Amber vs Brooke
Jak dla mnie słowa to za mało aby powiedzieć , że człowiek się zmienił , dla mnie są ważne czyny .FanStefci pisze:Zarówno Amber jak i Brooke wiele w przeszłości przeskrobały, ale Amber ma tę przewagę, że potrafi się uczyć na błędach. Przynajmniej taką wypada mieć nadzieję zaobserwowawszy zachowanie Amber w ostatnich kilku odcinkach.
Co do Brooke to jest niepoważne , że ktoś stwierdza ,że Brooke się nie zmieniła . Oczywiście Logan ma swoje zasady ,których się trzyma i dlatego ma rzesze fanów którzy ją popierają i nie chcą aby się zmieniała pod pewnymi zględami .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
W pierwszym zdaniu piszę coś innego , a drugie zdanie jest po to aby mieć tarcze do obrony
Co do Brooke musisz być ślepy aby nie zauważyć zmianu u niej , ale jako antyfanBrooke tego nie widzisz
Co do Brooke musisz być ślepy aby nie zauważyć zmianu u niej , ale jako antyfanBrooke tego nie widzisz
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Ależ widzę zmiany - raz deklaruje dożywotnią miłość do Ridge'a, rok później deklaruje dożywotnią miłość do Eryka, następnie kocha dożywotnio Thorne'a a później... tu się zatrzymam.
Tak więc zmiany są, można rzecz - kalejdoskopowe.
Subtelna różnica polega na tym, że mówiłem o uczeniu się na błędach, a nie o zmianach samych w sobie. Ale to pewnie dlatego, że jestem antyfanem.
Subtelna różnica polega na tym, że mówiłem o uczeniu się na błędach, a nie o zmianach samych w sobie. Ale to pewnie dlatego, że jestem antyfanem.
Brooke powiedziała jasno i wyraźnie co sądzi o swoich poprzednich związkach . Chyba nie oglądasz dokładnie telenoweli , albo nie chcesz słyszeć co mówi Brooke . Wybieram to drugie ,ponieważ wierze ,że jesteś inteligentny i tylko mówisz tak aby oczernić daną postać, ponieważ tak Ci na rękę.
- Adex-fan Brooke
Bardzo możliwe że dlatego, iż jesteś antyfanem
W ogóle co niby Brooke aż takiego przeskrobała aby porównywac to z tym co Amber?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Sęk w tym Robi, że ona inne rzeczy mówi, a inne robi (gra słów niezamierzona).Robi pisze:Brooke powiedziała jasno i wyraźnie co sądzi o swoich poprzednich związkach . Chyba nie oglądasz dokładnie telenoweli , albo nie chcesz słyszeć co mówi Brooke . Wybieram to drugie ,ponieważ wierze ,że jesteś inteligentny i tylko mówisz tak aby oczernić daną postać, ponieważ tak Ci na rękę.
Adex, to prawda, że Brooke dotychczas nie zrobiła żadnego tak spektakularnego świństwa jak Amber, ale... (jesteśmy w niespoilerowym).
A ty w sporze Brooke z Amber jesteś po czyjej stronie?
- Adex-fan Brooke
Znam przyszłość i też mam zdanie na ten temat więc argument zbędny
W sporze Brooke-Amber rozumiem obie, jak zawsze staram się obiektywnie ocenić daną sytuację w związku z tym obie krytykuje za coś i obie za coś doceniam.
W sporze Brooke-Amber rozumiem obie, jak zawsze staram się obiektywnie ocenić daną sytuację w związku z tym obie krytykuje za coś i obie za coś doceniam.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja oceniam sytuacje w danym czasie , ja nie wróże co by było . Każdy odcinek zmienia punkt widzenia każdego z nas . Ja mówie o stanie obecym ,a nie przeszłym i czy przyszłym .
Nie starałem się ciebie przekonać, bo nie prowadzę walk z wiatrakami.Adex-fan Brooke pisze:Znam przyszłość i też mam zdanie na ten temat więc argument zbędny![]()
A to zdanie na temat sporu jest puste treściowo. Napisz za co obie krytykujesz i co doceniasz, a będzie jasność sytuacji.
