Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

paulincia pisze:Ja mimo wszystko Amber lubiłam i będę zawsze ją lubiła. Każdy popełnia błędy, a to, że Amber przygarnęła dziecko Becky,(bo przygarnęła, dała mu miłość, dom, rodzine) nie znaczy że jest okrutna. Nie zapominajmy także, że to Tawny ją zmusiła do tego, bo Amber była w depresji i nie myślała o tym co robi :!: Ale czy zrobiła dziecku coś złego :?: Czy była złą matką :?: Nie :!: A teraz wyznała mu prawdę, a przecież mogła dalej szantażować Becky, bo mogła...ale jednak powiedziała prawdę...i dla mnie Amber to dobra kobieta... ::ok::
Zgadzam się w całej rozciągłości.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Jutro nie zdziwię się jak usłyszę, że Bridget jest u mnie w domu :D :D :D .
W czasie tej kłótni z Erick'iem całym sercem byłem po stronie Brooke.
Ridge zauważył, że Beookr aż taka naiwna nie była, a Eric ciągle wałkował, że to koniec. Powinien dostać srogie lanie od swej byłej żony.
Amber dogaduje się z Becky, to dobry znak. Po za tym trochę nudnawo.
karolciaQ

Post autor: karolciaQ »

mucha331 pisze:
paulincia pisze:Ja mimo wszystko Amber lubiłam i będę zawsze ją lubiła. Każdy popełnia błędy, a to, że Amber przygarnęła dziecko Becky,(bo przygarnęła, dała mu miłość, dom, rodzine) nie znaczy że jest okrutna. Nie zapominajmy także, że to Tawny ją zmusiła do tego, bo Amber była w depresji i nie myślała o tym co robi :!: Ale czy zrobiła dziecku coś złego :?: Czy była złą matką :?: Nie :!: A teraz wyznała mu prawdę, a przecież mogła dalej szantażować Becky, bo mogła...ale jednak powiedziała prawdę...i dla mnie Amber to dobra kobieta... ::ok::
Popieram to w 100% Amber jest cudowna a bledy popelnia kazdy.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Adex, ja też widzę światełko w tunelu i mam nadzieję, że uda mi się polubić Amber - specjalnie dla Ciebie :serce:

Co do Bridget, to nie rozumiem dlaczego się tak gorączkujecie. Muszą wprowadzić już na scenę dorosłą Bridget więc trzeba odczekać aż wykruszą się starzy widzowie (z nudów) lub zapomną jak wyglądała przedtem. :mrgreen:
Niedługo też Thomas pewnie zrobi się dorosły i zacznie płomienne romanse jak oni wszyscy.
To dopiero będą jaja jak berety ::plask wczolo: ::cojest::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dzięki Boldfanko ::jezyk:: no sam nie wiem czy ci się uda polubić czy nie ::rad:: poczekamy, zobaczymy, co do Thomasa chętnie bym coś zaspoilerował :twisted: :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Widzę, że coraz więcej ludzi przekonuje się do Amber!!
I bardzo dobrze!!
Tak trzymać:) 8)
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Bartek pisze:Widzę, że coraz więcej ludzi przekonuje się do Amber!!
I bardzo dobrze!!
Tak trzymać:) 8)
Ja chyba też się przeknałem, chociaż jeszcze nie do końca. Poczekamy, zobaczymy :)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja poczekam i zobacze, dla mnie słowa to zamało , za słowami muszą iść czyny .
Amber czeka długa droga swojej poprawy, ona musi się zmienić o 180 stopni.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bez przesady z tymi 180 stopniami, nikt nie chce drugiej Kimberly :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

Post autor: Goku »

Adex-fan Brooke pisze:Bez przesady z tymi 180 stopniami, nikt nie chce drugiej Kimberly :wink:
Ja chcę!!!Byleby nie przypominała wrednej baby z długimy zębami (Nie chcę spojlerować więc nie piszę imienia ale jak ktoś jest ciekawy niech wejdzie na B&B na ZDF :D)
Abec

Post autor: Abec »

Tekst odcinka już padł. Adam co córki: Jesteś piękną, seksowną kobietą. Oczywiście nie pochwalałem tego, ale... kiedy widzę cię w tych strojach... ROTFLMAO ::rad::
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Goku

Rick to jakiś psychopata... ::loll::

[ Dodano: 2006-09-20, 16:14 ]
A skoro Rick to psychopata to właśnie przyszła mu pomóc Taylor...Nie...nie psychiatra...Druga Psychopatka :D
Abec

Głupio, że Rick najpierw powiedział prawdę właściwie obcej osobie, a dopiero potem rodzicom.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Goku

Abec pisze:Głupio, że Rick najpierw powiedział prawdę właściwie obcej osobie, a dopiero potem rodzicom.
SPOJLER!!!
Abec

Jaki znów spoiler? Po prostu komentuję to co widzę na ekranie - pierwsza w LA dowiaduje się Taylor. Obca osoba. To chyba oczywiste, że następni będą Brooke i reszta. W każdym razie nie wiedziałem o tym z innych - niż własna domyślność - źródeł.
Zablokowany