Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Biedna Amber :cry: Strach pomyśleć co będzie jak wszyscy poznają prawdę i aż się boje oglądać odcinków wtedy :cry: Ciekawe co zrobi Amber jak Becky wróci do Paryża :cry:
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Andain witaj! :)

Bethy ja też nie mogłem się powstrzymać od śmiechu widząc te koraliki na szyi Ridge'a. ::plask wczolo: ::loll:: I do tego ten t-shirt z głębokim dekoltem. OMG! Chyba Ronn postanowił przenieść trochę ze swojej prywatnej garderoby na plan serialu. ::cojest:: Jego rozmowa z Rickiem była sztuczna, jakaś taka nieszczera.

Amber wygląda i zachowuje się coraz lepiej. Oby tak dalej.

Brooke przeszła do ofensywy, bosh, znowu zaczynamy małe pranko mózgu, czego przedsmakiem była dzisiejsza rozmowa przez telefon. 8)

Thorne nie wyglądał na specjalnie nieszczęśliwego. Fakt, wkurzył się na Eryka i patrzył na niego jak na wroga publicznego nr 1, ale trudno się dziwić. Ale za to ostatnia scena była genialna. Bardzo wzruszająca. Thorne aż się popłakał widząc jak wielką radość sprawił matce. No i królowa nareszcie wróciła. Swoją drogą, przesadzili z tym nagłym i do tego energicznym wstaniem z wózka. ::chytry:: Chyba Susan się kategorycznie znudziło granie na siedząco. :P
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
paulincia

Fakt ::ok:: Mnie też ta scena ze Stephanie wzruszyła :lol:
Forrester

Post autor: Forrester »

Wreszcie Thorne przejrzał na oczy, widzi jak wszyscy są szczęśliwi, w szczególności Stephanie :wink: Oby tylko uniknął tych głupich i słodkich tłumaczeń Brooke, a będzie dobrze. Od początku wiadomo, że tylko z Macy może być szczęśliwy, to przecież miłość od wielu lat.

Amber rzeczywiście się poprawia, ale niestety dla niej jest już na to za późno. Dziwne rzeczywiście, że Becky nie ma pieniędzy na hotel. W końcu już chyba trochę w tym Paryżu zarobiła.

I znowu Ridge i Taylor pocieszają Ricka. To już kolejny dzień, w którym jego matka ma go gdzieś, bo woli plotkować z Megan i zajmować się kochankiem. Szkoda słów.

Megan powtarza każdy absurd Brooke jak papuga. Nagle uważa, że między Brooke a Thornem to wielka miłość ::loll:: Niestety ta postać gra rolę "służącej" Brooke i robi to już od wielu lat.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Więc Thorne ma być nieszcześliwy i żyć z Macy chocicaz nie kocha jej tak jak Brooke tylko dlatego aby Stephanie była szczęśliwa że jej manipulacja się powiodła? ::kwasny::
Dobrze wiesz że to twoja nadinterpretacja iż Brooke nic nie obchodzi Rick, przeciez ona nie ma pojęcia że dzieje się coś złego po co więc mam mu zawracać głowę? (może nawet nie wie że on już wrócił?) ::plask wczolo: Megan jest przyjaciółką Brooke i rozumie ją, co w tym złego?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
paulincia

Adex-fan Brooke pisze:Więc Thorne ma być nieszcześliwy i żyć z Macy chocicaz nie kocha jej tak jak Brooke tylko dlatego aby Stephanie była szczęśliwa że jej manipulacja się powiodła? ::kwasny::
Dobrze wiesz że to twoja nadinterpretacja iż Brooke nic nie obchodzi Rick, przeciez ona nie ma pojęcia że dzieje się coś złego po co więc mam mu zawracać głowę? (może nawet nie wie że on już wrócił?) ::plask wczolo: Megan jest przyjaciółką Brooke i rozumie ją, co w tym złego?
Zgadzam się Adex ::ok:: Brooke jest przekonana, że Rick z Amber są jeszcze w Wenecji, gdyby wiedziała że wrócił Rick już sam to z pewnością by się do niego wybrała ::ok:: A ona wróżką nie jest, więc sikąd ma wiedzieć? Tym bardziej, że on mieszka u Stephanie, a tam Brooke nie jest mile widziana!
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Forrester dokładnie. Minęła już cała noc, jest następny dzień, a Brooke zamiast sprawdzić czy syn wrócił, zapytać jak podróż itp. woli roztrząsać z Megan kwestię jak bardzo została skrzywdzona i zmanipulowana przez Eryka, Ridge'a i Taylor. Thorne przez telefon powiedział jej prawdę, że ona wypiera się części siebie. Tej części, która jest uzależniona od Ridge'a. I chce tę część ukryć przed światem.

