Szogunka, co do tego co napisalas to jest tu nawet na forum taki temat "Rozne osobowosci jednej postaci"
Bieżące odcinki cz. 1
Super odcinek. Za chwilę będzie jeszcze lepiej. Powiedzcie tylko skąd Brook, która przyjechała do Wenecji "żyć miłością" ma taki żałobny strój? Czarne workowate ubranie pasuje jak ulał do sytuacji. Może kupiała w butiku na dole? Bo chyba nie wzięła z domu "na wszelki wypadek" spodziwając się tego...
[ Dodano: 2006-09-15, 16:31 ]
Super odcinek. Za chwilę będzie jeszcze lepiej. Powiedzcie tylko skąd Brook, która przyjechała do Wenecji "żyć miłością" ma taki żałobny strój? Czarne workowate ubranie pasuje jak ulał do sytuacji. Może kupiała w butiku na dole? Bo chyba nie wzięła z domu "na wszelki wypadek" spodziwając się tego...
[ Dodano: 2006-09-15, 16:31 ]
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Mi tylko żal Amber...i żal mi Kimberly która będzie zmuszona na bycie z takim idiotą jakim jest Rick...Robi pisze:Koniec kłamstw Amber i Twany , cieszmy się. Jedynie żal mi Ricka , który teraz cierpi spowodu oszustw i intryg rodziny Moore. Teraz Kim będzie miała wolna droge aby odzyskać Ricka , Kim i Rick tak pięknie wyglądają razem .
[ Dodano: 2006-09-15, 16:52 ]
Biedna Amber...Ciekawe co zrobiłby Rick kiedy to on by urodził Martwe dziecko...
A mi w ogóle nie jest go żal. Zachował się jak ostatnia świnia wobec Amber. Owszem, ma prawo mieć pretensje i wyrzuty, ale nie powinien jej wszystkiego wyrzucać! A skoro nadeszła chwila prawdy, to mógł sam wyznać Amber o wszystkich chwilach spędzonych z Kimberly, również o ich wspólnej nocy. Brawo dla Kim, iż w ostatnich odcinkach wreszcie zrozumiała, że Rick ma żonę i dziecko. Tawny ma za swoje - Becky wygarnęła jej całą prawdę! Tak bardzo szkoda i żal mi Amber... Dobrze jednak, że ma to już wszystko za sobą...Robi pisze:Koniec kłamstw Amber i Twany , cieszmy się. Jedynie żal mi Ricka , który teraz cierpi spowodu oszustw i intryg rodziny Moore. Teraz Kim będzie miała wolna droge aby odzyskać Ricka , Kim i Rick tak pięknie wyglądają razem .
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Robi, szczególnie ładnie wyglącdali teraz w marzeniach Kim: on w golfie, kamizelce i skórzanej kurtce (chłodno tam), ona w sukienusi z odktytymi ramionami, plecemi i dekoldemRobi pisze:Koniec kłamstw Amber i Twany , cieszmy się. Jedynie żal mi Ricka , który teraz cierpi spowodu oszustw i intryg rodziny Moore. Teraz Kim będzie miała wolna droge aby odzyskać Ricka , Kim i Rick tak pięknie wyglądają razem .
Ricka mi nie szkoda. No, może trochę. Ale jak tak łatwo mu krzyczeć "kto to jest" do Małego, to chyba go tak mocno nie kochał. Zresztą od zawsze uważałam, że dziecko nie jest właściwym (delikatnie mówiąc) powodem zawarcia związku małżeńskiego
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Rick i tak zareagowal spokojnie jak na taki szok. Ja bym chyba Amber zabil na jego miejscu. I ona sie pyta co moze dla niego zrobic? Niech skoczy z mostu najlepiej. Rick wygarnal jej to wszystko co antyfani Amber pisali na forum od miesiecy. Uzywal nawet podobnych argumentow. Natomiast Amber nie miala ani 1 logicznego argumentu (podobnie jak jej fani na forum) No chyba, ze zaspiewala zmarlemu dziecku piosenke przemawia za jej obrona
Takie dyskusje tutaj tez sie toczyly - ktos napisal "Amber przeciez ukradla dziecko" a jakis jej fan "Tak ale ma wiele zalet, np ladnie spiewa" 
ROTFL! Ja uważam, że Rick się zachował nad wyraz spokojnie na wieść o tylu krętactwach, kłamstwach i manipulacjach niekochanej żonki naraz! Podziwiam, że uderzył pięścią w ścianę, a nie gdzie indziej.
A może miał pocieszać biedną, zrozpaczoną Amber i pogłaskać po główce, w końcu ona taka biedna, nosiła taki ciężar na sobie tyle czasu.
