dziś swoją klasę, są dobrymi aktowami i dzisiaj to było widać.
Ridge zachował się okropnie, totalna katastrofa delikatnie mówiąc, on zagrał na uczuciach Brooke i wykorzystał ją, a Taylor mu w tym pomogła. Straciła swój profesjonallizm, ona nie powinna pełnić zawodu psychiatry, to przecież zawód zaufania publicznego.
Nie dziwię się, że Brooke czuła się wykorzystana, aż się dziwię, że jeszcze bardziej nie wpadła w szał.
Thorne - biedaczysko, myślałem, że on się zdążył upić.
Amber miała boską minę jak zobaczyła Becky na moście. Ale ma dużego plusa za to że zdecydowała się pokazać Becky dziecko wbrew matce.
Dzisiejsze odcinki były świetne.
Klaudiusiu, te zdanie w którym powiedziałaś, że zjesz telewizor strasznie mnie rozbawił :D :D :D .
Zablokowany