Ewidentny pomysł Kuby to on wysunął swoje usta ku ustą Borysa a ten musnął i uciekł
Wogule Kubuś wciąż nawiązywał do problemu alkoholowego Borysa ale w końcu cały Kuba! Odcinek bardzo fajny i Ania D. zrobiła na mnie pozytywne wrażenie, bardzo miła kobieta.
Oj, dzisiejszy odcinek był świetny. Postanowiłem, że kupię sobie płytę Ani, bo podoba mi się jej muzyka(chyba jestem w tych 20% ). Ale gwiazdą odcinka był Borys. Jak tu go nie lubieć? I na wielki plus jego śpiewanie. Ciekawie się to zapowiada.
Kuba lubi sobie mężczyzn pomacać i pościskać. Pocałunek w usta był niezły.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Program z wczoraj już jest do ściągnięcia na mininova.org, jeśli ktoś oprócz mnie jest zainteresowany B@r, ja mam jej pierwszą płytę i bardzo mi się podoba
Nie oglądałem. Ale sądzę, że Kuba uważa, że ma jakąś misję. Chce oswoić ludzi z homoseksualizmem. Program reklamowali przecież "Masz dosyć III RP? Masz dosyć IV RP?".
"...wybierz więc Kubę". To była tylko taka gra słów. Natomiast faktem jest, że on sam często podkreśla, że w lekkiej formie chce zajmować się poważnymi, często społecznymi problemami. Moim skromnym zdaniem to właśnie to ostatnie jest z jego strony pozą.
Będzie "normalnie". Tzn mam przeczucie, że nad obiema będzie się znęcał. Nad M.W. Wałęsą z powodu jej występów i towarzyskich ekscesów,Czubówna - odejście z TVP dla TP S.A.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...