Nareszcie ta farsa się skończyła. Jak dobrze, że Rick jej wszystko wygarnął, przynajmniej raz, w amoku powiedział to o czym zawsze myślał - to całe małżeństwo było dla niego wielkim POŚWIĘCENIEM i rezygnacją ze wszystkiego co kochał (czytaj związek z Kimberly).
Tawny zademonstrowała po raz kolejny swój skrajny idiotyzm. Myślała, że zastraszy Becky i że będzie jej znowu dyktować warunki. LOL. Nie mogę się już doczekać aż Rick się z nią policzy i Amber pewnie też, bo z pewnością poszuka sobie jakiegoś kozła ofiarnego.
Gra aktorska Justina i Adrianne w dzisiejszym odcinku była rewelacyjna. Brawo!
P.S. Tłumacz znów się spisał na medal.
Rick: What a freaking idiot I was = Ale byłem głupi.
[ Dodano: 2006-09-15, 17:15 ]
Buahahaha mailo pięknie to ująłeś.
Nareszcie ta farsa się skończyła. Jak dobrze, że Rick jej wszystko wygarnął, przynajmniej raz, w amoku powiedział to o czym zawsze myślał - to całe małżeństwo było dla niego wielkim POŚWIĘCENIEM i rezygnacją ze wszystkiego co kochał (czytaj związek z Kimberly).
Tawny zademonstrowała po raz kolejny swój skrajny idiotyzm. Myślała, że zastraszy Becky i że będzie jej znowu dyktować warunki. LOL. Nie mogę się już doczekać aż Rick się z nią policzy i Amber pewnie też, bo z pewnością poszuka sobie jakiegoś kozła ofiarnego.
Gra aktorska Justina i Adrianne w dzisiejszym odcinku była rewelacyjna. Brawo!
P.S. Tłumacz znów się spisał na medal.
[ Dodano: 2006-09-15, 17:15 ]
Buahahaha mailo pięknie to ująłeś.
Amber dostała na co zasłużyła , ona od samego początku kłamała w sprawie dziecka i nic tego nie usprawiedfliwia , nie można powiedzieć że temu jest winna Bacy czy Twany , największą wine ponosi Amber .
Co do zachowania Ricka to on moim zdaniem bardzo łagodnie potraktował Amber , ja na jego miejscu to chyba bym zabił
. Żeby w takiej spraiwe kłamać i to przez tyle miesięcy
.
Co do zachowania Ricka to on moim zdaniem bardzo łagodnie potraktował Amber , ja na jego miejscu to chyba bym zabił
Ten aktor grający Ricka to taki głupek, że nawet nie potrafi się normalnie denerwować
Becky jak mówiła do Towny o tym, że zabierze dziecko wyglądała jak istna Sheila
Fajnie, że mogliśmy przypomnieć sobie dawne sceny z Amber, te z Rickiem i Kim mogłyby być gdyby nie ta piosenka
Co do Brooke to nawet ubrana na czarno wyglądała wspaniale
, tylko po co ona tak tą Kimberly obściskuje, fuj
Teraz tylko czekam na reakcje Brooke jak dowie się o tym, że jej wnuczek nie żyje( już widzę jej złość, a zarazem minę zwycięstwa, że Rick nareszcie będzie wolny
) no i co na to Stefa, która zawsze była po stronie Amber?
Becky jak mówiła do Towny o tym, że zabierze dziecko wyglądała jak istna Sheila
Fajnie, że mogliśmy przypomnieć sobie dawne sceny z Amber, te z Rickiem i Kim mogłyby być gdyby nie ta piosenka
Co do Brooke to nawet ubrana na czarno wyglądała wspaniale
Teraz tylko czekam na reakcje Brooke jak dowie się o tym, że jej wnuczek nie żyje( już widzę jej złość, a zarazem minę zwycięstwa, że Rick nareszcie będzie wolny
Dzisiaj bardzo żal mi było Amber
Natomiast Rick mnie wkurzył swoim zachowaniem
Ja go rozumiem, rozumiem, że jest zły, ale to jakim tonem mówił "biedna Amber" było żenujące
Ale dobrze, że Rick poznał prawdę...najgorzej będzie jak wszyscy się dowiedzą i Amber będzie miała delikatnie mówiąc "nieprzyjemnie"
- Adex-fan Brooke
No i Kimberly nic sama nieodkryła, Amber zrozumiała że błędem było udawanie i powiedziała wreszcie Rickowi -onjaw jej zmiany na lepsze, nic dziwnego że on się wkurzał, ale oczywiście przede wszystkim chodzi tu o tragedie jaką jest śmierć jego syna. Głupie było jak wygarnał jak to wielce się poświęcił, wyszła jego nieszczerość, może rzeczywiście pasuje do przynudzającej Kimberly.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city