Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Thorne niby gada, ze powie prawde Macy, ale to mowienie prawdy bedzie pewnie trwalo kilkanascie, kilkadziesiat, albo nie daj Boże kilkaset odcinkow ::ysz:: I teraz bedzie mnie tym wkurzal przez caly ten czas ::kwasny:: Nie wiem w ogole po co pakowal sie w malzenstwo z Macy skoro kocha Brooke ::plask wczolo:
Marisa

Post autor: Marisa »

Szkoda, że nie ma Tawny :( Normalnie jak ją widze to tak mi się chce śmiać, że nie mogę wytrzymać :zeby: Ridge zachowuje się w miare normalnie więc nie mam się z kogo śmiać :cry:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Dzisiaj byłam całym sercem za Thornem. Zwłaszcza jak uciszał Ridge'a i Taylor a oni chowali uszy po sobie jak potulne pieski :P Macy pwoiedziała rano Thorne'owi, że "nigdy nie pragnęła innego", biedny Grant pewnie się w grobie przewraca ;) A Brooke nie wie, że Morgan zna Ridge'a, więc Goku nie siej zamętu ;)
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Macy tak powiedziała? To była jedna z naprawdę fajnych par w MnS. Ochydna Macy :nie:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Marisa

Post autor: Marisa »

Macy powiedziała, że nigdy nie pregnęła nikogo tak mocno jak Thorna 8) :wink:
Awatar użytkownika
Szogunka

Ale Thorne się o nią starał, jak jeszcze była z Grantem :wink:
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

To prawda,ponoć Grant był kiedyś jej najwiekszą miłościa.....po jego śmierci przecież prawie że zaczęła pić.....to Thorne ją od tego odwiódł..... ::krzyw::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Co do Thorne'a i Macy, to jest takie powiedzonko: Stara miłość nie rdzewieje.
Thorne nieźle przygadał Ridgr'owi i Taylor, zasłużyli sobie na to.
Trochę zaskoczył mnie wątek Macy i Sally w klubie AA. Podejrzewam, że ten odcinek miał jakiś edukacyjny charakter, albo był emitowany w dniu walki z alkoholem. Mimo to cieszę się, że pojawiły się kwestie natury społecznej.
Po 4 oscinkach odnoszę wrażenie, że Morgan będzie bardzo charakterystyczną postacią. Czuję, że sporo namiesza. I wiemy coś o niej, projektantka niewiadomo z jakiej części Stanów, nie pracująca i mająca jakieś nieokreślone relacje z Ridge'em. Jej praca u Forrestera zapowiada się ciekawie. Ciekawe za jaką pensję?
Zastanawiam się także nad tym, czy Brooke dobrze robi łącząc sprawy osobiste z zawodowymi.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Czy dobrze robi to się okaże ::krzyw:: Napewno w jakis sposób chce się zemścić na Ridgeu i Eryku za to co jej zrobili.Oni są głównymi projektantami,a teraz zjawia się trzeci................................ :zeby:
Awatar użytkownika
Szogunka

Dawidek, nie jestem pewna, ale wydaję mi się, że Giovanni i Clarc mówili wczoraj o Morgan jako o "tej słynnej projektantce z NY"
Nicola

Post autor: Nicola »

Brooke najwyrażniej ma plan!!!! ::rad::
I bardzo dobrze nie moge sie doczekać kiedy usadzi erika i ridge'a.
Brooke ma racje ze św Taylor to taki psychiatra jak z koziej ... trąba dziś zrobiła takie oczy jakby nie wiedziała o co chodzi. ::plask wczolo:
Thorne wie że zrobił żle, ale matka miłosierdzia Macy nie dopuści go zapewne do słowa przez następne kilka odcinków....
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Szogunka, dzięki za info, być może wczoraj nie dosłyszałem tej informacji. :: bow :: A propos Clarke i Giovanni, to straszni kobieciarze, ciekawe czy tacy będą jak zwiążą się z kobietami na stałe, szczególnie Giovanni, bo małżeńskie życie Clarke'a już poznaliśmy. :D .
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Ja też usłyszałam, jak Macy mówiła, że parę dni wcześniej by się do tego nie przyznała, bo kobiety są dumne ale ponieważ teraz są z Thornem po ślubie, to może mu powiedzieć, że nigdy nie pragnęła innego mężczyzny i że jest miłością jej życia!
Nie powiedziała, że nie pragnęła tak bardzo jak Thorna tylko, żadnego innego! Biedny Grant... ::chytry::

Co do Brooke, to ona nie wie, że Margan zna Ridge'a bo przecież była bardzo zdziwiona, że Margan zna wiele jej prywatnych spraw i ucięła rozmowę o Rodge'u mówiąc, że zaprosiła ją w sprawach zawodowych! Gdyby choć przypuszczała, że coś między Morgan a Ridge'm było na pewno by tego tematu nie odpuściła!

Nie mogę się doczekać, aż w końcu zacznie się coś dziać... :twisted:
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Brooke zatrudniła Morgan, bo uważa ją za świetną projektantkę i nie chce mieć styczności z byłmi kochankami. Nie knuje intrygi. Chyba że coś przed nami ukrywa...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Kiedy Brooke dowiedziała się ,że Morgan coś łączyło z Ridgem odrazu zaczeło świtać w jej główce ,że może uda jej się zniszczyć Ridga - osobę która zniszczyła jej życie. Brooke moim zdaniem ma zamiar sprowokować Ridga do romansu ale ten poczuł jak to jest kiedy jest rozstanie. Dlaczego niby Brooke tak bardzo zależało na Morgan ,że dała jej taką ogromną sumę pieniędzy... Brooke ma już plan!
Nobody does it better
Zablokowany