Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

Buahaha szkoda, że Kim nie dostała tą bułką :D

Zauwazyliscie ze Stephanie jest jakas chuda? Strasznie schudła, jeszcze kilkanascie odcinkow temu była pulchna. Czyzby jakas choroba w zyciu osobistym?

Kim się wrednie zachowała, Amber nigdy jej nie ponizala a ta.. brak mi słów!
Na dodatek jak mogla stwierdzic ze Amber sie zatrudnila tu specjalnie.. co za idiotka!

Sceny z Brooke i Thornem mnie juz nudza, doslownie takie flaki.. szok :/
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Oczywiście to co Kimberly powiedziała ,że Amber zatrudnia się w tej restauracji po to aby im przszkadzać było żenujące , ona ma także panie na punkcie Amber .
Teraz z innego punktu widzenia : Po pierwsze Kim wywaliła półmisek aby odegrać się na Amber , ale z tego co widzieliśmy nikt na to nie zwrócił uwagi , następną sprawą jest to ,że od tego kelnerzy są aby sprzątać .
Pamiętamy co zrobiła Amber wcześniej Kimberly m.in ciągła ją za włosy i rzuciła się na nią ( Kim się obroniła , odbyło to się w gabinecie )

Ale tak naprawde to myślałem ,że Kim nie zejdzie do poziomu Amber i zostawi ją . Kim zachowała się tak samo jak Amber kiedyś .
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Robi pisze:
Ale tak naprawde to myślałem ,że Kim nie zejdzie do poziomu Amber i zostawi ją . Kim zachowała się tak samo jak Amber kiedyś .
Nie :!: Amber broniła swej rodziny i swego małżeństwa, poza tym nigdy nie upokorzyła Kim publicznie. Kimberly zachowała się strasznie ::kwasny::
Marisa

Post autor: Marisa »

Robi pisze: Pamiętamy co zrobiła Amber wcześniej Kimberly m.in ciągła ją za włosy i rzuciła się na nią ( Kim się obroniła , odbyło to się w gabinecie )
Amber przynajmniej waliła prosto z mostu, a ta idiotka bawiła się w nędzną akoreczkę ::loll::
Awatar użytkownika
Robi

mucha331 pisze:
Robi pisze:
Nie :!: Amber broniła swej rodziny i swego małżeństwa, poza tym nigdy nie upokorzyła Kim publicznie. Kimberly zachowała się strasznie ::kwasny::
Jakiej rodziny :?: jej mąż Rick nawet patrzeć na nią nie mógł ,a Rick III to nawet nie ich dziecko było . Poza tym małżeństwo polega na miłości , zaufaniu i życiu w prawdzie, tak więc co to za małżeństwo .
Marisa

Post autor: Marisa »

Robi pisze: jej mąż Rick nawet patrzeć na nią nie mógł
Biedactwo, poszukaj w internecie może znajdziesz oryginalne odcinki Mody, bo chyba jakąś chińską podróbkę oglądałeś ::loll::
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

mucha331 pisze:Zachowanie Kimberly było żenujące... Normalnie brak mi słów... Nie mogę jej inaczej nazwać niż zwykłą, głupią suką!
Bo ośmieliła się skompromitować "wspaniałą" Amber, uuu tracicie nerwy :lol: Zachowanie Amber też wielokrotnie bylo żenujące. Już raz powinna jej wygarnąć kiedy Rick wyrzucił jej rzeczy. To sie nawarstwiało. Dobrze, że mogła sie na niej odegrać. Wiele razy Amber robił przy niej bezczelene miny. Dziś została upokorzona ::rad:: ::loll:: Zgodze sie z jednym, Rick to palant i Kimberly powinna z niego jak najszybciej rezygnować.
Dobra byla też akcja z tą bułką, najlepsza bo można było znów zobaczyć mine gryzonia ::loll::
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Ja nie jestem mściwa ale dla mnie sceny z Kim i Amber były ok. Nie rozumiem tekstów, że Amber nie poniżała i szykanowała Kim, chyba oglądamy dwa różne seriale????? Ile razy gdy tylko widziała Kim i wiedziała, że Ricka nie ma w pobliżu bezkarnie ją atakowała i obrażała! Może Kim nie powinna tak postąpić ale wielokrotnie Amber perfidnie i bez skrupułów wykorzystywała fakt usidlenia Ricka aby zrobic Kim przykrość więc nie dziwię się, że ta się jej zrewanżowała. Zresztą jest takie powiedzenie, że kto mieczem wojuje...

Co do Brooke, to zaczynam mysleć, że Thorne rzeczywiście się dla niej nie nadaje bo zaczyna się od dłuższego czasu zachowywac jak dupek! facet, który daje sobą dyrygowac i nie walczy o kobietę, którą kocha tylko boi się reakcji innych to nie kandydat na faceta dla Brooke, takiego mięczaka to może sobie Macy trzymać na smyczy. Mnie jest jej tez szkoda ale życie w kłamstwie (jak widac choćby na przykładzie Amber) nikomu szczęścia nie daje!
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Dzisiaj była słynna scena z suknią ślubną i tańcem ;) :serce: Thorne już nie mógł nad sobą zapanować, szkoda że ten pager zadzwonił ::kwasny:: Kimberly straciła dzisiaj w moich oczach przez swoje zachowanie, zniżyła się do poziomu Amber. Nawet Rickowi się to nie podobało i starał się nie zwracać uwagi na Amber. Wyobraźnia z bułką śmieszna, ale mina jaką zrobiła Amber po rzucie była paskudna - wyglądała jak jakaś gnomica :shock: Na całe szczęście nie było Ridge'a 8) Myślę, że Giovanni i Megan mogliby się umówić ;)
Monaliza

Post autor: Monaliza »

Wzruszyłam sie dziś. :cry: Scena Broke w sukni ślubnej z Thornem była super :serce: Potem natomiast jak powiedział jej że to się nie wydażyło to już nia tak fajna :( .scena z bułką genialna ::loll:: .A tak apropos Kimberly to powinna sie stuknąć w tą pustą główkę i takich głupot nie opowiadać że z Rikiem pojadą w góry i zostaną na noc wiedząc jaka z niej cnotka. I co ona by tak robiła?
Awatar użytkownika
Robi

Marisa pisze:
Robi pisze: jej mąż Rick nawet patrzeć na nią nie mógł
Biedactwo, poszukaj w internecie może znajdziesz oryginalne odcinki Mody, bo chyba jakąś chińską podróbkę oglądałeś ::loll::
Tu nie ma żadnej chińskiej podróby tylko mało uważnie oglądasz Mode , przecież Rick był tylko z Amber dla dziecka i nie było żadnego innego powodu dla jakiego on z nią został . Rick marzył dniami i nocami o Kim , a to co widzieliśmy to było tylko udawanie ze strony Ricka ,że jest szczęśliwy , ponieważ chciał pokazać rodzinie że pogodził się z wyrokiem . Wiwi zgadzam się że Kimberly straciła także w moich oczach że zniżyła się do poziomu Amber uważałem ją za mądrzejszą.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Mi rowniez zachowanie Kimberly sie nie podobalo ::kwasny:: Znizyla sie do poziomu Amber ::kwasny:: Najlepiej by sie zachowala, gdyby w ogole zignorowala Amber i cieszyla sie kolacją z ukochanym ::jezyk:: Aż mi sie w pewnym momencie zal zrobilo Amber :( choc w sumie jeszcze do niedawna tak samo zal bylo mi Kim, kiedy to Amber ja ponizala ::kwasny:: ::jezyk::
Akcja z bułką była super ::loll:: A Amber jak zeby wyszczerzyla ::loll:: , jak trafila w tym swoim wyobrazeniu w Kim ::loll:: Ogolnie to Amber nie za dobrze wyglada w tej fryzurce, ktora ma podczas pracy ::jezyk:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Uważam, że w walce o faceta wszystkie chwyty są dozwolone. Notamiast walka przez poniżanie "przeciwniczki" przy rzeczonym partnerze, świadczy rzeczywiście bardzo źle o kobiecie - Kim w tym przypadku. Kim jest nielogiczna. Jeśli Amber jest w Caffe Rousse tylko po to, by ich śledzić, nie bałaby się stracić pracy i nie musiałaby się silić na uprzejmość dla tych dwojga. To, że Rick nie reagował na upokarzanie Amber jestem w stanie zrozumieć - i tak miałam kiepske zdanie o nim.
Ale Amberka robi paskudne miny (po rzucie bułką) ::ke:: ::bojesie::
Najpiękniejsza suknia jaką do tej pory widziałam - suknia którą Thorne przesłał Brooke. Te delikatne wiżanie na plecach... Poezja :o
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Robi

kimberly1990 pisze:Mi rowniez zachowanie Kimberly sie nie podobalo ::kwasny:: Znizyla sie do poziomu Amber ::kwasny:: Najlepiej by sie zachowala, gdyby w ogole zignorowala Amber i cieszyla sie kolacją z ukochanym ::jezyk:: Aż mi sie w pewnym momencie zal zrobilo Amber :( choc w sumie jeszcze do niedawna tak samo zal bylo mi Kim, kiedy to Amber ja ponizala ::kwasny:: ::jezyk::
Akcja z bułką była super ::loll:: A Amber jak zeby wyszczerzyla ::loll:: , jak trafila w tym swoim wyobrazeniu w Kim ::loll:: Ogolnie to Amber nie za dobrze wyglada w tej fryzurce, ktora ma podczas pracy ::jezyk:: ::plask wczolo:
Właśnie dlatego jest konflikt: jedni uważają ,że trzeba Kim ma prawo zemścić się po tym jak Amber traktowała ją , inni twierdzą ,że Kim nie powinna wogóle reagować na Amber . Jeżeli zrobi to pierwsze zejdzie do poziomu Amber , jeżeli zrobi to drugie okaże się ,że Kim nie potrafi oddawać ciosów i jest słaba . Tak więc każdy ma swoje zasady i uważa jak mu wygodnie.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Ups.. ale wpadka.. w czołówce jest Giovanni! :mrgreen:

Ja oglądałem tylko kawałek - gdy Thorne i Brooke mieli ze sobą bliskie spotkanie :mrgreen:
Zablokowany