Bieżące odcinki cz. 1
-
olusia.b
Wiempaulincia pisze:Wiesz, żałuj, że nie widziałaśKlaudusia pisze:A ja nie mogłam dziś oglądać![]()
![]()
Jak mogłam to wszystko przegapić![]()
Dobrze,że wiem chociaż jak to wyglądało dzięki wamwiesz inaczej wygląda jak się opisuje a inaczej jak sie oglada samemu
W końcu lepiej,że wiem z opisów niż jakbym nic nie wiedziała
Amber zrobiła to dlatego, że Becky przycisnęła ją do muru.Adex-fan Brooke pisze:No i Kimberly nic sama nieodkryła, Amber zrozumiała że błędem było udawanie i powiedziała wreszcie Rickowi -onjaw jej zmiany na lepsze, nic dziwnego że on się wkurzał, ale oczywiście przede wszystkim chodzi tu o tragedie jaką jest śmierć jego syna. Głupie było jak wygarnał jak to wielce się poświęcił, wyszła jego nieszczerość, może rzeczywiście pasuje do przynudzającej Kimberly.
Gdyby nie przyjazd Becky do Wenecji, Amber dalej brnęłaby w swoje kłamstwa i udawała mamusię Eryka
Zresztą na początku gdy spotkała się z Becky w Wenecji, to nie chciała jej oddać Eryka.
Dobrze, że Becky jej się postawiła, no i "biedna" Amber nie miała wyjścia.
To jej usprawiedliwianie się przed Rickiem, a szczególnie tekst, że zaśpiewała piosenkę ich zmarłemu synkowi, mnie powaliło.
Justin dzisiaj wreszcie dobrze zagrał.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Klaudusia, nie wpadaj w depresje bo pomyśle, że to z mojej winy i nigdy sobie tego nie wybaczeKlaudusia pisze:Wiempaulincia pisze:Wiesz, żałuj, że nie widziałaśKlaudusia pisze:A ja nie mogłam dziś oglądać![]()
![]()
Jak mogłam to wszystko przegapić![]()
Dobrze,że wiem chociaż jak to wyglądało dzięki wamwiesz inaczej wygląda jak się opisuje a inaczej jak sie oglada samemu
Nie dołuj mnie bo wpadne w depresję
![]()
W końcu lepiej,że wiem z opisów niż jakbym nic nie wiedziała
- Adex-fan Brooke
Becky to tylko bodziec Amber źle się czuła z tym sekretem -Becky tylko jej uświadomiła że wiecznie to nie będzie tajemnica bo sama Amber nie da rady wiecznie tego ukrywać, nie jest więc prawdą że Amber się nastraszyła i wyśpiewała wszystko - Amber nie jest taka strachliwa.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Zgadzam się z Tobą Adex. Becky jej tylko uświadomiła, że Amber żyje w kłamstwie. Amber już wcześniej mówiła przed sobą jak ciężko jej żyć z tym kłamstwem. Teraz podejrzewam, że ona będzie wdzięczna kuzynce. Rozmowa z Rickiem była ciężka, ale wydaje mi się, że dziewczynie kamień spadł z serca. Poniesie moim zdaniem konseksencje tego, że nie powiedziała Rick'owi prawdy. Tak to się chyba skończy.
Ja nie dziwię się postawie Rick'a, był wściekły, zdruzgotany i krzyczał na Amber, na jego miejscu re4agowałbym tak samo. Zobaczymy jak będzie postępował jak ochłonie.
Bardzo dobra postawa Becky, która przygadała Tawny wszystko, wygarnęła jej miłość do willi, samochodów i tym podobne. I to Becky ma bardzo dużego plusa u mnie.
Zgadzam się z Waszymi opiniami, Adrienne Frantz i aktor grający Ricka byli dziś świetni.
Ja nie dziwię się postawie Rick'a, był wściekły, zdruzgotany i krzyczał na Amber, na jego miejscu re4agowałbym tak samo. Zobaczymy jak będzie postępował jak ochłonie.
Bardzo dobra postawa Becky, która przygadała Tawny wszystko, wygarnęła jej miłość do willi, samochodów i tym podobne. I to Becky ma bardzo dużego plusa u mnie.
Zgadzam się z Waszymi opiniami, Adrienne Frantz i aktor grający Ricka byli dziś świetni.
Amber zawsze wiedziała że to był błąd. Na początku była zagubiona, zrozpaczona i manipulowała nią tawny, potem bała się wyjawić prawdę,ponieważ nie chciała stracić Ricka ale chodziło jej też o dobro Eryka (dzieciak właśnie stracił ojca). Myślę że gdyby Becky się nie zjawiła i tak Amber wyjawiła by prawdę- wcześniej lub póżniej. I żal mi jej, bo od początku nie chciała prowadzić tej gry.Robi pisze:Ale się nasmiałem z waszych postów![]()
np:
Przecież gdyby nie Bacy to ona nadal by kłamała .Amber zrozumiała że błędem było udawanie i powiedziała wreszcie Rickowi
[ Dodano: 2006-09-15, 21:45 ]
zgadzam się z tobą w 90% . Justin wcale dzisiaj świetnie nie grał. Był sztuczny (jak zwykle).Dawidek pisze:Zgadzam się z Tobą Adex. Becky jej tylko uświadomiła, że Amber żyje w kłamstwie. Amber już wcześniej mówiła przed sobą jak ciężko jej żyć z tym kłamstwem. Teraz podejrzewam, że ona będzie wdzięczna kuzynce. Rozmowa z Rickiem była ciężka, ale wydaje mi się, że dziewczynie kamień spadł z serca. Poniesie moim zdaniem konseksencje tego, że nie powiedziała Rick'owi prawdy. Tak to się chyba skończy.
Oczywiście, że Amber manipulowała Rickiem, nie była pewna kto jest ojcem dziecka, kłamała. Zasłużyła na gniew, porzucenie. Ale ona przepięknie się przeistoczyła dzięki miłości do Ericka III. Naprawdę go kocha w przeciwieństwie do Ricka, który nawyraźniej nigdy nie kochał Amber, ani małego. I to jest niefajne. To była jego decyzja że zostaje z Amber (fakt, myślał, że to jego dziecko, co różnica, skoro i tak go nie kocha) i za swoje decyzje wini żonę. Nie bronię Amber. Nie ma większej podłości jak oszukać faceta co do ojcostwa. Cieszę się z wewnętrznej przemiany Amber, której najbardziej zaczęło zależeć na dziecku, nie na Ricku. I szkoda że nie wszyscy forumowicze tę zmianę dostrzegają.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...