"Moda..." wychodzi z mody?
- kimberly1990
A u mnie roznie bywaAnna...Amber... pisze:U mnie w rodzinie zas-wszyscy kibicuja Amber.
I wszyscy nienawidza Kimberly i Brooke
np. ja lubie Kimberly i Brooke
a moja babcia tez lubi Kim, ale nie znosi i Brooke i Amber
Jest to jedyna sprawa która nas łączy , poza tym jesteśmy podzieleni we wszystkich sprawach m.in o konflikty Brooke-Taylor , Brooke-Stephani , Macy-Brooke , Stephani-Sally , Ridge-Thorne i wielu innych.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Wiwi to o czym mówimy pasuje do tego tematu . My rozmawiamy czy MnS wychodzi z popularności z naszych mieszkań i domów .wiwi pisze:A teraz może wrócimy do tematu czy Moda wychodzi z mody a nie kto kogo lubi?
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
-
Ryan Lavery
Moim zdaniem nie. Są sztuczni, melodramatyczni i po prostu nudni. Gorsi niż pokolenie ich rodziców, nie mówiąc już, że po prostu do pięt nie dorastają 'poprzedniej' młodzieży (Michael, Jasmine i Dylanowi, bo Jessica i Sly też nie zachwycali). Nie sądzę, by Rick i jego panie przyciągnewli kogokolwiek nowego przed telewizor.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Wczoraj rozmawiałem z moją przyjaciółką i mówiła mi ,że jedyny aktor który się jej podoba i go lubiła to był poprzedni Rick.
- Adex-fan Brooke
Wątek Amber&Ricka zainteresował wiele osób wg moich skromnych obserwacji. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Według moich obserwacji to wiele osób które kiedyś oglądało MnS właśnie przez tych młodych zaczeło znowu interesować się tym filmem . Wiele osób chciało zobaczyć co wyjdzie z tym dzieckiem co Amber porwała .Adex-fan Brooke pisze:Wątek Amber&Ricka zainteresował wiele osób wg moich skromnych obserwacji.