Post autor: Forrester »

[/quote] Czasem trzeba wylać na kogoś wiadro zimnej wody żeby coś do tego ktosia dotarło[/quote]

Zgadza się B@r. O tym właśnie mówiłem na początku tej całej dzisiejszej dyskusji z Adexem i wiwi, że Brooke i Thornie powinni dostać i dobrze, że dostali zimny prysznic. Brooke ma już wrodzone romansowanie z Forresterami, ale zachowanie Thorna było jeszcze gorsze nawet od zachowania Logan.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Czyli zmieniasz zdanie B@r bo FanStefci pisał że Taylor ma u niego ogromny minus a ty że się zgadzasz. Tak Taylor szlachetna i święta kobieta, zobaczymy ile plusów komu przyniesie ta intryga :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Robi »

Najważnieszja jest w życiu rodzina tak zgodze się , ale nie rodzina która nie może patrzeć na szczęście jednej z osób w swojej rodzinie , w takim przypadku jest Thorne który odnalazł miłość , a jak nie miłość to przygode swojego życia ,którą chcę wykorzystać . Jeżeli dwie osoby chcą być razem nikt im tego nie powinien zabraniać , a tym bardziej ludzie którzy byli kiedyś związani z Brooke i Thorne. To nie jest wina Brooke że Stephani jest chora i ma na jej punkcie obsesje, to nie jest wina Brooke że Ridge nie moze patrzeć jak Ona sobie układa na nowo życie, to nie jest wina Brooke że Eric kocha Stephanią i chcę dla niej jak najlepiej , ale w takich przypadkach to jest tylko egoizm . Teraz co do Taylor , to własnie tego nie rozumiem co ona miła za interes w tym aby niszczyć czyjś związek , różne pomysły wchodzą mi do głowy , ale być może jest to poprostu brak pełnego wykształcenia lub poprostu patriarchat , mężczyzna co powie to święte . We wczorajszych odcinkach Taylor ma u mnie największego MINUSA , mogę zrozumieć Ridge i Erica ale nie jej , to co ona zrobiła było wstrętne i obrzydliwe .
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze:Czyli zmieniasz zdanie B@r bo FanStefci pisał że Taylor ma u niego ogromny minus a ty że się zgadzasz. Tak Taylor szlachetna i święta kobieta, zobaczymy ile plusów komu przyniesie ta intryga :lol:
Nie zmieniam. Ja się podpisywałem pod fanem Stefci odnośnie Brooke.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Forrester »

Adex-fan Brooke pisze:Czyli zmieniasz zdanie B@r bo FanStefci pisał że Taylor ma u niego ogromny minus a ty że się zgadzasz. Tak Taylor szlachetna i święta kobieta, zobaczymy ile plusów komu przyniesie ta intryga :lol:
Powtarzasz się Adex, będą zapewne minusy tylko dla Brooke, a reszcie wyjdzie wszystko na dobre. Ale nie przesądzajmy hehe, bo to dział niespoilerowy. Niech wszyscy zobaczą jak to się potoczy :lol:

Wszystko się zmienia w MnS , to nic nowego , ale zapewne my fano Brooke będziemy dalej ją popierać , jak wy fani Taylor dalej popieracie Taylor po tym co zrobiła .

B@r pisze:
Nie zmieniam. Ja się podpisywałem pod fanem Stefci odnośnie Brooke.
Tak myślałem właśnie, teraz mam jasność :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Goku »

Co tu robi Stefa??Brooke zabij drania :D

[ Dodano: 2006-09-12, 16:10 ]
Hihi...Kimberly :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:

Post autor: Majka21 »

Ahhh jak Brooke dogryzła Taylor :D "Co z Ciebie za psychaitra!?" czy cos w tym stylu :)

To mi się podobało! Czekałam na to! 8)

,,Przymkni się , ... straciłam do ciebie zaufanie, też mi psychiatra , tego Cię uczyli na studiach ,, to chyba najlepszy cytat roku , bardzo dobrze jej powiedziała , Brooke oby tak dalej.

Becky okazała się chamska...Ma u mnie Big Minusa...

[ Dodano: 2006-09-12, 16:35 ]
Kimberly nie mów tak...To Rick jest głupi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Post autor: Cynthia »

Cała ta sytuacja pokazała, że małżeństwo Ridga i Taylor jest silne, Taylor była bardzo spokojna o to, że Ridge tylko grał przed Brooke. I jeszcze jedno, to co oni zrobili to jest to samo co Brooke robiła z Ridgem wielokrotnie go uwodząc, dotykając i całując np w windzie lub na łóżku we własnym biurze, lub publiczcie na pokazie sypialni Brooke. Owszem to jest coś niewłaściwego, ale chcieli ją pokonać jej bronią. Taylor nie będe bronić, bo nie muszę, to dobra kobieta i zwyczajnie wybrała dobro chorej teściowej, zamiast zdrowej i młodej Brooke. Poświęciła się pozwalając mężowi dotykać byłą żonę, to duże poświęcenie. Brooke mi szkoda, ale z tego co ją znam to się nie podda i w końcu dopnie swego, a jak jej się uda to się znudzi nowym trofeum i będzie polować na nowe. Taka już jest Brooke, musi zdobywać i tkwić w niemożliwych sytuacjach.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"

Kimberley rozśmiesza już na początku odcinka :lol: niby mówi że profesjonalistką jest a fochy w pracy stroi i ten tekst "Rick Forrester jest żonaty to ja jestem głupia" :zeby: fajne cytaty dziś.

[ Dodano: 2006-09-12, 16:37 ]
No i wreszcie sesja przy muzyce Christiny :)

Post autor: Majka21 »

LoooooooooooooooL nie spogladalam w strone tv.. i myslalam po muzyce ze jakis inny film leci, tudziez teledysk.. a tu MNS, szok ;) Calkiem nie poznalam serialu po muzyce :P Kurde tak powinno byc zawsze.. sceny na dworze i w ogole..

No i w koncu jest to serial o modzie.. wiec zdjecia sa calkiem fajne :)

Widać że Producenci i Scenarzyści serialu lubią Kim że tą sesję tak długo pokazują...A ta muzyka...Niezbyt jak dla mnie ale To nie w stylu tych z B&B...Nieźle musieli zabulić...
Zablokowany