Bieżące odcinki cz. 1
No w końcu Amber bedzie mogła zacząć wszystko od nowa,nie wiem tylko czemu prawie wszyscy tak się teraz oburzaja obecną sytuacją,jak ukrywała prawdę było źle,jak wydało się wszystko jeszcze gorzej
,przecież dobrze się chyba stało, Amber będzie mieć nauczkę do końca życia, ale mam nadzieję że jakoś normalnie ułoży sobie życie sama, bez matki-wichrzycielki i bez obłudnego Ricka, który niech się wiąże z ukochana Kim(zobaczymy tylko na jak długo
).Poza tym co do odkrycia prawdziwej matki, to jeszcze niektórych przyszłe odcinki zaskoczą-nie chcę spoilerować,ale to że po roku wydało się czyj to syn,jest lepsze niż jakby wydało się po ładnych paru latach,(chociaz nie wiem czy Amber później przyznała by się czy nie,ale jeśli tak to nie wiem czy byłoby to wówczas dobre posunięcie)-Adex,Ty chyba wiesz o kim i oczym mówię

Ciąża Amber nie była zagrożona dziecko rozwijało się prawidłowo. Było kilka sytuacji gdzie nie było słychać bicia serduszka maluszka, ale potem wszystko szybko wróciło do normy.Robi pisze:Ja także Adexie z tobą się nie zgadzam, Amber wiedząc że dziecko jest zagrożone powinna wynająć sobie profesjonalną i na wysokim poziomie klinike ,w której urodziła by Eric III
Cieszę się, że w końcu Amber powiedziała Rick’owi prawdę. Rick mówił, że tyle poświęcił dla tego dziecka jednak nie chodziło mu o imprezy itp., które go ominęły tylko o Kimberly.
Amber też będzie lżej przynajmniej upewniła się, że Rick był z nią tylko z powodu synka a nie, dlatego że ją kocha.
Oni trzymają Bridget w skrzyni na poddaszu!!!!!!!!!!
Ratujcie biedną dziewczynkę zanim będzie za późno.
A tak poważnie to bosh co za bzdury nam fundują, Brooke mówi, że tęskniła za Bridget, ale wygląda na to, że po powrocie nawet się z nią nie widziała, bo od Katie dowiaduje się, że wszystko ok.
Dość nudny był ten odcinek, może drugi będzie lepszy.
Ratujcie biedną dziewczynkę zanim będzie za późno.
W domu Taylor został zorganizowany sabat czarownic . Taylor i Ridge pod przewodnictwem Ericka organizują krucjate przeciwko Brooke . Zawsze armie prowadziła Cesarzowa-Stephani ale teraz jest chora i niepełnosprawna , to dowództwo przejoł Eric.
Brooke czemu tak słabo szczeliłaś w morde Erickowi
Brooke czemu tak słabo szczeliłaś w morde Erickowi
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
FanStefci mylisz się. Bridget nie ma na poddaszu. Jest teraz w innym wymiarze czasowym i niedługo powróci starsza o kilka latFanStefci pisze:Oni trzymają Bridget w skrzyni na poddaszu!!!!!!!!!!![]()
Ratujcie biedną dziewczynkę zanim będzie za późno.A tak poważnie to bosh co za bzdury nam fundują, Brooke mówi, że tęskniła za Bridget, ale wygląda na to, że po powrocie nawet się z nią nie widziała, bo od Katie dowiaduje się, że wszystko ok.
![]()
Nie możliwe...Podobno Kate z nią jest...Wariatka ją w szafie zamknęłaJugolaz pisze:FanStefci mylisz się. Bridget nie ma na poddaszu. Jest teraz w innym wymiarze czasowym i niedługo powróci starsza o kilka latFanStefci pisze:Oni trzymają Bridget w skrzyni na poddaszu!!!!!!!!!!![]()
Ratujcie biedną dziewczynkę zanim będzie za późno.A tak poważnie to bosh co za bzdury nam fundują, Brooke mówi, że tęskniła za Bridget, ale wygląda na to, że po powrocie nawet się z nią nie widziała, bo od Katie dowiaduje się, że wszystko ok.
![]()
- Adex-fan Brooke
Bridget jest niewidzialna
Brooke w całej tej rodzinie jedyna jeszcze o niej pamięta!
