Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
delll

Post autor: delll »

Kim nawet nie przyszło do głowy, że Amber pracuje, aby zdobyc środki do życia, a nie po to, by ją "gwiazdę" śledzic :twisted:
Brooke w sukni ślubnej wyglądała bardzo powabnie no i te łzy w oczach...Chociaż najchętniej oglądałam sceny, kiedy między nimi ogniście iskrzyło :oops: . według mnie to najbardziej iskrząca para w serialu. Mam nadzieję, że wkrótce przestaną płakac i znowu będą razem.
Sceny z Becky i CJ bardzo słodkie :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Amber miała wielką szanse aby zostać damą , ale musiała kłamać i jest sama sobie winna. Co do tego co powiedziała Kim że Amber przyszła tu aby ich szpiegować -było naprawde głupie , Kim z tego szczęścia już wymyśla sobie historyjki .
Anna...Amber...

Post autor: Anna...Amber... »

Szkoda,ze ta scenka z bułką nie była naprawdę !
Kimberly-strasznie puściutka,chyba nawet Rick to zauważył.Oby sie chlopak jak najszybciej opamietal. ::rad::
Becky i CJ wygladaja razem slodko ale juz tez troche przynudzaja.Z ta poezja dzis bylo lekkie przegiecie.
Za to Brooke i Thorne pobili wszystkich.Nie moge normalnie na nich patrzec.Nie wierze w ta ich milosc i koniec kropka,nikt mnie nie przekona!Glownie denerwuje mnie Brooke.
Myślalby kto , że ona taka zakochana...Aż mnie śmieszy. ::loll::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Najpierw skomentuję wczorajsze odcinki, bo mnie nie było.
Ridge przesadził starając się wyciągnąć historię odejścia Morgan. Osobiście uważam, że powinien poznać prawdę, ale niech poczeka i przyjdzie na niego chwila. I wtedy wszystkiego się dowie.
Amber będzie sprzątać i usługiwać w restauracji. Dobre i to, przynajmniej zarobi na czymsz. A do śpiewania może kiedyś wróci. Żadna praca nie hańbi.
Brooke i Taylor niepotrzebnie prowadziły tę konwersację. Jednak muszę przyznać, że Brooke na dobry zmysł pobserwacji i wyciągania wniosków.
Zauważyliście, że drzwi w akademiku do pokoju Kimberly były w tym samym kolorze co pudło z logo Forrestera i suknia, którą podarował Rick Kim?

A teraz dzisiejsze odcinki.
Brooke w tej sukni bardzo ładnie wyglądała. Ten ich ulubiony utwór to na moje oko jakaś aria z opery. Thorne po chwili zapomnienia wrócił do szarej rzeczywistości. Ja spodziewałem się, że to będzie suknia ślubna.
Kimberly nieciekawie się zachowała, straciła nieco w moich oczach mimo, że ją rozumiem. Ale nie należy się mścić w miejscu pracy i prowokować, czego skutkiem mogłaby być utrata pracy przz Amber, jak chce się mścić, to niech wybierze inny moment. Scena z bułką to rewelacja.
Sceny Becky z CJ'em nieco nudziły, ale dowiedzieliśmy się, że Becky ma ciekawe zainteresowania. I jeszcze jedno, rewelacyjna była scena jak CJ karmił małego Eric'a. To było świetne.
Marisa

Post autor: Marisa »

Anna...Amber... pisze: Myślalby kto , że ona taka zakochana...Aż mnie śmieszy. ::loll::
Mamy ze sobą tyle wspólnego :mrgreen:
Anna...Amber...

Ja po prostu nie moge na nia patrzec(Brooke),gdy tak ciegle ryczy za Thornem.
Nie wierze w ta jej milosc :!:
Ona tylko spełnia swoje zachcianki.Chciala Ridge'a-miala Ridge'a
chciala Ericka-miala Ericka,chciala Granta-miala Granta....................
Teraz sobie biednego ciamajde Thorne'a upatrzyła,ktory mota sie jak ryba w sieci
bo zawsze byl słabeuszem i nigdy nie miał własnego zdania.
Brooke go wykorzystuje :!:
I przez to mnie tak denerwuje :twisted: :evil:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Bo żyje się dla siebie, dla swoich zachcianek! Nie można całe życie tylko się poświęcać. Zdrowy egoizm nikomu nie zaszkodził. Więc co to za zarzut, że spełnia swoje zachcianki?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Robi

Szogunka pisze:Bo żyje się dla siebie, dla swoich zachcianek! Nie można całe życie tylko się poświęcać. Zdrowy egoizm nikomu nie zaszkodził. Więc co to za zarzut, że spełnia swoje zachcianki?
Dobrze powiedziane , ja zawsze to powtarzam .
Anna...Amber...

