Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Forrester

Post autor: Forrester »

Adex-fan Brooke pisze:Dlaczego miał nie zaufać Taylor skoro się napatoczyła? Przecież oni są w dobrych stosunkach, poza tym jest ona "psychiatrą" a Brooke nie jest jasnowidzem -dopiero Kimberly ją przekonałą w samolocie że ta para zostanie na zawsze razem, to mi wygląda jakbyś na siłę atakował Brooke - ciekawe po co? ::kwasny:: ::chytry::
Mój ostatni post był bardzo łagodny, ale nie ukrywam, że irytuje mnie takie zachowanie Brooke względem swoich dzieci ::kwasny:: Aczkolwiek nie było tutaj ataku na siłę. Wróciliśmy do tematu Adex, więc rozmawiajmy o serialu :wink: Co do Taylor i Ricka pamiętam jak Rick był na nią strasznie wściekły gdy Ridge zostawił jego matkę. Wtedy nie mieli najlepszych stosunków, chyba,że potem się one jakoś poprawiły, choć nie za bardzo sobie przypominam :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pewnie poprawiły się podczas ślubów na których Taylor była, może jeszcze się pogorszą kiedyś (ale nie mogę spoilerować tutaj czy tak czy nie ::chytry:: )
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:Pewnie poprawiły się podczas ślubów na których Taylor była, może jeszcze się pogorszą kiedyś (ale nie mogę spoilerować tutaj czy tak czy nie ::chytry:: )
Zapewne pozostaną obojętnę, choć dzieci Brooke zawsze mają w Taylor oparcie, to pewne :wink:
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Dlaczego miały by nie mieć: Taylor jest psychiatrą i w dodatku z rodziny.
Uważam, ze to szczescie miec w rodzinie psychiatrę, szczególnie w takie, w której coś się dzieje :D
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Może jak dzieci Taylor dorosną będą miały też oparcie w Brooke, kto wie :zeby: W końcu obie kobiety mają dobre serce.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Z chęcią bym tu coś zaspoilerował na dowód tego, że Brook ma dobre serce( i to względem Taylor)
Marisa

Post autor: Marisa »

Według mnie Brooke zachowuje się śmiesznie :? Nie dziwie się Rickowi, że zwierzył się najpierw Taylor, możliwe, że mógł najpierw powiedzieć Thornowi, Ridge'owi, Stephanie... jednak pewnie nie chciał, żeby pierwszą osobą była Brooke, która zamiast go pocieszyć poleciałaby udusić Amber ::kwasny:: Mam nadzieję, że jak się już dowie, przestanie tak ciągle lamentować za Thornem ::kwasny::
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:Może jak dzieci Taylor dorosną będą miały też oparcie w Brooke, kto wie :zeby: W końcu obie kobiety mają dobre serce.
Tak, obydwie maja dobre serce ::loll:: Chyba zacznę przytakiwać, bo jakbym powiedział inaczej to uznano by to za atak na jakąś postać ::jezyk::
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

