Giovanni Lorenzano
Nie lubiłam Giovanniego, gdy chciał uwieść Kim. Denerwowało mnie wtedy jego zachowanie, wydawało mi się takie nachalne, pełne podtekstów. Potem w scenach z Macy w ciemni był zabawny. Zaczęłam go lubić. Podobało mi się też, jak w Wenecji tłumaczył Rickowi, jakie Rick ma szczęście, że taka osoba jak Kim go pokochała i że Rick nie może trwać w małżeństwie z kobietą, której nie kocha, bo w ten sposób krzywdzi swego syna. Pomijam w tej chwili fakt, że jestem fanką Kim, bo akurat w ocenie tej postaci nie ma to żadnego znaczenia. Giovanni był dobry dla Kim, współczuł jej, pocieszał, próbował pomóc, po prostu zachowywał się wobec niej jak przyjaciel. I to według mnie świadczy, że Giovanni jest dobrym człowiekiem.
Teraz jego postać znowu "bawi mnie", gdy mówi o Morgan i jak ona się mu podoba. Widać że Giovanni lubi kobiety i mówi o tym z taką włoską, rozbrajającą szczerością.
W chwili obecnej lubię tę postać. Wnosi do serialu uśmiech, poczucie humoru. W żadnym wypadku nie uważam, żeby postać Giovanniego była niepotrzebna. Wręcz przeciwnie, również takie postacie jak on nadają "Modzie" niepowtarzalny urok
i sprawiają, że wiele się tam dzieje
.
Teraz jego postać znowu "bawi mnie", gdy mówi o Morgan i jak ona się mu podoba. Widać że Giovanni lubi kobiety i mówi o tym z taką włoską, rozbrajającą szczerością.
W chwili obecnej lubię tę postać. Wnosi do serialu uśmiech, poczucie humoru. W żadnym wypadku nie uważam, żeby postać Giovanniego była niepotrzebna. Wręcz przeciwnie, również takie postacie jak on nadają "Modzie" niepowtarzalny urok
Bardzo ładnie napisane. Twoja wypowiedź skłoniła mnie do bliższego przyjrzenia się postaci GiovanniegoKitty pisze:Nie lubiłam Giovanniego, gdy chciał uwieść Kim. Denerwowało mnie wtedy jego zachowanie, wydawało mi się takie nachalne, pełne podtekstów. Potem w scenach z Macy w ciemni był zabawny. Zaczęłam go lubić. Podobało mi się też, jak w Wenecji tłumaczył Rickowi, jakie Rick ma szczęście, że taka osoba jak Kim go pokochała i że Rick nie może trwać w małżeństwie z kobietą, której nie kocha, bo w ten sposób krzywdzi swego syna. Pomijam w tej chwili fakt, że jestem fanką Kim, bo akurat w ocenie tej postaci nie ma to żadnego znaczenia. Giovanni był dobry dla Kim, współczuł jej, pocieszał, próbował pomóc, po prostu zachowywał się wobec niej jak przyjaciel. I to według mnie świadczy, że Giovanni jest dobrym człowiekiem.
W chwili obecnej lubię tę postać. Wnosi do serialu uśmiech, poczucie humoru. W żadnym wypadku nie uważam, żeby postać Giovanniego była niepotrzebna. Wręcz przeciwnie, również takie postacie jak on nadają "Modzie" niepowtarzalny uroki sprawiają, że wiele się tam dzieje
.
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Ale Macy by był zaskoczona , ciekawe co na to powiedziała by SallyGoku pisze:Powinien oskarżyć Macy o gwałt...
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Oj tak... Giovanni to ogromny podrywacz i koneser kobiecego piękna. Tylko że jak na razie żadnej nie skusił
Fajna była ta jego scenka z Macy i mogli ten wątek pociągnąć - zaoszczędzili by Brooke łez...
Zapraszam do czytania:
-
SallyFan
- Adex-fan Brooke
Giovanni nie ma w tym serialu żadnej roli tylko miota się między kobietami i daje tło
Macie podobne wrażenie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Macy prawie jego była .arturkcf pisze:Tak. Liczyłem i to bardzo na to liczyłem, że Kimberly się w nim zaduży. On niby taki love joy, ale jeszcze zadnej panienki nie zaliczył w tym serialuAdex-fan Brooke pisze:Giovanni nie ma w tym serialu żadnej roli tylko miota się między kobietami i daje tłoMacie podobne wrażenie?
![]()
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
-
SallyFan
- Adex-fan Brooke
Giovanni robi dobre wrażenie, ale coś te panie na niego nie lecą, przereklamowany 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city