Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ostatnio "zawiesiłem oko" na jednym odcinku i a propos Moniki mam pytanie to widzów.. Czy Monika zaczęła pić? Bo ostatnio jakoś była agresywna i wyglądała jak lumpiara. :roll: :wink:
Abec

Post autor: Abec »

Tak, po tym jak Daniel wyjechał do Londynu z dziewczyną. Ona ubzdurała sobie, że ją zdradził itd.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Monika powróciła do picia po tym jak Daniel (jak ona mówi jedyny mężczyzna w jej życiu) postanowił wyjechać z ukochaną Weroniką do Londynu i tam zacząć nowe życie. Monika nie mogąc znieść wyjazdu syna zaczeła pić i zdążyła pokłócić się ze swoją najlepszą przyjaciółką Gabrielą. Monika wygląda naprawde źle...
Nobody does it better
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Dzięki chłopaki! Faktycznie Monika wygląda kiepsko, ale cóż w końcu rozłąka bardzo boli matkę. Tymbardziej, że w grę wchodzi Wielka Brytania a nie inne miasto. Poza tym, Izabela Trojanowska jest za ładna, żeby grać zaniedbaną kobietę. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Właśnie to Monika była zawsze w tym serialu elegancka i bardzo kobieca a teraz bardzo się toczy oby udało się ją z tego w miarę szybko wyciągnąć, mam nadzieje ,że zrobi to Gabriela albo Daniel wróci...
Nobody does it better
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Możeby zmienili wreszcie czołowke? ::kwasny:: Czy może zmienią dopiero wtedy gdy wszyscy bohaterowie z czołówki umrą? ::plask wczolo:
Abec

Mała poprawka: Alexander, on nie pojechał tam zaczynać nowe życie - co tłumaczyłoby jej reakcję - tylko na pół roku, towarzyszyć Weronice. Nawet wziął przecież urlop dziekański - czyli chce wracać.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

A ja nigdy nie lubiłam Moniki ::jezyk:: Dla mnie to ona albo robi kariere albo wiecznie sie nad sobą użala ::plask wczolo: i tak na przemian ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Dlaczego? Co Cię zniechęciło?

Michał kompletnie zfiksował, kiedy ktoś zadzwonił do drzwi, kazał dziecią chować się na gorze a wszystkie zabawki gorączkowo pochował ::ke:: Jeśli tak będzie się zachowywał i ukrywał się to tych dzieci napewno mu sąd nie przyzna...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Myślałem ,że ktoś Cię zdenerwował albo sam serial Cię znudził.
Nobody does it better
Abec

Swoją drogą ciekawe, czy Twórcy świadomie postanowili, że po osobach z zespołem Downa, z AIDS, Alcheimerem itd. zajną się teraz poszerzaniem społecznej akceptacji dla byłych więźniow - dealerów ;) Bo z pośród wszystkich bohaterów właśnie Micho jest najsympatyczniejszy.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Błażej i Kamila słodko dziś wyglądali razem :mrgreen: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Denerwuje mnie ten wątek młodzieżowy. Swoją drogą może twórcy "Klanu" zauważyli ,że oglądalność MNS wskoczyła kiedy do akcji wstąpił wątek młodzieżowy Kim-Rick-Amber i postanowili ,że w "Klanie" też będą wątki młodzieżowe. Tylko aby wkrótce się nie okazało ,żę Kamila będzie w ciąży z Błażejkiem
Nobody does it better
Awatar użytkownika
kimberly1990

Alexander pisze:Tylko aby wkrótce się nie okazało ,żę Kamila będzie w ciąży z Błażejkiem
Nie no, to by chyba juz przesada była ::jezyk::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Alexander pisze:Tylko aby wkrótce się nie okazało ,żę Kamila będzie w ciąży z Błażejkiem
Gorzej jak się okaże że Błażejek jest w ciąży z Kamilką ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::

Gabriela - namiętny romans z architektem ::cojest:: ::cojest::
ODPOWIEDZ