A ja się nie zgadzam z tym co piszecie o Brooke...Więc Rick mial udawać przy Taylor że wszystko jest w porządku? :roll: Był wściekły i wiadomo, że każdy kto jest wkurzony powie o tym i to nie ma sensu takie zastanawianie się czemu akurat nie Brooke tylko Taylor ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Biedna Amber, pcha się do jaskini lwa. Że też ma ochotę pojawić się w pałacu Forresterów i wszystko wyjaśniać. Niechybnie ją rozszarpią. Nikczemny Rick, który bardziej cieszy się z nowego związku z Kim, niż płacze p stracie dziecka. Ochydna Stefa manipulatorka. Oczywiście, że cud by się nie zdarzył. Modliła się. Hmm... Taka wierząca, a tak podle postępuje.
Brooke jeszcze nie wie o powrocie syna. Po co ma do niego dzwonić lub chodzić do domku przy basenie, skoro dzień wcześniej opuszczała Wenecję zostawiwszy rozanielonych młodych Forresterów. Nic nie zapowiadało zwrotu sytuacji. A Rick nie zadzwonił do matki, bo czeka go ciężkie zadanie. Poinformować o całej mistyfikacji rodzinę. Tyle.
Kwestia tego, czego nie widać na ekranie i co prawdopodobnie się dzieje a co nie, była już poruszana kilka razy. Może miłośnicy domysłów niech założą sobie temat: To czego nie ma... Nie widać, chciałam napisać. Tu opisujemy Dzisiejszy odcinek.
Forrester, zaspoilerowałeś. Wiemy mniej więcej co będzie z Brooke i Thorne. Ekstra. Pohamuj się ::kwasny::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Szogunka pisze:Forrester, zaspoilerowałeś. Wiemy mniej więcej co będzie z Brooke i Thorne. Ekstra. Pohamuj się ::kwasny::
::ok:: Zgadzam się. Mnie też to zdenerwowało. Bo nie czytalam spoilerów a pisząc takie coś można się domyślić i to jest denerwujące. To tak jakbym miesiąc temu napisała.: "Wiemy przecież co będzie z Rickiem Amber i dzieckiem i jak to się skończy, ale nie będę spoilerować" ::plask wczolo:
Forrester

Paulincia daj spokój. Nic nie zaspoilerowałem. Wiesz dobrze,że każdy romans się kiedyś kończy w tym serialu. Chyba,że to jedno słowo to dla Ciebie spoiler ::loll::
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Wiesz też jaki będzie koniec romansu Brooke i Thorna, a mimo to mówisz, że to miłość, a Eric i Ridge nie mieli racji. Nie będę jednak mówił nic więcej na ten temat, bo to dział niespoilerowy
Tak zaspoilerował Forrester? ::loll:: Każdy mało inteligentny nawet człowiek wie,że żaden romans w B&B nie trwa wiecznie,poza tym to jest sugestia,że Forrester i Adex znają przyszłość,a nie ma tu żadnego jej wyjawienia.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Zawsze jednak można mieć nadzieję, że dany związek będzie trwały, mimo że to serial. Na przyszłość proszę się hamować.
Podpisuję się pod postem Szogunki ::ok::
Dodam tylko, że Ridge w swej nowej kruczoczarnej, farbowanej fryzurze wygląda jak w hełmie ::loll:: A o tych jego błędach wszyscy wiedzą, dobrze że się przyznał, ale nie sądzę że to jakoś pomoże Rickowi ;)
Stephanie pokazała kolejną cyrkową sztuczkę - wstanie z wózka. Dobrze, że zawołali Thorne'a, bo by przegapił ;) Dowiedziała się o ślubie parę minut przed pokazem i ją nagle uzdrowiło, na pewno nie miała w tym udziału rehabilitacja... Nic a nic... Mimo, że miła pani rehabilitantka co chwilę chwaliła Stefcię, że tak ciężko pracuje ;)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Zaczne od tego że miałem przez dwa dni problemy z komputerem , a później z forum i wogóle nie mogłem tu wejść nie wiem czemu , ale jestem i skomentuje to co było w piątek, choć oglądałem tylko jeden odcinek , ponieważ musiałem nakarmić Emu ( strusie australijskie) .

Strasznie żal mi było Brooke po tym jak potraktował ją Thorne . Do tego dochodzi Macy która jest głupia , albo taką udaje, przecież ona wie ,że Thorne dalej kocha Brooke - będzie cierpiała.

Megan miała prawo powiedzieć co sądzi o związku Brooke i Thorne , ponieważ jest jej przyjaciółką , a po drugie ona w tej chcwili może nawet wyzwać Ericka ,ponieważ on nie ma nad nią żadnej kontroli.

Musze przyznać , że Rick w moich oczach bardzo dużo zyskał , pokazał Amber gdzie jej miejsce . Dziwie się tylko czemu on jeszcze nie wezwał policji , aby zamknęli Amber, Bacy , Twany i tej położnej , która się na wszystko zgodziła.

Właśnie co miał Ridge na szyji :?: Wyglądał bardzo śmiesznie w tym . ::loll::
Zablokowany