Dawała rady Alkoholikom na spotkaniu AA...Szogunka pisze:Niestety wróciłam z pracy o 17 i nie oglądałam. Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi? co Macy takiego zrobiła?Kara pisze:Jeju,aż podskoczyłam-jaka ta Macy dobroczynna
![]()
Powinni mi wcześniej powiedzieć,żebym sie przygotowała,albo coś
![]()
Bieżące odcinki cz. 1
Dzięki Goku, to może jeszcze powiesz co to za Roberta i czy dobrze rozumiem, że Brooke chce zatrudnić znaną projektanykę, która tylko przypadkiem jest hm.. znajomą Ridga? Czy ona wiedziała coś o Mprgan wcześniej? Dlaczego ją zatrudnia bez wiedzy reszty rodziny? Myślałam, że coś się dowiem z postów w tym temacie, ale dziś kruchutko. Kurcze, nie widziałam 2 odcinków i schizuję. Na odwyk ze mną 
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Morgan nie znalazła się tam przypadkiem Brooke ją zaprosiła. Wiedział tyle ,że jest dobrą projektatką . Co do zatrudnienia Morgan Brooke ma kontrole nad firmą , więc nie musi się nikogo pytać o zdanie.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Roberta to Alkoholiczka...Brooke wiedziała że Morgan i Ridge'a coś kiedyś łączyło i chce ją zatrudnić by zrobić na złość Ridge'owi i EricowiSzogunka pisze:Dzięki Goku, to może jeszcze powiesz co to za Roberta i czy dobrze rozumiem, że Brooke chce zatrudnić znaną projektanykę, która tylko przypadkiem jest hm.. znajomą Ridga? Czy ona wiedziała coś o Mprgan wcześniej? Dlaczego ją zatrudnia bez wiedzy reszty rodziny? Myślałam, że coś się dowiem z postów w tym temacie, ale dziś kruchutko. Kurcze, nie widziałam 2 odcinków i schizuję. Na odwyk ze mną![]()
Macy to wspaniała kobieta - udowodniła to dzisiaj po raz kolejny. Mam nadzieję, że Brooke zostawi ją i Thorne'a w spokoju i przestanie wreszcie latać z Forresterami
Morgan jest bardzo tajemnicza
Podoba mi się jej postać 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Mam nadzieje ,że Brooke i Thorne dogadają się i wrócą do siebie . Dzisiaj pod koniec serialu Thorne powiedział , że musi powiedzieć Macy prawde. Mam nadzieje ,że to zrobi . Trzeba za nich trzymać kciuki aby najpiękniejsza para MnS była w końcu razem.
Dzisiaj Brooke otrzymała bonus w postaci Morgan , mam nadzieje , że ona da popalić Forresterom.
Dzisiaj Brooke otrzymała bonus w postaci Morgan , mam nadzieje , że ona da popalić Forresterom.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Wiesz dlaczego tak sądze
Z dwóch powodów : po pierwsz jestem fanem Brooke , ale napewno Cie to mało interesuje, po drugie ta para ,czyli Brooke i Thorne wygrali konkurs na forum na najpiękniejszą pare MnS. Zdecydowali o tym sami użytkownicy.
Przeciez była para Macy i Thorne

- kimberly1990
On został oszukany przez własnego brata i załamał się . Teraz będzie musiał wszystko odkręcić .
Mam nadzieje Marisa ,że mnie nie oskarżysz o to ,że nie mogłaś głosować , ale finałowym głosowaniu para Brooke i Thorne wygrała olbrzymią różnicą.
Mam nadzieje Marisa ,że mnie nie oskarżysz o to ,że nie mogłaś głosować , ale finałowym głosowaniu para Brooke i Thorne wygrała olbrzymią różnicą.