Katie jest wspaniała -zawsze taka pomocna i wyrozumiała dla Brooke. Co przeciwników Amber mam pytanie: czy teraz wreszcie jest lub próbuje być taka jaką ją chcieliście widzieć? Adam nazwał Thorne'a palantem
ziarnko prawdy w tym jest, Brooke chyba miała klucze do Thorne'a? Taylor nie ma za dużo wyrzutów z powodu tego jak intrygowała.
Katie jest wspaniała -zawsze taka pomocna i wyrozumiała dla Brooke. Co przeciwników Amber mam pytanie: czy teraz wreszcie jest lub próbuje być taka jaką ją chcieliście widzieć? Adam nazwał Thorne'a palantem
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ostatnio wkurza mnie Eryk.Rozumiem,że jest wściekły że Bruk sypia już z drugim jego synem
ale on kiedyś też nie był lepszy i ze wszystkimi romansował nie wyłaczając nawet Taylor.W końcu Bruk to matka jego dzieci i szacunek jej sie należy.Sam zbyt dużo czasu dzieciom nie poświeca a oskarża oto samo Bruk!Eryk jest beszczelny mowiąc ,że Bruk jest najwiekszą trucizną rodziny[/i
Ja mimo wszystko Amber lubiłam i będę zawsze ją lubiła. Każdy popełnia błędy, a to, że Amber przygarnęła dziecko Becky,(bo przygarnęła, dała mu miłość, dom, rodzine) nie znaczy że jest okrutna. Nie zapominajmy także, że to Tawny ją zmusiła do tego, bo Amber była w depresji i nie myślała o tym co robi
Ale czy zrobiła dziecku coś złego
Czy była złą matką
Nie
A teraz wyznała mu prawdę, a przecież mogła dalej szantażować Becky, bo mogła...ale jednak powiedziała prawdę...i dla mnie Amber to dobra kobieta... 
Z tą Bridget to po prostu cyrk na kółkach jest.
Ciekawe gdzie teraz ją wyślą, bo chyba nie każą biednej Katie z nią siedzieć dzień w dzień. 
Adex, po dzisiejszym odcinku Amber ma plusa. Jest światełko na końcu tunelu. Widać że żałuje swojego postępowania i szczerze dzisiaj powiedziała: "Lepiej żebym była dobrą kuzynką małego Eryka, niż złą matką" (czy jakoś tak). Tak trzymać!
Co do Taylor zaś, powiedziała dzisiaj, że źle się czuje z tym co zrobili i nawet chciała, żeby o tym powiedzieć Stephanie, więc nie przeinaczaj proszę faktów.
Ale ogólnie dziś było bardzo nudno.
Adex, po dzisiejszym odcinku Amber ma plusa. Jest światełko na końcu tunelu. Widać że żałuje swojego postępowania i szczerze dzisiaj powiedziała: "Lepiej żebym była dobrą kuzynką małego Eryka, niż złą matką" (czy jakoś tak). Tak trzymać!
Co do Taylor zaś, powiedziała dzisiaj, że źle się czuje z tym co zrobili i nawet chciała, żeby o tym powiedzieć Stephanie, więc nie przeinaczaj proszę faktów.
Ale ogólnie dziś było bardzo nudno.
- Adex-fan Brooke
Amber do tej wypowiedzi wplotła coś o uczciwości, miło że widzisz światełko, racja Taylor zawsze coś tam chce, ale i tak przeważnie robi źle. Brooke wydaje się teraz działać w myśl zasady co cię nie zabije to wzmocni. Dziś widać było jej siłę do walki o zasłużone szczęście 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Eric to diabeł wcielony
Te wszystkie jego teksty przyprawiają mnie o odruch wymiotny
To samo Ridge i Taylor.Wszystkich wysłać na krzakoterapię,ale to ciężkie przypadki więc nie wiem czy to coś da...
Brooke powinna tak walnąć Erica,żeby mu ten pusty łeb odleciał
Biedna,co oni z niej robią
Mam nadzieje,że jak najszybciej pogodzi się Thornem a cała reszta dostanie udaru
Adam sam jest idiotą,Sally znowu gapiła się na kamerę
Trzymam kciuki za Amber,żeby wszystko dobrze jej się poukładało
Macie rację z tą Bridget
Ja tego nie mogę słuchać bo mnie skręca ze śmiechu
Paranoja

Brooke powinna tak walnąć Erica,żeby mu ten pusty łeb odleciał
Adam sam jest idiotą,Sally znowu gapiła się na kamerę
Trzymam kciuki za Amber,żeby wszystko dobrze jej się poukładało
Macie rację z tą Bridget