Bracia i siostry (Brothers & sisters)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Alexander pisze:B@r skusiłeś mnie i teraz jestem pewnien ,że będę ściągał ten serial i chyba nawet znajdę czas na to aby obejrzeć pierwsze dwa odcinki!
Zaraz poszukam tej czołówki. Nie wiem jaki sens w skracaniu odcinka w tych torrentach...
Oni nie skracają odcinków, odcinki są calutkie. :wink:
Czołówki dają czasem tylko niepełne, nie wiem czemu. :roll:
Alex, to kiedy robisz seans? Skoro lubisz Magdę M, to ten serial Ci też przypadnie do gustu. :wink:
A innym polecam ściagnąć filmiki które tu dałem!!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Szukam właśnie w necie czołówki, narazie bez większego skutku...
Kocham Magdę M. No to pewnie pokocham B&S...
Seans zrobie ale muszę najpierw odcinek 1 ściągnąć. Nie mam wiele zaległości więc szybko to nadrobię.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Alex ma opis na GG, że właśnie ogląda B&S.
I jak wrażenia? ::chytry:: ::jezyk::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Zakochałem się :!: :!: :!:

Świetny serial, już od pierwszych chwil mi się podobał, naprawdę oceniam serial bardzo wysoko, to jest 5 na 5. Cudowny serial i bardzo ciekawa historia pewnej rodziny. Zachwycony jestem, dzięki za polecenie tego serialu!
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Chyba za późno się zdecydowałem ściągac ,bo z pierwszego odcinka nie ma transferów :(
W takim tempie to będzie się ściagac z dobę
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ja 1 odcinek ściągłem z eMule i tam Ci polecam to ściągnąć, w poniedziałek jednak już 3 odcinek! Tkk_Sally jeśli masz możliwość to ściągaj, naprawde niesamowite wrażenie zrobił na mnie ten serial, bardzo mądry...
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Spróbuje z eMule bo z Bitcometa nie da rady :wink: Tylko mam nadzieję ,że tam angielski jest na poziomie BB czyli proste zwrotu abym zrozumiał
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Cieszę się, że coraz więcej osób się wciąga w Brothers and sisters. :mrgreen: Już jutro trzeci odcinek będzie do ściągnięcia. Z odcinka na odcinek robi się coraz ciekawiej. Oczywiście najbardziej tajemnicza jest Holly. :serce: Zupełnie jak Carolinka. :P Patty dobrze gra takie postaci owiane mgłą tajemnicy. 8)
Jestem pod wielkim wrażeniem gry Sally Field. :: bow :: Dotychczas znałem tę aktorkę przede wszystkim z filmów i bardzo się cieszę widząc jak świetnie się wciela w rolę serialową. Spektakularnie uzewnętrznia emocje - zwłaszcza w scenie kłótni z synem ex-żołnierzem. Nie pamiętam jeszcze imion tych wszystkich dzieciaków. ::chytry::

Muszę się jeszcze podpisać pod trafną uwagą B@ra, że w serialu świetnie dobrana jest muzyka. ::ok::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Scena kłótni Nory i Justina była taka emocjonalna i bardzo energetyczna. Cudowna scena!

Czekam na kolejny odcinek z wielką niecierpliwością, podoba mi się fabuła tego serialu, jest tajemniczo, mrocznie, zabawnie i życiowo.
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Hmm...Może jeszcze ja zacznę ściągać ale jeśli już to najwcześniej pod koniec miesiąca...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Polecam Ci Goku! Zobacz skrót 1 odcinka:
http://rapidshare.de/files/35964273/B_S ... 1.avi.html
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Sciągnąłem sobie 2 piersze odcinki 8) Narazie nie mam czasu ich obejżeć ,widomo nauka :( Ale jak znajde chwilę to obiecuję ,że obejżę i zdam tutaj relację z moich wrażeń na temat tego serialu.Zobaczylem narazie tylko pierwszą scenę z Calistą Flockhart :serce: i bardzo kojażę ją z Ally McBeal ,trudno będzie się mi odzwyczaić.A trzeci odcinek będzie już jutro na Bitcomecie czy dopiero na ABC?
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Na ABC będzie dziś w nocy czasu polskiego, więc rano już będzie do ściągnięcia. ;)
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Tkk_Bolly

To jest zdjęcie grupowe pierwszego sezonu :serce: Chyba najładnie wypadła Patty ::chytry::
Obrazek
Jak klikniecie na zdjęcie to będzie widac wyraźnie :wink:
Aby mi bylo łatwiej oglądać to mógłby ktoś rozrysować jakieś drzewko genelaogiczne ,albo chociaż napisać kto dla kogo kim jest w stosunkach rodzinnych
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Kurczę, tak polecacie ten serial. Chyba się skuszę... Ale czytałem, że premierowy epizod nie miał aż tak ogromnej oglądalności jak Desperate Housewives. Swoją drogą, zerknąłbym na ten serial ze względu na Sally Field. :mrgreen:
ODPOWIEDZ