Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Marisa

Post autor: Marisa »

Robi pisze:
Marisa pisze:
Robi pisze: jej mąż Rick nawet patrzeć na nią nie mógł
Biedactwo, poszukaj w internecie może znajdziesz oryginalne odcinki Mody, bo chyba jakąś chińską podróbkę oglądałeś ::loll::
Tu nie ma żadnej chińskiej podróby tylko mało uważnie oglądasz Mode , przecież Rick był tylko z Amber dla dziecka i nie było żadnego innego powodu dla jakiego on z nią został . Rick marzył dniami i nocami o Kim , a to co widzieliśmy to było tylko udawanie ze strony Ricka ,że jest szczęśliwy , ponieważ chciał pokazać rodzinie że pogodził się z wyrokiem . Wiwi zgadzam się że Kimberly straciła także w moich oczach że zniżyła się do poziomu Amber uważałem ją za mądrzejszą.
Nie ja, tylko ty ::plask wczolo: "Trochę" przesadziłeś z tym, że Rick patrzeć na nią nie mógł, bo to nie prawda ::loll::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Marisa pisze:
Robi pisze:
Marisa pisze:
Robi pisze: jej mąż Rick nawet patrzeć na nią nie mógł
Biedactwo, poszukaj w internecie może znajdziesz oryginalne odcinki Mody, bo chyba jakąś chińską podróbkę oglądałeś ::loll::
Tu nie ma żadnej chińskiej podróby tylko mało uważnie oglądasz Mode , przecież Rick był tylko z Amber dla dziecka i nie było żadnego innego powodu dla jakiego on z nią został . Rick marzył dniami i nocami o Kim , a to co widzieliśmy to było tylko udawanie ze strony Ricka ,że jest szczęśliwy , ponieważ chciał pokazać rodzinie że pogodził się z wyrokiem . Wiwi zgadzam się że Kimberly straciła także w moich oczach że zniżyła się do poziomu Amber uważałem ją za mądrzejszą.
Nie ja, tylko ty ::plask wczolo: "Trochę" przesadziłeś z tym, że Rick patrzeć na nią nie mógł, bo to nie prawda ::loll::
No może troszeczke przesadziłem , ale teraz napewno na nią nie może patrzeć .
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Jedyne co powiem, to Kim dzisiaj przewyższyla w głupocie wszystkich ::ke:: No i nie widziałam, żeby kiedykolwiek Amber się tak zachowywała ::plask wczolo:
Marisa

Post autor: Marisa »

Właśnie, Amber jak miała coś do Kim to mówiła jej to wprost, a ta aktoreczka od siedmiu boleści wymyśliła tą żałosną bajczadynę ::plask wczolo: ::loll::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Przypominam, że były w serialu takie momenty, kiedy to Rick był zakochany w Amber. Tak więc Robi, Amber i Rick'a łączą też piękne chwile. Gdyby Rick nie chciał Amber, to nie mieliby wspólnej nocy i nie zaszłaby ona w ciążę ;)
Awatar użytkownika
Robi

A pamiętacie jak Amber rzuciła się na Kim w gabinecie Giovanniego , złapała ją za włosy , chyba Rick je rozdzielił:?: Albo jak Amber zaatakowała Kim w gabinecie (chyba Brooke) ale Kim znała kung-fu::loll:: i powaliła blondyne ::loll::

Teraz Kim się odgryza ale nie biciem jak to Amber robiła .
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

I czy takie sceny nie są fajniesze od upokarzania :wink:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tęczowy

Myślę, że kazdy wolałby byc pobity tak jak Kimberly była przez Amber (ani draśnięcia ::krzyw:: ) niż upokorzony w taki sposób jak Amber dzisiaj...
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Robi pisze:A pamiętacie jak Amber rzuciła się na Kim w gabinecie Giovanniego , złapała ją za włosy , chyba Rick je rozdzielił:?: Albo jak Amber zaatakowała Kim w gabinecie (chyba Brooke) ale Kim znała kung-fu::loll:: i powaliła blondyne ::loll::

Teraz Kim się odgryza ale nie biciem jak to Amber robiła .
Fani Amber mają krótką pamięć i oburząją sie jak cos dzieje sie przeciw Amber ::loll:: Chodziło o wyrównanie pewnych rachunków bo wiadomo, że panie sie nie znoszą. Cel został zrealizowany tym razem Amber nie było do śmiechu ::rad:: A ta jej późniejsza mina ::kwasny::
Thorn - Brooks 2 tańczace kukły ::loll:: :zeby:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Szogunka pisze:I czy takie sceny nie są fajniesze od upokarzania :wink:
Dokładnie o to mi chodziło ::jezyk::
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Ale dzisiaj mnie ta cnotka niewydymka wkurzyla :twisted: Co ona sobie mysli robiac takie rzeczy Amber w pracy?Przeciez ona moze stracic prace jakby tylko Kim poskarzyla sie szefowi,ale ja to nie obchodzi bo ksiezniczka zycje w dostatku i ja to nie obchodzi,ze Amber moga wylac i zostanie bez srodkow do zycia ::krzyw:: Falszywa egoistka...
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
Robi

mucha331 pisze:Myślę, że kazdy wolałby byc pobity tak jak Kimberly była przez Amber (ani draśnięcia ::krzyw:: ) niż upokorzony w taki sposób jak Amber dzisiaj...
No ja bym wolał posprzątać kilka bułeczek niż być ciągniętym za włosy , zaatakowanym od tyłu i bitym w ręke . Ale jak kto woli . Poza tym nie zapomnijmy gdzie Amber pracuje, w restauracji i takie sprzątanie będzie normą.
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

gwiazda69 pisze:Ale dzisiaj mnie ta cnotka niewydymka wkurzyla :twisted: Co ona sobie mysli robiac takie rzeczy Amber w pracy?Przeciez ona moze stracic prace jakby tylko Kim poskarzyla sie szefowi,ale ja to nie obchodzi bo ksiezniczka zycje w dostatku i ja to nie obchodzi,ze Amber moga wylac i zostanie bez srodkow do zycia ::krzyw::
Oj jaka biedna ta Amberka zaraz sie rozpłacze :zeby: To jest jej problem i jej wina, że znalazła sie w takiej sytuacji. Dlaczego Kimberly ma sie nad nią litować pamiętając o jej wcześniejszych wyczynach. Amber będąc na jej miejscu pewnie gorsze jazdy by robiła wieć nie dramatyzujcie ::krzyw::
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Kimberly przeszła dziś samą siebie :!: To był szczyt chamstwa i braku wychowania :evil:
Amber powinna naprawdę ją rzucić tyle,że nie bułką a cegłą ::plask wczolo:
Żal mi Amber.Absolutnie nie zasłużyła na takie traktowanie :(
Sceny Brooke i Thorne'a są takie piękne :serce: i taaaakie dramatyczne :cry: Oni muszą być razem :!: Ja sobie nie wyobrażam,że mogłoby być inaczej ::ok::
Becky i CJ tak przyjemnie się na nich patrzy :serce:
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Pamiętam jak Kim pierwsza zastosowała rękoczyn popychając dziewczyną (Amber) w ciązy.
Popchnała ją albo kopneła w nogę, chyba kopnęła w nogę ciężarną Amber.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Zablokowany