Bo przez to krzywdzi innych.Kiedy juz zdobedzie swoja zachcianke
pobawi sie nia i jej sie znudzi-wyrzuca ja!
Wiec to nie jest czysty egoizm :!:
A co takiego biedna Brooke juz poświęciła?
Ona nie potrafiłaby nawet się poświęcić :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kimberly przypomniała tylko jaka w rzeczywistości jest zapatrzona w siebie. Zastanawiam się kto pierwszy będzie mógł miec dość tego drugiego Rick Kimberly czy ona jego. Szkoda że bułka to tylko wyobraźnia ::chytry:: Ale śmiechu warte że Amber nie przyszło do głowy że Forresterowie przychodzą do tej restauracji.
Scena z muzyką z opery Thorne'm i Brooke wzruszała mnie (a nie zawsze coś mnie wzruszy),ale jak oglądałem to dawno temu pierwszy raz.
W ostatnch odcinkach wreszcie wyszło jaka jest Stephanie (gdyby ktoś miał wątpliwości-dobre porównanie do wypędzenia Loganów,tylko Brooke umie jej się postawić mimo iż tez ją męczy od lat bo ona chce Ridge'a miec tylko dla siebie -Taylor jej to umożliwia w pewnym sensie więc dlatego Stephanie ją lubi) Gdzie są ostatnio fani królowej? Któryś pochwala jej postępowanie z Morgan? Tak w ogóle to kolejna rzecz o jakiej nie wie nawet Eryk (to małżeństwo jest zakłamane ::plask wczolo: ale Eryk przygłupi więc luz).
Macy oczywiście ma już przedłużone włosy (pisałem kiedyś gdzieś że wkrótce taka sie pojawi no i już mamy -może zaptrzyła się w koleżankę Taylor bo ona na moje oko tez przedłużała -aczkolwiek Taylor jakoś ładniej chyba to wyszło, chociaz Macy tez ok, ale jej widok ogólnie jest już denerwujący i męczący. Becky rzeczywiście wydaje sie mieć krągłe kształty jak ktoś pisał, ale co za różnica? Fajna jest także jak dla CJa bo czy ludzie będący para muszą wyglądac taka samo?! Jeszcze co do pożaru w paryzu to szkoda że nie był pokazany, mogli pokazać jak ta Suzanne tam panikuje :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Tylko pamiętajmy ,że do tanga trzeba dwojga . Dzisiaj to było widać ,że Brooke jak i Thorne chcę tego związku , było to ukazane na małej scenie . Poza tym nikt nie ma prawa zabraniac im tego , szczęście jest najważniejsz , ponieważ tylko raz się żyje i to mówie do wszystkich .
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

To raczej Erick chciał Brooke - miał Brooke, a potem juz nie mógł jej mieć.
Brooke przez wiele lat podażała drogą miłości.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Z Grantem to też nieprawda co piszesz Anno...Amber..., bo to on chciał zdobyć ją a ona ciągle o Ridge'u myślała. A największym słabeuszem tym serialu jest Ridge - tańczy jak mu mamusia zagra. Thorne chociaż trochę się stawiał, ale urobiony Ridżuś odstawił swoją scenkę w Wenecji. Poza tym używaj polskich znaków, bo za nieprzestrzeganie regulaminu będzie ostrzeżenie :roll:
pszczolavel

Post autor: pszczolavel »

Brooke wyglądała slicznie w tej suknii ślubnej! Kimberly jest taka głupia, że myśli, że Amber specjalnie tam pracowała, aby ich śledzić! Wielka szkoda, że Amber nie rzuciła bułką w Kim - przy tej scenie pękałam ze śmiechu ::loll:: , no ale ryzykowałąby wtedy zwolnieniem z pracy...Jednym słowem: Super odcinki!
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

A ja niestety nie widzialam Brooke w tej sukni slubnej :cry: To pewnie bylo w pierwszym odcinku, a ja ogladalam tylko drugi ::kwasny:: Jak zwykle ominelo mnie najlepsze ::kwasny::
Zablokowany