Czarne charaktery w "Modzie..."
To nazwijmy to stratą panowania nad sobą z powodu nadużycia alkoholu.Marisa pisze:Jest różnica między upiciem a spiciem
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Eryk Brookeana pisze:Marisa,z tego co wiem,to w Modzie chyba było trochę podobnych sytuacji że ktoś kogoś wykorzystał po pijaku,czy po prochach,chyba nawet Eryk Brook....??Popraw mnie jeśli się mylę
Z tego co pamiętam to w przeszłości Ridge wszedł do łóżka Caroline. No i Thorne po alkoholu i tabletkach strzelał do Ridge'a.
To prawda.ana pisze:No właśnie nie jestem pewna,ale Brook chyba nie była pewna czy Bridget to dziecko Ridgea czy Eryka i chyba Eryk ją wykorzystał,nie pamietam....może sie mylę dlatego pytałam,bo coś takiego obiło mi sie o uszy.....ale z góry piszę że nie wiem czy to prawda
Erick i Brooke byli już w separacji, ale jeszcze mieszkali razem. Kiedyś Brooke była kompletnie pijana (coś jej zaszkodziło chyba na jakimś przyjęciu w większym gronie, dobrze nie pamiętam) . Wtedy Erick przywiózł ją do domu i wlazł do jej łóżka.
W tym okresie Brooke spotykała się i spała z Ridgem, ale kochajacy synalek nie chciał ranić biednego Tatusia i nie chciał być powodem rozwodu. W związku z tym szybciutko ożenił się z Taylor gdy Brooke już była w ciąży, o czym Ridge jeszcze nie wiedział, bo pewnie gdyby wiedział nie doszłoby do ślubu z Taylor.
Potem oboje byli przekonani, ze to dziecko Ridge'a (Bridget), bo ta noc z Erickem była jedyna od wielu miesięcy i myśleli, ze nic nie znacząca.
Erick spotykał się już wtedy z Sheilą i ona chciała ostatecznie rozdzielić Brooke z Erickem. Stąd ta zamiana probówek z krwią, gdy Brooke chciała sprawdzić dokładnie czyje to dziecko. Sheila tą zamianą wskazała na Ridge'a.
Po dzisiejszym odcinku mam wrażenie, że Morgan okaże się czarnym charakterem. Widać, że wciąż kocha Ridge'a, ze sceny z przeszłości można wywnioskować, że kiedyś tworzyli parę. No i czuć można było zgryzotę podczas jej rozmowy z Taylor, która przepięknie wyglądąła 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
-
Gabra-Sheila
-
Ryan Lavery
Ja też się podpisuję pod Sheilą. Ale z drugiej strony to jej "złość" nie wzięła się z powietrza. Zobaczcie jak potraktował ją James razem z Maggie, potem Stephanie... Za każdym razem Sheila doznawała jakiegoś ciosu a potem po prostu szukała zemsty i w pełni ją rozumiem.
A za czarny charakter całego serialu uważam Stephanie, ale nie będę się tu rozwodził, bo musiałbym pospoilerować...
A za czarny charakter całego serialu uważam Stephanie, ale nie będę się tu rozwodził, bo musiałbym pospoilerować...
-
SallyFan