Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

A czy ktoś pomyślał jaki wybuchłby skandal, gdyby sprawa wydostała się poza pałac Forresterów? Amber "obiecała" że nie pójdzie z tym do prasy, a chyba reszcie nie zależy na ogłaszeniu tego wszem i wobec. Myślę, że mimo wszystko większość rodziny nie poparłaby Brooke w pomyśle dzwonienia na policję. Wcale nie z symparii dla Amber :lol:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Boze dziwie sie,ze tacy ludzie malo rozumujacy istnieja...ale coz zycie ::krzyw:: Becky i Amber nareszcie zachowuje sie jak rodzina-pomagaja sobie.Amber w ostatnich odcinkach wykazala sie duza odwaga,wielki plus dla niej.
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Kimberly:*

Post autor: Kimberly:* »

Chciałabym jeszcze dodać,że już nikt nawet nie pamięta,że Amber dała swoją nerkę Rickowi ...Całkiem głupio to wygląda,że teraz każą jej się wynosić ::kwasny::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Oczywiście ,że Amber pogła pójść do ośrodka adopcyjnego tylko wtedy by nie trafiła do pałacu Forrestrów ,więc musiała porwać dziecko , oznajmić wszystkim że to jej i koniec .Przecież gdyby ona poszła do ośrodka adopcyjnego to Rick by się znią nie ożenił , a jej właśnie o to chodziło .
Z tą policją moim zdaniem wszyscy by poparli , ponieważ za porwania , kłamstwa , kradzieże i oszustwa przestępcy powinni trafiać do więzienia . Brooke wykazała jak na nią wielką dobroć i nie zadzwoniła , bo gdyby to zrobiła Amber zgniła by więznieniu .
Teraz co do tej nerki , Amber nie oddała jej o tak sobie , ona oddała ją ponieważ czuła się winna , bo to ona namówiła C.J. i Ricka do tego aby ścigali . Więc gdyby Rick umarł , a C.J o wszystki powiedział Amber by znowu trafiła do więzienia.
Marisa

Post autor: Marisa »

Za porwanie :?: Przecież Becky nie zgłosiła tego na policję, a tylko ona może to zrobić ::chytry:: za kłamstwa nie trafia się do więzienia, a Amber niczego nie ukradła ::chytry::
Awatar użytkownika
Robi

Wystarczy , że ktoś inny jej to udowodni , sama Amber powiedziała że musi za to zapłacić.
W dodatku okłamała Ricka ,że jest ojcem -jest to wystarczający dowód aby zamknąć Amber na kilka lat.
I dlatego mówie , jedyny minus wczorajszego dnia dla Brooke to to ,że nie zadzwoniła na komisariat .
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

No i Thorne dzisiaj skompromitował się na całego... Najpierw na tarasie wyznaje miłość Macy i mówi jej ,że ją kocha a chwile później oznajmia ,że kocha Brooke. To było prześmieszne, rano kocha Macy ale po południu jak piorunem strzelił przypomina sobie ,że kocha Brooke. Oj Thorne traci w moich oczach...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Robi

To co Thorne powiedział ,że Ridge i Taylor zniszczyli życie trojga ludźi jest prawdą . Po dzisiejszym odcinku żal mi Macy ponieważ Thorne ją nie kocha , żal mi także Brooke i Thorne którzy cierpią z powodu kłamstw i intryg Ridge i reszty .

Od dzisiaj mamy nowego projektanta w domu Mody Forrester , coś mi się zdaje ,że to Morgan będzie rządzić w firmie.
Goku

Post autor: Goku »

Nie lubię jej ale żal mi Macy...Chwali się że miała wspaniały dzień a zaraz Thorne zepsuje jej cały dzień a nawet pewnie całe życie :(...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja nie przepadam za Macy ale to będzie dla niej straszne kiedy dowie się ,że Thorne poślubił ją tylko dlatego ,że był zły na Brooke i chciał odreagować... Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, Macy pewnie się załamie.

Witamy Morgan na pokładzie, myśle ,że jest ona identycznie jak Brooke gotowa na wszystko o i obie spróbują pokazać Forresterą hasło Spice Girls "Girls Power"...
Nobody does it better
Kara

Post autor: Kara »

Dzisiejsze odcinki mnie trochę zanudziły,a w szczególności ta paplanina Thorna ::ysz:: ::plask wczolo: :ziewam: Jeju,aż podskoczyłam-jaka ta Macy dobroczynna :!: ::plask wczolo: Powinni mi wcześniej powiedzieć,żebym sie przygotowała,albo coś ::bojesie:: ::ke:: No i wczoraj to sie nie mogłam dostać na forum :( A chce powiedzieć,że Amber jak dawała Rickowi ten pierścionek to...O jezu,ale sie wzruszyłam ::ok:: To było takie mądre,dojrzałe :serce: Rick chyba nawet nie zrozumiał sensu,tylko stał jak osłupiały i sie gapił ::plask wczolo: ::jezyk:: ::krzyw::

Hello Morgan :!: Myślałam,że od początu ją znienawidze(bo ma być przeciwniczką Taylor :twisted: ),a tu nawet ładne wejście zrobiła :zeby: ::rad::
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Rzeczywiście nudnawe były dzisiejdze odcinki :ziewam: I rzeczywiście Taylor ma dłuższe włosy niż ostatnio,chyba faktycznie sobie doczepiła ::jezyk:: Ciekawe ile zer Brook wypisała na czeku Morgan ::chytry:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To z Macy było śmieszne że nagle wracają do tego że ona alkoholiczka i niby 6 lat nie pije (ale lata w B&B są różne), pojawiła się dziś Roberta, nasuwa się pytanie czy Thorne doprowadzi Macy do stanu Roberty jeśli powie? ::chytry:: Brooke nie ma pojęcia o znajomości Morgan-Ridge, ale wyczuła że opłaci jej się zatrudnienie -czy się opłaci to się okaże, od razu mozna wyczuć że Morgan czegoś nie mówi :twisted: Ładnie dziś Thorne przygadał Ridge'owi i Taylor i widac kogo kocha - Brooke i uważa że nie było zdrady z jej strony :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Dzisiaj zauważyłem ,że Macy jest paskudna z urody , ona jest poprostu brzydka .

Brooke walczy sama przeciwo Forresterom dlatego szuka sojusznika i znalazła Morgan . Ciekawie się zapowiada , mam nadzieje że duet Brooke-Morgan pokażą Forresterom gdzie raki zimują :serce:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Kara pisze: :ziewam: Jeju,aż podskoczyłam-jaka ta Macy dobroczynna :!: ::plask wczolo: Powinni mi wcześniej powiedzieć,żebym sie przygotowała,albo coś ::bojesie:: ::ke::
Niestety wróciłam z pracy o 17 i nie oglądałam. Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi? co Macy takiego zrobiła?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Zablokowany