Mój ostatni post był bardzo łagodny, ale nie ukrywam, że irytuje mnie takie zachowanie Brooke względem swoich dzieciAdex-fan Brooke pisze:Dlaczego miał nie zaufać Taylor skoro się napatoczyła? Przecież oni są w dobrych stosunkach, poza tym jest ona "psychiatrą" a Brooke nie jest jasnowidzem -dopiero Kimberly ją przekonałą w samolocie że ta para zostanie na zawsze razem, to mi wygląda jakbyś na siłę atakował Brooke - ciekawe po co?![]()
Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Pewnie poprawiły się podczas ślubów na których Taylor była, może jeszcze się pogorszą kiedyś (ale nie mogę spoilerować tutaj czy tak czy nie
)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Martin Rode
- Adex-fan Brooke
Może jak dzieci Taylor dorosną będą miały też oparcie w Brooke, kto wie
W końcu obie kobiety mają dobre serce.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Martin Rode
Według mnie Brooke zachowuje się śmiesznie
Nie dziwie się Rickowi, że zwierzył się najpierw Taylor, możliwe, że mógł najpierw powiedzieć Thornowi, Ridge'owi, Stephanie... jednak pewnie nie chciał, żeby pierwszą osobą była Brooke, która zamiast go pocieszyć poleciałaby udusić Amber
Mam nadzieję, że jak się już dowie, przestanie tak ciągle lamentować za Thornem 
Biedna Amber, pcha się do jaskini lwa. Że też ma ochotę pojawić się w pałacu Forresterów i wszystko wyjaśniać. Niechybnie ją rozszarpią. Nikczemny Rick, który bardziej cieszy się z nowego związku z Kim, niż płacze p stracie dziecka. Ochydna Stefa manipulatorka. Oczywiście, że cud by się nie zdarzył. Modliła się. Hmm... Taka wierząca, a tak podle postępuje.
Brooke jeszcze nie wie o powrocie syna. Po co ma do niego dzwonić lub chodzić do domku przy basenie, skoro dzień wcześniej opuszczała Wenecję zostawiwszy rozanielonych młodych Forresterów. Nic nie zapowiadało zwrotu sytuacji. A Rick nie zadzwonił do matki, bo czeka go ciężkie zadanie. Poinformować o całej mistyfikacji rodzinę. Tyle.
Kwestia tego, czego nie widać na ekranie i co prawdopodobnie się dzieje a co nie, była już poruszana kilka razy. Może miłośnicy domysłów niech założą sobie temat: To czego nie ma... Nie widać, chciałam napisać. Tu opisujemy Dzisiejszy odcinek.
Forrester, zaspoilerowałeś. Wiemy mniej więcej co będzie z Brooke i Thorne. Ekstra. Pohamuj się
Brooke jeszcze nie wie o powrocie syna. Po co ma do niego dzwonić lub chodzić do domku przy basenie, skoro dzień wcześniej opuszczała Wenecję zostawiwszy rozanielonych młodych Forresterów. Nic nie zapowiadało zwrotu sytuacji. A Rick nie zadzwonił do matki, bo czeka go ciężkie zadanie. Poinformować o całej mistyfikacji rodzinę. Tyle.
Kwestia tego, czego nie widać na ekranie i co prawdopodobnie się dzieje a co nie, była już poruszana kilka razy. Może miłośnicy domysłów niech założą sobie temat: To czego nie ma... Nie widać, chciałam napisać. Tu opisujemy Dzisiejszy odcinek.
Forrester, zaspoilerowałeś. Wiemy mniej więcej co będzie z Brooke i Thorne. Ekstra. Pohamuj się
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Szogunka pisze:Forrester, zaspoilerowałeś. Wiemy mniej więcej co będzie z Brooke i Thorne. Ekstra. Pohamuj się
Tak zaspoilerował Forrester?Wiesz też jaki będzie koniec romansu Brooke i Thorna, a mimo to mówisz, że to miłość, a Eric i Ridge nie mieli racji. Nie będę jednak mówił nic więcej na ten temat, bo to dział niespoilerowy
Zawsze jednak można mieć nadzieję, że dany związek będzie trwały, mimo że to serial. Na przyszłość proszę się hamować.
Podpisuję się pod postem Szogunki
Dodam tylko, że Ridge w swej nowej kruczoczarnej, farbowanej fryzurze wygląda jak w hełmie
A o tych jego błędach wszyscy wiedzą, dobrze że się przyznał, ale nie sądzę że to jakoś pomoże Rickowi 
Stephanie pokazała kolejną cyrkową sztuczkę - wstanie z wózka. Dobrze, że zawołali Thorne'a, bo by przegapił
Dowiedziała się o ślubie parę minut przed pokazem i ją nagle uzdrowiło, na pewno nie miała w tym udziału rehabilitacja... Nic a nic... Mimo, że miła pani rehabilitantka co chwilę chwaliła Stefcię, że tak ciężko pracuje 
Podpisuję się pod postem Szogunki
Dodam tylko, że Ridge w swej nowej kruczoczarnej, farbowanej fryzurze wygląda jak w hełmie
Stephanie pokazała kolejną cyrkową sztuczkę - wstanie z wózka. Dobrze, że zawołali Thorne'a, bo by przegapił
Zaczne od tego że miałem przez dwa dni problemy z komputerem , a później z forum i wogóle nie mogłem tu wejść nie wiem czemu , ale jestem i skomentuje to co było w piątek, choć oglądałem tylko jeden odcinek , ponieważ musiałem nakarmić Emu ( strusie australijskie) .
Strasznie żal mi było Brooke po tym jak potraktował ją Thorne . Do tego dochodzi Macy która jest głupia , albo taką udaje, przecież ona wie ,że Thorne dalej kocha Brooke - będzie cierpiała.
Megan miała prawo powiedzieć co sądzi o związku Brooke i Thorne , ponieważ jest jej przyjaciółką , a po drugie ona w tej chcwili może nawet wyzwać Ericka ,ponieważ on nie ma nad nią żadnej kontroli.
Musze przyznać , że Rick w moich oczach bardzo dużo zyskał , pokazał Amber gdzie jej miejsce . Dziwie się tylko czemu on jeszcze nie wezwał policji , aby zamknęli Amber, Bacy , Twany i tej położnej , która się na wszystko zgodziła.
Właśnie co miał Ridge na szyji
Wyglądał bardzo śmiesznie w tym . 
Strasznie żal mi było Brooke po tym jak potraktował ją Thorne . Do tego dochodzi Macy która jest głupia , albo taką udaje, przecież ona wie ,że Thorne dalej kocha Brooke - będzie cierpiała.
Megan miała prawo powiedzieć co sądzi o związku Brooke i Thorne , ponieważ jest jej przyjaciółką , a po drugie ona w tej chcwili może nawet wyzwać Ericka ,ponieważ on nie ma nad nią żadnej kontroli.
Musze przyznać , że Rick w moich oczach bardzo dużo zyskał , pokazał Amber gdzie jej miejsce . Dziwie się tylko czemu on jeszcze nie wezwał policji , aby zamknęli Amber, Bacy , Twany i tej położnej , która się na wszystko zgodziła.
Właśnie co miał Ridge na szyji
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl