Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Gabra-Sheila pisze: Ma ponad 40 ::krzyw:: ::jezyk::
48 :lol: :lol:

Były dzis scenki z Becky&CJ-em?
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Tak przez chwilkę.Całowali się :serce:
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Długie włosy Macy są jeszcze brzydsze niż krótkie.A myślałam,że już gorzej być nie może ::cojest::
Stefa to chodzący potwór,po tych wspomnieniach Morgan jeszcze bardziej się w tym utwierdziłam :twisted:
Wątek seksu Kim i Ricka robi się przeraźliwie nudny.Niedługo całe Los Angeles będzie się zastanawiało czemu Kimberly chce czekać a Rick nie ::plask wczolo: Grrr :evil:
Ciekawe co jest w tym pudełku,które dostała Brooke ::chytry:: Chyba się domyślam ::rad:: ::loll::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Długośc włosów Macy tez mnie zdziwila ::ke:: Przez jedna noc az tyle jej urosly? ::loll:: Heh, nie zapominajmy, ze w "Modzie..." wszystko jest mozliwe ::jezyk:: ::loll::

Bardzo podobaly mi sie sceny ze wspomnieniami Morgan ::krzyw:: Stefa jest okropna ::kwasny:: Potwór - jak to ktos już wczesniej napisal ::ok:: ::jezyk::
Morgan ma za to u mnie kolejnego plusa! Za co? Uwaga, uwaga! Za to, ze nie dala sie poniec emocjom i "odepchnela" Ridge'a :mrgreen: On wyraznie mial na nia ochote ::ysz:: A Taylor nadal niczego nieswiadoma, udaje głupią ::jezyk::

Żal mi Amber :( Biedaczka, miala nadzieje, ze bedzie mogla rozwijac swoja pasje i spiewac, a tu zostala zwyczajna pomocnica kelnera ::kwasny::

Becy i CJ (powtorze sie) - jak dla mnie BAJKA :serce: :mrgreen:
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

A Taylor nadal niczego nieswiadoma, udaje głupią
Dlaczego uważasz, że Taylor udaje głupią?
Najpierw stwierdzasz, że jest niczego nieświadoma, a potam mówisz, że udaaje...
Albo ja nie rozumiem....
Pozdro :mrgreen:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Ciekawe co jest w tym pudle które dostała Brooke z Wenecji...

Coraz bardziej lubię Morgan. Na początku wydawała mi się taką puszczalską snobką ale teraz widać że ma sumienie i nawet nie związała się z nikim przez te lata! :: bow ::

Mi też się żal Amber zrobiło... I jeszcze Kimberly i Rick tam idą! Ale będą jaja... ::loll::

A ta Macy to za bardzo wypytywała Kimberly o sprawy seksu. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

1. Całe moje dobre zdanie o Stephanie legło w gruzach bo dzisiejszych wspomnieniach Morgan... ::kwasny:: Nie myslałem, że Stefa jest zdolna do takiej podłości.
2. Zachowanie Brooke wobec Taylor było co najmniej głupie. Po co ona się jeszcze miesza w trójkąt Taylor/Ridge/Morgan ?! ::plask wczolo: Na szczęście Taylor nie dała się sprowokować :D Co do Brooke, to zastanawia mnie, co jest w tym pudle. Podobaly mi się jej sceny z Thorne'm, kiedy spoglądali na siebie ukradkiem ::jezyk::
3. Macy wyglądała dzisiaj pięknie i kwitnąco :serce: Udzieliła Kimberly siostrzanych rad ::jezyk:: Byłem niemal pewny, że Rick przyniósł Kim komplet seksownej bielizny w tym pudle, aby zachęcić ją do seksu ::loll:: Mają iść do Caffe Rousse. Mam nadzieję, że nie spotkają się z biedną Amber, bo mogłoby to byc dla niej pragmatyczne przeżycie... :(
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

mucha331 pisze:Byłem niemal pewny, że Rick przyniósł Kim komplet seksownej bielizny w tym pudle, aby zachęcić ją do seksu ::loll::
Nie tylko ty, heh. :mrgreen:
Coraz bardziej nie lubię Stefci. ::kwasny:: Kiedy ją lubiłem ale teraz już nie. ::kwasny:: No ale w końcu każda cesarzowa może robić co chce. To jak potraktowała Morgan i teraz i przed laty było podłe. :zmiesz:: Co za ścierwo.
Marisa

Post autor: Marisa »

