Macy - Thorne - Brooke
-
Gabra-Sheila
Zgadzam się.Gabra-Sheila pisze: Ja bardzo lubię Macy i Thorne'a i gdyby nie Brooke to byliby szczęśliwym małżeństwem.
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Robi, a jeszcze bardzo niedawno zarzekałeś się, że Thorne nie kocha MacyRobi pisze:Zgadzam się z całą trójką . Ja jestem przekonany ,że nie można z kimś się wiązać pod wpływem inpulsu i żyć z kimś kogo się nie kocha . Thorne kocha Macy , ale nie jest to samo co on czuje do Brooke , Thorne jasno i wyraźnie powiedział kogo kocha najbardziej .
Robi pisze:To co zrobił Thorne Brooke było obrzydliwe , wmawiał jej , że ją kocha , a tu nagle po pewnej sytuacji , której nawet nie wyjaśnił uciekł do drugiej choć jej nie kocha.
Zmieniłem zdanie . Chyba mam prawo . Ale mi bardziej o to chodzi kogo Thorne kocha najbardziej . Jeżeli Thorne by powiedział , że jedyną miłością jego życia jest Macy to uznał bym Brooke za osobe która się wtrąca w czyjeś życie , ale po dzisiejszym odcinku jestem jeszcze bardziej przekonany ,że Brooke i Thorne powinni być razem.Primok pisze:Robi, a jeszcze bardzo niedawno zarzekałeś się, że Thorne nie kocha MacyRobi pisze:Zgadzam się z całą trójką . Ja jestem przekonany ,że nie można z kimś się wiązać pod wpływem inpulsu i żyć z kimś kogo się nie kocha . Thorne kocha Macy , ale nie jest to samo co on czuje do Brooke , Thorne jasno i wyraźnie powiedział kogo kocha najbardziej ..
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Kimberly:*
Uważam,że to Brook powinna być z Thornem,a sama nie wiem dlaczego Thorn mówi,że kocha Macy ,a puźniej mówi,że najbardziej na świecie kocha Brooke...Eh..Niezdecydowany z niego facet
Skoro kocha Brooke to powinien z nią być...
Szczerze to uważam,że Thorn podjął za szybką decyzję wzięcia slubu z Macy..
Gdyby to było takie proste to serial stałby się strasznie nudny a tak widzowie są trzymani w (to fakt, że nieraz bardzo długo trwającej) niepewności i przez to jest takie zainteresowanie serialemKimberly:* pisze:Uważam,że to Brook powinna być z Thornem,a sama nie wiem dlaczego Thorn mówi,że kocha Macy ,a puźniej mówi,że najbardziej na świecie kocha Brooke...Eh..Niezdecydowany z niego facetSkoro kocha Brooke to powinien z nią być...
Szczerze to uważam,że Thorn podjął za szybką decyzję wzięcia slubu z Macy..
Myślę, że Thorn mimo wszystko kocha Macy. Z Brook czeka go najprawdopodobniej taka sama przygoda jak jego brata i ojca. Możliwe, że Brook go kocha, ale kobieta ZMIENNOM jest
. Thorn też jej się kiedyś znudzi...
A przecież on zasługuje na szczęście. I Macy może mu je dać. Lubię Brook, ale para Brook-Thorn zupełnie odpada. To zupełnie różne charaktery, za to z Macy do siebie pasują.
A przecież on zasługuje na szczęście. I Macy może mu je dać. Lubię Brook, ale para Brook-Thorn zupełnie odpada. To zupełnie różne charaktery, za to z Macy do siebie pasują.
Ja wychodze z innego założenia , ja sądze ,że Brooke jak i Thorne chcą się zabawić i troche w życiu poszaleć . Dlatego Brooke jak i Thorne wiedzą , że ich zauroczenie może nie być długotrwałe i dlatego chcą z niego wydusić soku jak najwięcej , aby później kiedy już się wyszaleją mogli założyć ze sobą , albo z kimś innym nowy związek ,związek który ich już ustabilizuje do końca ich życia.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- Adex-fan Brooke
Jakby nie było wszyscy powinni się odczepić od pary Brooke i Thorne bo obecnie się kochają i nikt nie ma prawy im rzucac kłody pod nogi a Macy już dawno jak znalazła Brooke pod łóżkiem powinna coś zrozumieć a skoro poleciała do wenecji to teraz będzie mieć za swoje (to nie spoiler).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A jak ma rozumieć skoro lektor polski zagłusza??A tak na serio to Thorne nie chce być z Macy a wziął z nią ślub tylko po to by się głupie dziecko o imieniu Macy ucieszyłoMarisa pisze:Ale przecież Thorne jej powiedział, że nie kocha Brooke, to co miała mu nie wierzyć i posłać gdzie pieprz rośnie? Pozatym Thorne już zdecydował, że chce być z Macy tylko uparty osioł Brooke nie rozumie po Angielsku....