Czarne charaktery w "Modzie..."

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Marisa

Post autor: Marisa »

Jest różnica między upiciem a spiciem 8)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Marisa pisze:Jest różnica między upiciem a spiciem 8)
To nazwijmy to stratą panowania nad sobą z powodu nadużycia alkoholu.
Marisa

Zwoł jak zwoł. A jak facet wrzuca dziewczynie prochy do szklanki na dyskotece, a później wykorzystuje, to niby jej wina, co :?: Bo Amber przytrafiło się coś podobnego i wnioskuję że odpowiedź będzie na tak ::kwasny::
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Marisa,z tego co wiem,to w Modzie chyba było trochę podobnych sytuacji że ktoś kogoś wykorzystał po pijaku,czy po prochach,chyba nawet Eryk Brook....??Popraw mnie jeśli się mylę ::krzyw::
Marisa

Nie pamiętam :lol:
Primok

Post autor: Primok »

ana pisze:Marisa,z tego co wiem,to w Modzie chyba było trochę podobnych sytuacji że ktoś kogoś wykorzystał po pijaku,czy po prochach,chyba nawet Eryk Brook....??Popraw mnie jeśli się mylę ::krzyw::
Eryk Brooke :?:
Z tego co pamiętam to w przeszłości Ridge wszedł do łóżka Caroline. No i Thorne po alkoholu i tabletkach strzelał do Ridge'a.
Awatar użytkownika
ana

No właśnie nie jestem pewna,ale Brook chyba nie była pewna czy Bridget to dziecko Ridgea czy Eryka i chyba Eryk ją wykorzystał,nie pamietam....może sie mylę dlatego pytałam,bo coś takiego obiło mi sie o uszy.....ale z góry piszę że nie wiem czy to prawda ::kwasny::
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

ana pisze:No właśnie nie jestem pewna,ale Brook chyba nie była pewna czy Bridget to dziecko Ridgea czy Eryka i chyba Eryk ją wykorzystał,nie pamietam....może sie mylę dlatego pytałam,bo coś takiego obiło mi sie o uszy.....ale z góry piszę że nie wiem czy to prawda ::kwasny::
To prawda.
Erick i Brooke byli już w separacji, ale jeszcze mieszkali razem. Kiedyś Brooke była kompletnie pijana (coś jej zaszkodziło chyba na jakimś przyjęciu w większym gronie, dobrze nie pamiętam) . Wtedy Erick przywiózł ją do domu i wlazł do jej łóżka.
W tym okresie Brooke spotykała się i spała z Ridgem, ale kochajacy synalek nie chciał ranić biednego Tatusia i nie chciał być powodem rozwodu. W związku z tym szybciutko ożenił się z Taylor gdy Brooke już była w ciąży, o czym Ridge jeszcze nie wiedział, bo pewnie gdyby wiedział nie doszłoby do ślubu z Taylor.
Potem oboje byli przekonani, ze to dziecko Ridge'a (Bridget), bo ta noc z Erickem była jedyna od wielu miesięcy i myśleli, ze nic nie znacząca.
Erick spotykał się już wtedy z Sheilą i ona chciała ostatecznie rozdzielić Brooke z Erickem. Stąd ta zamiana probówek z krwią, gdy Brooke chciała sprawdzić dokładnie czyje to dziecko. Sheila tą zamianą wskazała na Ridge'a.
Awatar użytkownika
ana

No właśnie,dziękuje za przypomnienie Boldfanko ::rad::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Po dzisiejszym odcinku mam wrażenie, że Morgan okaże się czarnym charakterem. Widać, że wciąż kocha Ridge'a, ze sceny z przeszłości można wywnioskować, że kiedyś tworzyli parę. No i czuć można było zgryzotę podczas jej rozmowy z Taylor, która przepięknie wyglądąła ::rad::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Gdyby wszystkie kobiety które spały z Ridgem były czarnymi charakterami... Albo choćby te, które obecnie chcą z nim być...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Oczywiście najlepszym czarnym charakterem jest [glow=blue]SHEILA[/glow] nie mam co do tego żadnych wątpliwości :mrgreen:
Awatar użytkownika
Ambercia

Post autor: Ambercia »

Gabra-Sheila pisze:Oczywiście najlepszym czarnym charakterem jest [glow=blue]SHEILA[/glow] nie mam co do tego żadnych wątpliwości :mrgreen:
W 100% się zgadzam :: bow :: Ale i tak ją lubie,bo coś wnosi do serialu i wtedy coś się dzieje-mówiąc krótko:aż się chce oglądać! :serce: ::ok::
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ja też się podpisuję pod Sheilą. Ale z drugiej strony to jej "złość" nie wzięła się z powietrza. Zobaczcie jak potraktował ją James razem z Maggie, potem Stephanie... Za każdym razem Sheila doznawała jakiegoś ciosu a potem po prostu szukała zemsty i w pełni ją rozumiem.

A za czarny charakter całego serialu uważam Stephanie, ale nie będę się tu rozwodził, bo musiałbym pospoilerować...
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Mnie również najbardziej fascynuje Sheila :serce: Jest wspaniałą postacią w B&B i mam nadzieje że wkróce również zagości ponownie... :wink:
ODPOWIEDZ