Kto z was komu, czemu kibicuje?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Teraz kibicuje Brooke,Amber,Morgan,Clarke'owi, Adamowi
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Jak tak naprawde to tylko kibicuje Brooke , nikomu więcej . Gdyby Brooke odeszła z filmu to więcej bym nie oglądał Mody ani bym tu nie wchodził.
Jeszcze w miare mogą być : Darla, Sally i Morgan ( na dzień dzisiejszy )
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Robi pisze:Jak tak naprawde to tylko kibicuje Brooke , nikomu więcej . Gdyby Brooke odeszła z filmu to więcej bym nie oglądał Mody ani bym tu nie wchodził.
Jeszcze w miare mogą być : Darla, Sally i Morgan ( na dzień dzisiejszy )
Amen ;) Podpisuję się pod tym postem, może z tym wyjątkiem, że i tak bym wchodziła na forum pogadać chociażby o Lost :)
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Amber, Brooke, Morgan, Darla - niech im się wiedzie!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Brooke :serce: .............długooooooo długooooo nikt, a potem Morgan (żeby dała popalic Ridge'owi), oraz aby wróciła Sheila!!! :: bow :: :: bow :: :: bow ::
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Jasmine pisze:Brooke :serce: .............długooooooo długooooo nikt, a potem Morgan (żeby dała popalic Ridge'owi), oraz aby wróciła Sheila!!! :: bow :: :: bow :: :: bow ::
Jasmine, wyjęłaś mi to z ust :serce: Jeszcze dodam, że Stephanie też powinna być ukarana za swoje manipulacje i udawaną świętość. Niedługo wszyscy ją ogłoszą miss world matek rodziny, a więc kubeł zimnej wody bardzo by się przydał.
Sally teraz potrzebuje pomocy więc trzymam za nią kciuki ::ok::
Awatar użytkownika
Robi

Boldfanka pisze:
Jasmine pisze:Brooke :serce: .............długooooooo długooooo nikt, a potem Morgan (żeby dała popalic Ridge'owi), oraz aby wróciła Sheila!!! :: bow :: :: bow :: :: bow ::
Jasmine, wyjęłaś mi to z ust :serce: Jeszcze dodam, że Stephanie też powinna być ukarana za swoje manipulacje i udawaną świętość. Niedługo wszyscy ją ogłoszą miss world matek rodziny, a więc kubeł zimnej wody bardzo by się przydał.
Sally teraz potrzebuje pomocy więc trzymam za nią kciuki ::ok::
Zgadzam się z wami , jeszcze do tego kompletu dołożłbym Lauren .
Awatar użytkownika
Ambercia

Post autor: Ambercia »

Amber,Taylor,Sally,Morgan i Sheila(niech im da znowu popalić :twisted: ) :P
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Komu teraz kibicujecie?
Ja najbardziej jestem teraz za Taylor i Morgan(obecnie to dwie moje ulubione bohaterki, mimo, że są potencjalnymi rywalkami.)
Żal mi też Becky i chciałbym żeby rak ustąpił, ale to niemożliwe jak sam doktor powiedział. :cry:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ja obecnie kibicuję parze CJ&Becky - uważam, że to najpiękniejsza para w historii serialu :mrgreen: :serce: Kibicuję tez Amber - wierzę, że wyciągnie wnioski z dotychczasowych błędów i będzie postepowała jak należy :wink:
Marisa

Post autor: Marisa »

Ja kibicuje niezmiennie Amber :mrgreen: Backy&CJ'owi :serce: i Macy :)
SallyFan

Post autor: SallyFan »

A ja kibicuje też ... Robercie ::jezyk::
Żeby nie wróciła do picia 8)

A już tymbardziej Macy... bo jak oni coś w "Modzie" pokazują to nigdy bez przyczyny... Jeśli wrócili do wątku alkoholizmu Macy to niedobrze ::kwasny::

I kibicuje PlayBoyowi Tysiąclecia by zginął w jakiś wyjątkowo ciekawy sposób (np. powrót Sheili która go zabije :serce: ) albo coś takiego :mrgreen: Np. Żeby Sally go przejechała cięzarówką :roll:

A tak na serio to kibicuje Thorne'owi i Brooke. Amber oraz Becky&CJ-owi. A zwłaszcza temu, by Becky okazała się zdrowa, a jak nie to by wyzdrowiała...
Awatar użytkownika
Robi

Z moich trzech ulubionych bohaterek w teh chwili występuje tylko jedna ,czyli Brooke . Oprócz Brooke , uwielbaim także Lauren i Sheile .
Poza tym coś mi się wydaje ,że Morgan wejdzie do grona moich ulubienic :serce:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

A mi najbardziej się podoba - i Was tu zaskoczę - CJ. Obecnie to on mi się najbardziej podoba w tym serialu i kiibicuję mu. Oczywiście nie zapominam o jego mniejszych i większych grzeszkach. Kibicuję także Amber, by znalazła jakieś rozwiązanie w tej dosyć trudnej sytuacji. No i oczywiście Becku, by była jak najdłużej w serialu.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

:arrow: Kibicuje Becky by wyzdrowiała.
:arrow: Kibicuje by Thorne i Brooke byli razem.
:arrow: Kibicuje, jak zawsze, uśmierceniu Ridge'a.
:arrow: Kibicuje Amber by pogodziła się z Forresterami.
:arrow: Kibicuje by powróciła Sheila :serce:
ODPOWIEDZ