Gdy słyszę Brooke deklarującą nienawiść do Ridge'a to coś mi się robi. ::plask wczolo: Opisałbym pewne wydarzenia z przyszłości, ale to niestety dział niespoilerowy. ::krzyw::

A Rick też chyba nie bardzo się pali do rozmowy z matką. Ale prawdopodobnie myśli, że matka zatriumfuje i powie: a nie mówiłam? Przed rozmową z Ridgem też miał takie obawy, więc pewnie rozciąga je na wszystkich członków rodziny.

P.S. Jak już napisałem, Thorne nie wyglądał specjalnie nieszczęsliwie. ;)
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:Więc Thorne ma być nieszcześliwy i żyć z Macy chocicaz nie kocha jej tak jak Brooke tylko dlatego aby Stephanie była szczęśliwa że jej manipulacja się powiodła? ::kwasny::
Wiesz przecież Adex doskonale (jako znawca serialu), że przez te wszystkie lata Thorne kochał tylko Macy. Wiesz też jaki będzie koniec romansu Brooke i Thorna, a mimo to mówisz, że to miłość, a Eric i Ridge nie mieli racji. Nie będę jednak mówił nic więcej na ten temat, bo to dział niespoilerowy :wink:

Brooke mogła chociaż zadzwonić do Ricka, chociaż to zrobić. Tymczasem jego problemami zajmuja się Ridge i Taylor, ale pewnie wg Ciebie to przypadek ::plask wczolo:

Megan jest przyjaciółka Brookę... Jej ostatnie zachowanie wobec Erica to po prostu śmiech na sali. Co ją to obchodzi ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Śmiech na sali (dla mnie) to to co piszesz, ale jak widać ani ja Ciebie nie przekonam ani ty mnie i ok, nie będę więc się powtarzać jak ja widzę tę sprawę bo zdanie nadal mam takie samo jak już pisałem (może czegoś niedoczytałeś?). I uważaj ze spoilerowaniem :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Myl

Post autor: Myl »

Zauważyliście że Ridge nie przepuścił Taylor w drzwiach? ::jezyk::
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:Śmiech na sali (dla mnie) to to co piszesz, ale jak widać ani ja Ciebie nie przekonam ani ty mnie i ok, nie będę więc się powtarzać jak ja widzę tę sprawę bo zdanie nadal mam takie samo jak już pisałem (może czegoś niedoczytałeś?). I uważaj ze spoilerowaniem :wink:
Właśnie uważam ze spoilerowaniem, ja wszystko doczytałem :wink: Widzę,że po prostu dla obrony Brooke robisz wszystko, nagle nie ma miłości Macy i Thorna, bo pojawiła się Brooke? ::plask wczolo: Jeśli się nie mylę to zawsze uważałeś, że Thorne kocha Macy i vice versa :wink: Wiadomo, że nikt nikogo nie przekona do swoich racji, ale chyba naprawdę nie powiesz mi,że zainteresowanie problemami Ricka przez Ridga i Taylor to przypadek?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Nie ma potrzeby bronić Brooke, fakty sę jasne (teraz Thorne bardziej kocha Brooke), ta miłość Macy&Thorne oczywiście była, ale mineła, być może minie też ta Brooke i Thorne'a, no chyba że uważasz że miłośc może być tylko raz w życiu, więc być może Thorne w przyszłości znajdzie ją z jeszcze kimś innym.

[ Dodano: 2006-09-23, 18:02 ]
Zainteresowania by nie było gdyby tak jak Brooke o niczym nie mieli okazji się dowiedzieć.
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:Nie ma potrzeby bronić Brooke, fakty sę jasne (teraz Thorne bardziej kocha Brooke), ta miłość Macy&Thorne oczywiście była, ale mineła, być może minie też ta Brooke i Thorne'a, no chyba że uważasz że miłośc może być tylko raz w życiu, więc być może Thorne w przyszłości znajdzie ją z jeszcze kimś innym.

[ Dodano: 2006-09-23, 18:02 ]
Zainteresowania by nie było gdyby tak jak Brooke o niczym nie mieli okazji się dowiedzieć.

Tak, ale z drugiej strony nie musiał się nikomu zwierzać i mógł powiedzieć to rodzicom jako pierwszym. Tymczasem on zaufał Taylor i jej się zwierzył. Może i przyszła do niego dość przypadkowo, ale nie musiał przecież jej nic mówić.
Telefony działały, nikt nie bronił mu zadzwonić do Brooke. Również i sama Brooke mogła do niego zadzwonić przynajmniej (nawet jeśli przyjąć Twoja teorię, że nie wiedziała o jego powrocie) :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dlaczego miał nie zaufać Taylor skoro się napatoczyła? Przecież oni są w dobrych stosunkach, poza tym jest ona "psychiatrą" a Brooke nie jest jasnowidzem -dopiero Kimberly ją przekonałą w samolocie że ta para zostanie na zawsze razem, to mi wygląda jakbyś na siłę atakował Brooke - ciekawe po co? ::kwasny:: ::chytry::
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

A czy wy musicie się ciągle o to samo kłócić?
Przestańcie raz na zawsze i każdemu to na dobre wyjdzie!
:: bow ::
Zablokowany