Punkty 4, 5, 9 i 10 są nieprawdziweRobi pisze:Ja gdybym miał taka synową jak Amber też bym się wtrącał ,a dlaczego ? Zacznijmy od początku.
po1 Amber była przyjaciółką Sheili i razem zaplanowały potajemne spotkania z córką Waricków
po2 Razem z Sheilą zaplonowały porwanie dziecka.
po3 Kiedy Brooke jej zaufała ta ją okradła
po4 Uwiodła Ricka i zaszła znim wciąże.
po5 Zdradziła go z Raymondem
po6 Nie Powiedziała że być może ojcem dziecka będzie ktoś inny.
po7 Doprowadziła do wypadku samochodowego w którym Ricka stracił nerke , co mogło doprowadzić do jego śmierci.
po8 I najważniejsze nie powiedziała nikomu że dziecko Ricka zmarło.
po9 Ukradła dziecko Bacy
po10 Jest odpowiedzialna za śmierć dziecka bo zamiast pojechać do szpitala i tam urodzić wyjechała na pustynie.
To jest 10 grzechów głownych Amber - a może oczymś zapomniałem ?Napewno
Więc dlatego się nie dziwie że Brooke nie może patrzeć na Amber tyle złego co ona zrobiła rodzinie Forresterów to teraz nie powinna liczyć na zrozumienie i łaske.
To zdecydowanie Rick uwiódł Amber. Na początku podrywał ją z CJ'em. Następnie mimo niechęci Amber dalej o nią zabiegał. Aż w końcu chciał się z nią koniecznie kochać.
Amber przespała się z Raymondem, kiedy chwilowo się rozeszła z Rickiem.
Nie ukradła dziecka Becky, bo ona oddała je do adopcji, dopiero później ukrywała przed nią, że to jej dziecko.
Nie można jednoznacznie stwierdzić, czy dziecko by przeżyło w szpitalu. Brooke i Taylor też rodziły w ekstremalnych warunkach i ich dzieci jakoś przeżyły
Śmieszą mnie także zarzuty, że Brooke jest wielką panią, a Amber pochodzi ze wsi. Brooke w jej wieku też była na początku zwykłą kelnerką i także nie pochodziła z wielkiego miasta. Poczekajmy na jaką kobietę wyrośnie Amber
Amber zerwała znajomość z Sheilą podobnie jak Brooke - kiedy się dowiedziały prawdy o Sheili. Przecież Brooke też na początku była przyjaciółką Sheili.
Brooke tak jak Amber była zdolna w przeszłości do wszystkiego, żeby zatrzymać przy sobie Ridge'a. Tak jak Amber często nie mówiła mu prawdy
- Adex-fan Brooke
Widac że albo jesteś nowy na forum albo słabo czytasz bo już zdarzało mi się pisać wszystko po kilka razy, ale ok: Brooke krytykuje np. za surowość i pewnego rodzaju uprzedzenie do Amber (jakby nieświadomie kopiowała Stephanie) Amber krytykuje za ogólne oszustwo, wywyższanie się chwilowe, Brooke doceniam za troskę o syna, dobrą intuicję co do Amber, to że nie przerzuca złości na wnuka...Amber za to że kocha Ricka, dziecko, miała odwagę o to walczyć i być coraz lepsza w oczach Forresterów (mimo iż najlepiej jej to wyszło nie po lekcjach u Lauren lecz teraz po wyznaniu prawdy)... w sumie mógłbym tu napisać o wiele wiele więcej o tych paniach, ale nie chce mi się dziś powtarzać i mówić to co wg mnie jest jasne. Czym byłaby B&B bez blondynek Brooke,Amber,Stephanie? Blondynki górą! Nakręcają cały serialFanStefci pisze:Nie starałem się ciebie przekonać, bo nie prowadzę walk z wiatrakami.Adex-fan Brooke pisze:Znam przyszłość i też mam zdanie na ten temat więc argument zbędny![]()
W sporze Brooke-Amber rozumiem obie, jak zawsze staram się obiektywnie ocenić daną sytuację w związku z tym obie krytykuje za coś i obie za coś doceniam.![]()
A to zdanie na temat sporu jest puste treściowo. Napisz za co obie krytykujesz i co doceniasz, a będzie jasność sytuacji.
Świetnie napisane! Podpisuję się obiema rękami! Choć przyznaj, że choćby taka ciemnowłosa Shila też wniosła wiele życia do MnS. Choć jej za nic nie cenię. A choć nie lubię Królowej, to jednak pod wielomo względami ją podziwiam.Adex-fan Brooke pisze:[ Czym byłaby B&B bez blondynek Brooke,Amber,Stephanie? Blondynki górą! Nakręcają cały serial
Przypomniało mi się jeszcze co powiedziała Sallyo Amber: że takie jak ona, nieważne w jakie tarapaty popadną i tak jakimś cudem podniosą się z upadku. Mówiła to z pogardą. A o zgrozo, ile razy ona podnosiła się, używając jej porównania "jak feniks z popiołów".
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...