Macy - Thorne - Brooke

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Nicola

Post autor: Nicola »

Tak ten dzisiejszy tekst Thorna że kocha Brooke najbardziej na świecie i będzie ją kochać do końca życia , ale nie moga być razem był dobijający ::plask wczolo:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Dla mnie był śmieszny :lol:. Ostatnio ożywiono ten wątek i wszedł na główny plan. Ja bardzo lubię Macy i Thorne'a i gdyby nie Brooke to byliby szczęśliwym małżeństwem.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Gabra-Sheila pisze: Ja bardzo lubię Macy i Thorne'a i gdyby nie Brooke to byliby szczęśliwym małżeństwem.
Zgadzam się.
Primok

Post autor: Primok »

Robi pisze:Zgadzam się z całą trójką . Ja jestem przekonany ,że nie można z kimś się wiązać pod wpływem inpulsu i żyć z kimś kogo się nie kocha . Thorne kocha Macy , ale nie jest to samo co on czuje do Brooke , Thorne jasno i wyraźnie powiedział kogo kocha najbardziej .
Robi, a jeszcze bardzo niedawno zarzekałeś się, że Thorne nie kocha Macy ::chytry:: .
Robi pisze:To co zrobił Thorne Brooke było obrzydliwe , wmawiał jej , że ją kocha , a tu nagle po pewnej sytuacji , której nawet nie wyjaśnił uciekł do drugiej choć jej nie kocha.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Primok pisze:
Robi pisze:Zgadzam się z całą trójką . Ja jestem przekonany ,że nie można z kimś się wiązać pod wpływem inpulsu i żyć z kimś kogo się nie kocha . Thorne kocha Macy , ale nie jest to samo co on czuje do Brooke , Thorne jasno i wyraźnie powiedział kogo kocha najbardziej .
Robi, a jeszcze bardzo niedawno zarzekałeś się, że Thorne nie kocha Macy ::chytry:: .
Zmieniłem zdanie . Chyba mam prawo . Ale mi bardziej o to chodzi kogo Thorne kocha najbardziej . Jeżeli Thorne by powiedział , że jedyną miłością jego życia jest Macy to uznał bym Brooke za osobe która się wtrąca w czyjeś życie , ale po dzisiejszym odcinku jestem jeszcze bardziej przekonany ,że Brooke i Thorne powinni być razem.
Kimberly:*

Post autor: Kimberly:* »

Uważam,że to Brook powinna być z Thornem,a sama nie wiem dlaczego Thorn mówi,że kocha Macy ,a puźniej mówi,że najbardziej na świecie kocha Brooke...Eh..Niezdecydowany z niego facet ::krzyw:: Skoro kocha Brooke to powinien z nią być... :| Szczerze to uważam,że Thorn podjął za szybką decyzję wzięcia slubu z Macy..
Nicola

To oczywiste że Thorne powinien być z Brooke to ona go rozumie itd.. a Macy jak zasiada do rozmowy z Thornem to mamy monolog świętej o jej wyobrażeniu Thorna ona tak naprawde już nic o nim nie wie :P
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Nicola, przesadzasz, gwoli sprawiedliwości Thorn i Macy mają napradw wiele wspólnego. I wie o nim wiele. Pamiętasz jak razem koncertowali w Europie?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Nicola

Szogunka pisze:Nicola, przesadzasz, gwoli sprawiedliwości Thorn i Macy mają napradw wiele wspólnego. I wie o nim wiele. Pamiętasz jak razem koncertowali w Europie?

Pamiętam i co z tego?
To że kiedyś byli blisko nie znaczy że teraz są...
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Kimberly:* pisze:Uważam,że to Brook powinna być z Thornem,a sama nie wiem dlaczego Thorn mówi,że kocha Macy ,a puźniej mówi,że najbardziej na świecie kocha Brooke...Eh..Niezdecydowany z niego facet ::krzyw:: Skoro kocha Brooke to powinien z nią być... :| Szczerze to uważam,że Thorn podjął za szybką decyzję wzięcia slubu z Macy..
Gdyby to było takie proste to serial stałby się strasznie nudny a tak widzowie są trzymani w (to fakt, że nieraz bardzo długo trwającej) niepewności i przez to jest takie zainteresowanie serialem :)
Awatar użytkownika
Julita

Post autor: Julita »

Myślę, że Thorn mimo wszystko kocha Macy. Z Brook czeka go najprawdopodobniej taka sama przygoda jak jego brata i ojca. Możliwe, że Brook go kocha, ale kobieta ZMIENNOM jest :lol: . Thorn też jej się kiedyś znudzi...
A przecież on zasługuje na szczęście. I Macy może mu je dać. Lubię Brook, ale para Brook-Thorn zupełnie odpada. To zupełnie różne charaktery, za to z Macy do siebie pasują.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja wychodze z innego założenia , ja sądze ,że Brooke jak i Thorne chcą się zabawić i troche w życiu poszaleć . Dlatego Brooke jak i Thorne wiedzą , że ich zauroczenie może nie być długotrwałe i dlatego chcą z niego wydusić soku jak najwięcej , aby później kiedy już się wyszaleją mogli założyć ze sobą , albo z kimś innym nowy związek ,związek który ich już ustabilizuje do końca ich życia.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jakby nie było wszyscy powinni się odczepić od pary Brooke i Thorne bo obecnie się kochają i nikt nie ma prawy im rzucac kłody pod nogi a Macy już dawno jak znalazła Brooke pod łóżkiem powinna coś zrozumieć a skoro poleciała do wenecji to teraz będzie mieć za swoje (to nie spoiler).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Marisa

Post autor: Marisa »

Ale przecież Thorne jej powiedział, że nie kocha Brooke, to co miała mu nie wierzyć i posłać gdzie pieprz rośnie? Pozatym Thorne już zdecydował, że chce być z Macy tylko uparty osioł Brooke nie rozumie po Angielsku.... ::kwasny::
Goku

Post autor: Goku »

Marisa pisze:Ale przecież Thorne jej powiedział, że nie kocha Brooke, to co miała mu nie wierzyć i posłać gdzie pieprz rośnie? Pozatym Thorne już zdecydował, że chce być z Macy tylko uparty osioł Brooke nie rozumie po Angielsku.... ::kwasny::
A jak ma rozumieć skoro lektor polski zagłusza??A tak na serio to Thorne nie chce być z Macy a wziął z nią ślub tylko po to by się głupie dziecko o imieniu Macy ucieszyło :D...
ODPOWIEDZ