Cosmo pisze:
A ta Macy to za bardzo wypytywała Kimberly o sprawy seksu. ::plask wczolo:
A co w tym dziwnego :?: Matka Kimberly nie żyje, a przecież ktoś musi udzielić jej "matczynych" rad. Mnie też najlepiej gadać o seksie z starszą siostrą :wink:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Taylor to chyba z uprzedzenia do Brooke nie chce słuchać tego co ona ma do powiedzenia. Widać, że Brooke lepiej potrafi obserwować czyjeś zachowanie. Zwłaszcza po reakcji Stefci domyśliła się, że coś musi być na rzeczy. Taylor sama sobie szkodzi, co mnie tym bardziej cieszy :P Już się nie mogę doczekać, żeby Brooke zajrzała do pudełka przysłanego z Wenecji :) Dzisiejsze scenki z Thornem i Brooke też mi się podobały :serce: Morgan mogłaby już się przebrać, bo ta różowa bluzka jest koszmarna, tym bardziej że Ridge wylał na nią alkohol... Czyli jednak dobrze mi się wydawało, że Macy miała dłuższe włosy ;) Trochę dziwnie teraz wygląda, ale pewnie szybko się do tej fryzury przyzwyczaję.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

mucha331 pisze:Mają iść do Caffe Rousse. Mam nadzieję, że nie spotkają się z biedną Amber, bo mogłoby to byc dla niej pragmatyczne przeżycie... :(
Traumatyczne :?:
Czy może ktoś napisać co takiegobyło we wspomnieniach Morgan? Nie oglądałam niestety :nie:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Szogunka pisze:[
Czy może ktoś napisać co takiegobyło we wspomnieniach Morgan? Nie oglądałam niestety :nie:
Morgan wspominała swój dramat w klinice gdy Stephanie zmuszała ją do aborcji.
Dziewczyna broniła się, płakała, krzyczała: Nie!!! Była w wielkiej rozpaczy i strachu, a ta wiedźma zmuszała ją swoją znaną faryzeuszowską perswazją i prawie siłą fizyczną (ściskanie za ręce itp). To był koszmar, tym bardziej, że Morgan dobrze grała te sceny.
Nawet na mnie zrobiło to wrażenie mimo, że najczęściej oglądam te dramaty w serialu z przymrużeniem oka ::kwasny:: ::cojest::
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Ja po wczorajszych odcinkach mam po raz kolejny dowód na to, że nie ważne jak źle mówi się o Brooke, ile błędów popełnia i ile złego dzieje się w jej życiu nie można negować tego, że jest najbardziej inteligentną osobą w serialu, która posiada najlepszą intuicję i zmysł obserwacji!
Wielokrotnie dawała na to dowody - kłamstwa i oszustwa Amber, pewność, że to rodzinka Sally sabotażowała pokaz Forresterów i wiele wiele innych.
Wczoraj natomiast najbardziej mi się podobało jak powiedziała Taylor to, co powinna usłyszeć już dawno, że nie powinna być taka naiwna i łatwowierna w stosunku do Morgan, mówiąc że są przyjaciółkami (choć dopiero się poznały), bo przecież Taylor też niedawno powiedziała Brooke, że będzie dla niej przyjaciółką i że może na niej polegać, a potem bez skrupułów ją zdradziła! Kiedy Taylor wyszła z głupim uśmieszkiem na twarzy (jak zwykle kiedy olewa to co Brooke do niej mówi) Brooke powiedziała na głos, że Morgan ma jakąś tajemnicę związaną z Ridgem, która ją bardzo boli i o jakiej nie mają nawet pojęcia! Nikt, nawet Ridge, który był z Morgan nie myśli poważnie dlaczego ta od niego odeszła. Tylko Stephanie, któa była sprawcą nieszczęścia Morgan i Brooke, która wie do czego służy głowa widzą, że coś się święci!
Mam ogromną nadzieję, że Morgan się rozkręci i zetrze ten głupawy uśmieszek z ust Taylor (wprawdzie zawsze ją lubiłam ale teraz nie mogę znieść tego, że jest taka obłudna i nieszczera, a do tego że tak ostentacyjnie uważa się za lepszą od Brooke!)! :evil:

Brooke jest najlepsza!!! :serce:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

mucha331 pisze: 2. Zachowanie Brooke wobec Taylor było co najmniej głupie. Po co ona się jeszcze miesza w trójkąt Taylor/Ridge/Morgan ?! ::plask wczolo: Na szczęście Taylor nie dała się sprowokować :D
,,Po co się miesza,, , ale to zdanie mnie rozbroiło , chyba pękne ::loll:: . Przecież Brooke nie robi tego żeby dokuczyć Taylor tylko po to aby się odegrać na Forresterach za Wenecje .
Taylor tym swoim zaufaniem do Morgan jeszcze bardziej pogrążyła się jako ,,psychiatra,, , ona nawet nie potrafi jej rozgruźć.
To co zrobiła Stephani Morgan było okropne , ale nie to ,że ją namawiała do aborcji tylko to ,że zmusiła ją do tego siłą . Stephani było jest i będzie potwórem .
Szkoda ,że Amber nie została tą piosenkarką , bo gdyby została odczepiła się by od Forresterów raz na zawsze . Tak na marginesie do Amber strój kelnerki bardzo pasuje .
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Właśnie Brook chcąc odegrać się na Forresterach jednocześnie chce dopiec i dokuczyć Taylor i wzbudzic w niej zazdrość. Do każdego by pasował strój kelnerki,nawet do Brook czy Kimberly,a swoja drogą Amber wygląda ślicznie w każdym stroju :serce:
I co to ma do rzeczy że gdyby Amber została piosenkarką to by odczepiła sie od Forresterów?Już sie od nich "odczepiła" i nieważne czy będzie kelnerką,piosenkarka czy jeszcze kimś innym.
Zablokowany