Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Goku

Post autor: Goku »

Szogunka pisze:
Kara pisze: :ziewam: Jeju,aż podskoczyłam-jaka ta Macy dobroczynna :!: ::plask wczolo: Powinni mi wcześniej powiedzieć,żebym sie przygotowała,albo coś ::bojesie:: ::ke::
Niestety wróciłam z pracy o 17 i nie oglądałam. Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi? co Macy takiego zrobiła?
Dawała rady Alkoholikom na spotkaniu AA...
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Dzięki Goku, to może jeszcze powiesz co to za Roberta i czy dobrze rozumiem, że Brooke chce zatrudnić znaną projektanykę, która tylko przypadkiem jest hm.. znajomą Ridga? Czy ona wiedziała coś o Mprgan wcześniej? Dlaczego ją zatrudnia bez wiedzy reszty rodziny? Myślałam, że coś się dowiem z postów w tym temacie, ale dziś kruchutko. Kurcze, nie widziałam 2 odcinków i schizuję. Na odwyk ze mną :zmiesz::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Morgan nie znalazła się tam przypadkiem Brooke ją zaprosiła. Wiedział tyle ,że jest dobrą projektatką . Co do zatrudnienia Morgan Brooke ma kontrole nad firmą , więc nie musi się nikogo pytać o zdanie.
Awatar użytkownika
Szogunka

Thank`s :mrgreen:
Goku

Post autor: Goku »

Szogunka pisze:Dzięki Goku, to może jeszcze powiesz co to za Roberta i czy dobrze rozumiem, że Brooke chce zatrudnić znaną projektanykę, która tylko przypadkiem jest hm.. znajomą Ridga? Czy ona wiedziała coś o Mprgan wcześniej? Dlaczego ją zatrudnia bez wiedzy reszty rodziny? Myślałam, że coś się dowiem z postów w tym temacie, ale dziś kruchutko. Kurcze, nie widziałam 2 odcinków i schizuję. Na odwyk ze mną :zmiesz::
Roberta to Alkoholiczka...Brooke wiedziała że Morgan i Ridge'a coś kiedyś łączyło i chce ją zatrudnić by zrobić na złość Ridge'owi i Ericowi :D...
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Macy to wspaniała kobieta - udowodniła to dzisiaj po raz kolejny. Mam nadzieję, że Brooke zostawi ją i Thorne'a w spokoju i przestanie wreszcie latać z Forresterami ::kwasny:: Morgan jest bardzo tajemnicza :D Podoba mi się jej postać :D
Awatar użytkownika
Szogunka

Goku pisze:Brooke wiedziała że Morgan i Ridge'a coś kiedyś łączyło i chce ją zatrudnić by zrobić na złość Ridge'owi i Ericowi :D...
Szczwana ta nasza Brooke :o Skąd ona bierze te informacje...
Awatar użytkownika
Robi

Mam nadzieje ,że Brooke i Thorne dogadają się i wrócą do siebie . Dzisiaj pod koniec serialu Thorne powiedział , że musi powiedzieć Macy prawde. Mam nadzieje ,że to zrobi . Trzeba za nich trzymać kciuki aby najpiękniejsza para MnS była w końcu razem.

Dzisiaj Brooke otrzymała bonus w postaci Morgan , mam nadzieje , że ona da popalić Forresterom.
Marisa

Post autor: Marisa »

Najpiękniejsza para? Nie rozśmieszaj mnie. Ten wątek jest naciągany i beznadziejny, teraz niestety jest jedynym w serialu, dlatego czekam, może Mogran coś rozkręci
Awatar użytkownika
Robi

Wiesz dlaczego tak sądze :?: Z dwóch powodów : po pierwsz jestem fanem Brooke , ale napewno Cie to mało interesuje, po drugie ta para ,czyli Brooke i Thorne wygrali konkurs na forum na najpiękniejszą pare MnS. Zdecydowali o tym sami użytkownicy.
Marisa

Też jestem fanką Brooke, a mimo to nie chce żeby była z Thornem, ze względu na Macy. A wygrała pewnie dlatego że nie brałam udziału ::jezyk:: :mrgreen: :zeby:
Awatar użytkownika
Robi

Przeciez była para Macy i Thorne :roll: :lol: ::jezyk::
Marisa

Piszę, że JA nie głosowałam do końca :mrgreen: Dobra koniec off topa :zeby:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Thorne niby gada, ze powie prawde Macy, ale to mowienie prawdy bedzie pewnie trwalo kilkanascie, kilkadziesiat, albo nie daj Boże kilkaset odcinkow ::ysz:: I teraz bedzie mnie tym wkurzal przez caly ten czas ::kwasny:: Nie wiem w ogole po co pakowal sie w malzenstwo z Macy skoro kocha Brooke ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Robi

On został oszukany przez własnego brata i załamał się . Teraz będzie musiał wszystko odkręcić .
Mam nadzieje Marisa ,że mnie nie oskarżysz o to ,że nie mogłaś głosować , ale finałowym głosowaniu para Brooke i Thorne wygrała olbrzymią różnicą.
Zablokowany