Kto z was komu, czemu kibicuje?
- Adex-fan Brooke
Jak tak naprawde to tylko kibicuje Brooke , nikomu więcej . Gdyby Brooke odeszła z filmu to więcej bym nie oglądał Mody ani bym tu nie wchodził.
Jeszcze w miare mogą być : Darla, Sally i Morgan ( na dzień dzisiejszy )
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
AmenRobi pisze:Jak tak naprawde to tylko kibicuje Brooke , nikomu więcej . Gdyby Brooke odeszła z filmu to więcej bym nie oglądał Mody ani bym tu nie wchodził.
Jasmine, wyjęłaś mi to z ustJasmine pisze:Brooke.............długooooooo długooooo nikt, a potem Morgan (żeby dała popalic Ridge'owi), oraz aby wróciła Sheila!!!
![]()
![]()
Sally teraz potrzebuje pomocy więc trzymam za nią kciuki
Zgadzam się z wami , jeszcze do tego kompletu dołożłbym Lauren .Boldfanka pisze:Jasmine, wyjęłaś mi to z ustJasmine pisze:Brooke.............długooooooo długooooo nikt, a potem Morgan (żeby dała popalic Ridge'owi), oraz aby wróciła Sheila!!!
![]()
![]()
Jeszcze dodam, że Stephanie też powinna być ukarana za swoje manipulacje i udawaną świętość. Niedługo wszyscy ją ogłoszą miss world matek rodziny, a więc kubeł zimnej wody bardzo by się przydał.
Sally teraz potrzebuje pomocy więc trzymam za nią kciuki
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Komu teraz kibicujecie?
Ja najbardziej jestem teraz za Taylor i Morgan(obecnie to dwie moje ulubione bohaterki, mimo, że są potencjalnymi rywalkami.)
Żal mi też Becky i chciałbym żeby rak ustąpił, ale to niemożliwe jak sam doktor powiedział.
Ja najbardziej jestem teraz za Taylor i Morgan(obecnie to dwie moje ulubione bohaterki, mimo, że są potencjalnymi rywalkami.)
Żal mi też Becky i chciałbym żeby rak ustąpił, ale to niemożliwe jak sam doktor powiedział.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ja obecnie kibicuję parze CJ&Becky - uważam, że to najpiękniejsza para w historii serialu
Kibicuję tez Amber - wierzę, że wyciągnie wnioski z dotychczasowych błędów i będzie postepowała jak należy 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
-
SallyFan
A ja kibicuje też ... Robercie
Żeby nie wróciła do picia
A już tymbardziej Macy... bo jak oni coś w "Modzie" pokazują to nigdy bez przyczyny... Jeśli wrócili do wątku alkoholizmu Macy to niedobrze
I kibicuje PlayBoyowi Tysiąclecia by zginął w jakiś wyjątkowo ciekawy sposób (np. powrót Sheili która go zabije
) albo coś takiego
Np. Żeby Sally go przejechała cięzarówką
A tak na serio to kibicuje Thorne'owi i Brooke. Amber oraz Becky&CJ-owi. A zwłaszcza temu, by Becky okazała się zdrowa, a jak nie to by wyzdrowiała...
Żeby nie wróciła do picia
A już tymbardziej Macy... bo jak oni coś w "Modzie" pokazują to nigdy bez przyczyny... Jeśli wrócili do wątku alkoholizmu Macy to niedobrze
I kibicuje PlayBoyowi Tysiąclecia by zginął w jakiś wyjątkowo ciekawy sposób (np. powrót Sheili która go zabije
A tak na serio to kibicuje Thorne'owi i Brooke. Amber oraz Becky&CJ-owi. A zwłaszcza temu, by Becky okazała się zdrowa, a jak nie to by wyzdrowiała...
Z moich trzech ulubionych bohaterek w teh chwili występuje tylko jedna ,czyli Brooke . Oprócz Brooke , uwielbaim także Lauren i Sheile .
Poza tym coś mi się wydaje ,że Morgan wejdzie do grona moich ulubienic
Poza tym coś mi się wydaje ,że Morgan wejdzie do grona moich ulubienic
-
Dawidek
- Administrator
A mi najbardziej się podoba - i Was tu zaskoczę - CJ. Obecnie to on mi się najbardziej podoba w tym serialu i kiibicuję mu. Oczywiście nie zapominam o jego mniejszych i większych grzeszkach. Kibicuję także Amber, by znalazła jakieś rozwiązanie w tej dosyć trudnej sytuacji. No i oczywiście Becku, by była jak najdłużej w serialu.
-
SallyFan