Kuba Wojewódzki

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Kuba wątek gejowski wykorzystuje w prawie każdym odcinku... On ma chyba obsesję na tym punkcie.

A kiedy Borys dawał popis acapella to Kuba całował jego rękę a potem musneli się ustami! :twisted: Kuba daje czadu na maxa!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Jak to musnęli się ustami ? ::ysz:: ::ke::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ich usta dotykały się przez moment.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Rozumiem co to znaczy, ale nie chciało mi się w to wierzyć ::jezyk:: Bleeeh.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ewidentny pomysł Kuby to on wysunął swoje usta ku ustą Borysa a ten musnął i uciekł 8)
Wogule Kubuś wciąż nawiązywał do problemu alkoholowego Borysa ale w końcu cały Kuba! Odcinek bardzo fajny i Ania D. zrobiła na mnie pozytywne wrażenie, bardzo miła kobieta.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Oj, dzisiejszy odcinek był świetny. Postanowiłem, że kupię sobie płytę Ani, bo podoba mi się jej muzyka(chyba jestem w tych 20% ::jezyk:: ). Ale gwiazdą odcinka był Borys. Jak tu go nie lubieć? :) 8) I na wielki plus jego śpiewanie. Ciekawie się to zapowiada.
Kuba lubi sobie mężczyzn pomacać i pościskać. ::chytry:: Pocałunek w usta był niezły. :zeby:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Program z wczoraj już jest do ściągnięcia na mininova.org, jeśli ktoś oprócz mnie jest zainteresowany ;) B@r, ja mam jej pierwszą płytę i bardzo mi się podoba ::ok::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ale Szyc jak fajnie śpiewa! A z pary Ania - Borys będzie ładny duet. Nie tylko muzyczny. Zobaczycie.
Generalnie najgorszy odcinek jak do tej pory.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Nie oglądałem. Ale sądzę, że Kuba uważa, że ma jakąś misję. Chce oswoić ludzi z homoseksualizmem. Program reklamowali przecież "Masz dosyć III RP? Masz dosyć IV RP?".
Abec

Post autor: Abec »

"...wybierz więc Kubę". To była tylko taka gra słów. Natomiast faktem jest, że on sam często podkreśla, że w lekkiej formie chce zajmować się poważnymi, często społecznymi problemami. Moim skromnym zdaniem to właśnie to ostatnie jest z jego strony pozą.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Tęczowy

Abec pisze:Moim skromnym zdaniem to właśnie to ostatnie jest z jego strony pozą.
Zgadzam się ::ok:: Kuba nic nie robi w tym kierunku. Ale chociaż daje nam sporą porcję rozrywki.
Primok

Post autor: Primok »

W niedzielę u Kuby: Maria Wiktoria Wałęsa i Krystyna Czubówna :wink: .
Awatar użytkownika
Marek Forrester

I oto pierwszy odcinek w którym goście mnie się nie podobają... Marii Wiktorii nie lubię a głos Czubówny doprowadza mnie do depresji...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Będzie "normalnie". Tzn mam przeczucie, że nad obiema będzie się znęcał. Nad M.W. Wałęsą z powodu jej występów i towarzyskich ekscesów,Czubówna - odejście z TVP dla TP S.A. :roll:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Primok pisze:W niedzielę u Kuby: Maria Wiktoria Wałęsa
I dlatego nie oglądałam ostatniego odcinka ::loll:: Bałam sie, ze bede miala koszmary w nocy ::loll:: ::bojesie::
ODPOWIEDZ