Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja pierwsze odcinki emitowane na TVP wspominam mgliście. Pamiętam postrzelenie Thorne'a, sceny przy basenie itp, byłem małym chłopcem. Chodziłem do podstawówki. Oczywiście to zasługa mojej babci. Potem w szkole się dziwili, że to oglądam. :D
karolciaQ
karolciaQ

Post autor: karolciaQ »

Ja nie pamiętam jaki był pierwszy odcinek jaki widziałam, ale miała wtedy ok. 5 lat /to juz 13 lat ! :P/ a wciągnął mnie w to tata :P I nie żałuje...dalej razem namiętnie oglądamy każdy odcinek :)
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Z 1 (216) odcinka pamiętam Eric'a wchodzącego bodajże do firmy i tyle.

Post autor: Cosmo »

Chmm, to było niedawno, w wakacje jak byłem na wsi. Tam to ogląda cała rodzinka. Także wciągnęło mnię. Pierwszym odcinkiem który zobaczyłem był odcinek gdzie Amber dowiaduje się że Becky porwała małego Ericka.

Post autor: Robi »

Małe sprostowanie : nie porwała , tylko odebrała to jest różnica .

Post autor: Goku »

Robi pisze:Małe sprostowanie : nie porwała , tylko odebrała to jest różnica .
Zgodzę się z tym ponieważ każdy wie że to Amber porwała Małego...
olusia.b
olusia.b

Post autor: olusia.b »

Hmmm pomyślmy. Ja zaczełam ogladac okolo rok temu, na poczatku ogladalam sporadycznie i myslalam ale głupoty, ;) ale pozniej dzieki Amber Moore polubilam ten serial sledze jej losy. Poubilam takze Brook Logan - to jest dopiero kobieta ; :twisted: Naprawde mnie wciagnelo moge teraz to powiedziec ;P

Post autor: Nicola »

Jak miałam 8/9 lat, oglądałam razem z babcią. Kiedy pojechałam na kolonie (czasy kiedy mało kto miał video) to założyła specjalny zeszyt i szczegółowo zapisywała w nim każdy odcinek... tak więc pamiętam jeszcze czasy kiedy Brooke była nastolatką a jej matke wiązało coś z Erykiem.

Post autor: Robi »

O jej , ten zeszyt musi być interesujący , wręcz bezcenny . Taki zeszyt będzie dla ciebie wielką pomocą np w temacie : ,,Quiz,, i ,,Kto to powiedział ?,,

Post autor: Misia »

Ja zaczełam oglądać modę tak od około 500 odcinka byłam wtedy w podstawówce 8) a teraz mam już 19 lat i.... nadal oglądam i lubie ją.Oglądam razem z mamą,tata mówi że to bzdury :evil: a też ogląda ::jezyk:: Hehe Moda się chyba nigdy nie skończy a teraz gdy rośnie tam nowe pokolenie to dopiero będzie wątków,miłosci i tajemnic ::loll::

Post autor: Jugolaz »

Ja Modę oglądam już od ok. 10 lat, chyba od momentu kiedy Thorne strzelał do Ridge'a. Chodziłem jeszcze wtedy do podstawówki. Teraz studiuję i niestety nie zawsze mogęoglądać MNS, ale za to w wakacje staram się nadrabiać no i czytam posty na forum oczywiście :D
Joanna
Joanna

Post autor: Joanna »

Hmmm... sama nie pamietam kiedy to było....
Pamiętam wątki Thorna z Caroline i Erica z matką Brooke nie mam pojęcia ile to już lat minęło....

Post autor: Cosmo »

Goku pisze:
Robi pisze:Małe sprostowanie : nie porwała , tylko odebrała to jest różnica .
Zgodzę się z tym ponieważ każdy wie że to Amber porwała Małego...
Wiem że Amber porwała dziecko Becky (a raczej jej matka) ale chodzi mi o ten incydent zaraz przed wyjazdem Becky do Paryża.

Post autor: Tkk_Bolly »

Poznałem ten serial przypadkowo wiele lat temu ok roku 1993/94 u nich,kiedy to przełączyłem na tvp1 i były ciekawe akcje z Sheilą,trwało to jakiś miesiąc ,po którym przestałem oglądać serial,bo Sheila otruła się
Ok . 2 lata później znowu przypadkowo przełączyłem na tvp1 96/97 i zauważyłem ,że znowu jest Sheila :shock: chciałem się dowiedzieć jak to się stało ,że ożyła itp i tak oglądałem serial pól roku aż mi się znudził
Następnie przypomniałem sobie o serialu w roku 99 bo przeczytałem na jednym z forum(PCS )mega spoiler co będzie w przyszłości,przeczytałem sobie streszczenia serialu zapowiadało się ciekawie gdyż Sheila chciala zabuć Steph ,więc obejżałem sobie odcinek i był świetny ,następnie dowiedziałem się ,że będą 2 odcinki serialu dziennie ,więc zacząłem oglądac ten serial i tak do dziś 2001
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: SyLwUniA_=] »

No jak byłam mała to pamietam urywki z mody... ale nie oglądałam tylko tak przypadkiem..
Tak naprawde moja przygoda z MNS zaczeła sie w te wakacje.. 8)
Całe wakacje byłam u babci z moją siostrą i miałysmy wspólny pokój..
Zawsze o 16:05 oglądała mode na sukces.. zawsze mnie to denerwowało.. śmiałam sie jak można takie cos oglądać ::ke:: ze to tak długo trwa...
No ale byłam skazana to oglądać... i zaczeło mi sie coraz bardziej podobac...coraz bardziej wciągać :wink: ... wkoncu polubiłam MNS.. i nie moge bez niej życ;) he eh
Moda na sukces jest SUPER
ODPOWIEDZ