Zgadzam się w całej rozciągłości.paulincia pisze:Ja mimo wszystko Amber lubiłam i będę zawsze ją lubiła. Każdy popełnia błędy, a to, że Amber przygarnęła dziecko Becky,(bo przygarnęła, dała mu miłość, dom, rodzine) nie znaczy że jest okrutna. Nie zapominajmy także, że to Tawny ją zmusiła do tego, bo Amber była w depresji i nie myślała o tym co robiAle czy zrobiła dziecku coś złego
Czy była złą matką
Nie
A teraz wyznała mu prawdę, a przecież mogła dalej szantażować Becky, bo mogła...ale jednak powiedziała prawdę...i dla mnie Amber to dobra kobieta...
Bieżące odcinki cz. 1
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
-
Dawidek
- Administrator
Jutro nie zdziwię się jak usłyszę, że Bridget jest u mnie w domu
.
W czasie tej kłótni z Erick'iem całym sercem byłem po stronie Brooke.
Ridge zauważył, że Beookr aż taka naiwna nie była, a Eric ciągle wałkował, że to koniec. Powinien dostać srogie lanie od swej byłej żony.
Amber dogaduje się z Becky, to dobry znak. Po za tym trochę nudnawo.
W czasie tej kłótni z Erick'iem całym sercem byłem po stronie Brooke.
Ridge zauważył, że Beookr aż taka naiwna nie była, a Eric ciągle wałkował, że to koniec. Powinien dostać srogie lanie od swej byłej żony.
Amber dogaduje się z Becky, to dobry znak. Po za tym trochę nudnawo.
-
karolciaQ
mucha331 pisze:Popieram to w 100% Amber jest cudowna a bledy popelnia kazdy.paulincia pisze:Ja mimo wszystko Amber lubiłam i będę zawsze ją lubiła. Każdy popełnia błędy, a to, że Amber przygarnęła dziecko Becky,(bo przygarnęła, dała mu miłość, dom, rodzine) nie znaczy że jest okrutna. Nie zapominajmy także, że to Tawny ją zmusiła do tego, bo Amber była w depresji i nie myślała o tym co robiAle czy zrobiła dziecku coś złego
Czy była złą matką
Nie
A teraz wyznała mu prawdę, a przecież mogła dalej szantażować Becky, bo mogła...ale jednak powiedziała prawdę...i dla mnie Amber to dobra kobieta...
Adex, ja też widzę światełko w tunelu i mam nadzieję, że uda mi się polubić Amber - specjalnie dla Ciebie
Co do Bridget, to nie rozumiem dlaczego się tak gorączkujecie. Muszą wprowadzić już na scenę dorosłą Bridget więc trzeba odczekać aż wykruszą się starzy widzowie (z nudów) lub zapomną jak wyglądała przedtem.
Niedługo też Thomas pewnie zrobi się dorosły i zacznie płomienne romanse jak oni wszyscy.
To dopiero będą jaja jak berety

Co do Bridget, to nie rozumiem dlaczego się tak gorączkujecie. Muszą wprowadzić już na scenę dorosłą Bridget więc trzeba odczekać aż wykruszą się starzy widzowie (z nudów) lub zapomną jak wyglądała przedtem.
Niedługo też Thomas pewnie zrobi się dorosły i zacznie płomienne romanse jak oni wszyscy.
To dopiero będą jaja jak berety
- Adex-fan Brooke
Dzięki Boldfanko
no sam nie wiem czy ci się uda polubić czy nie
poczekamy, zobaczymy, co do Thomasa chętnie bym coś zaspoilerował

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Martin Rode
Ja poczekam i zobacze, dla mnie słowa to zamało , za słowami muszą iść czyny .
Amber czeka długa droga swojej poprawy, ona musi się zmienić o 180 stopni.
Amber czeka długa droga swojej poprawy, ona musi się zmienić o 180 stopni.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Bez przesady z tymi 180 stopniami, nikt nie chce drugiej Kimberly 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tekst odcinka już padł. Adam co córki: Jesteś piękną, seksowną kobietą. Oczywiście nie pochwalałem tego, ale... kiedy widzę cię w tych strojach... ROTFLMAO 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Głupio, że Rick najpierw powiedział prawdę właściwie obcej osobie, a dopiero potem rodzicom.
Jaki znów spoiler? Po prostu komentuję to co widzę na ekranie - pierwsza w LA dowiaduje się Taylor. Obca osoba. To chyba oczywiste, że następni będą Brooke i reszta. W każdym razie nie wiedziałem o tym z innych - niż własna domyślność - źródeł.