"Moda..." wychodzi z mody?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Marisa

Post autor: Marisa »

Kolejna bzudra ::loll:: Skąd możesz to wiedzieć :?: U ciebie w końcu też wszyscy nie znoszą Amber ::chytry::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

U mnie to tylko ja oglądam MNS. Nie chcę nikogo szufladkować, oceniam po bieżących odcinkach pamiętając o wcześniejszych dokonaniach bohaterów.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Anna...Amber... pisze:U mnie w rodzinie zas-wszyscy kibicuja Amber.
I wszyscy nienawidza Kimberly i Brooke :!:
A u mnie roznie bywa ::jezyk::
np. ja lubie Kimberly i Brooke :: bow :: , a za Amber nie przepadam (choc z odcinka na odc. mam o niej coraz lepsze zdanie :zeby: ) ::jezyk::
a moja babcia tez lubi Kim, ale nie znosi i Brooke i Amber ::jezyk:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Jest to jedyna sprawa która nas łączy , poza tym jesteśmy podzieleni we wszystkich sprawach m.in o konflikty Brooke-Taylor , Brooke-Stephani , Macy-Brooke , Stephani-Sally , Ridge-Thorne i wielu innych.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

A teraz może wrócimy do tematu czy Moda wychodzi z mody a nie kto kogo lubi? ::jezyk::
Awatar użytkownika
Robi

wiwi pisze:A teraz może wrócimy do tematu czy Moda wychodzi z mody a nie kto kogo lubi? ::jezyk::
Wiwi to o czym mówimy pasuje do tego tematu . My rozmawiamy czy MnS wychodzi z popularności z naszych mieszkań i domów .
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ja myślę, że "Moda na sukces" nie wzbudza już takiej sensacji jak kiedyś. W tej chwili akurat jest w pewnym sensie w modzie, ponieważ pojawiły się u nas postaci takie jak Rick, Kimberly - młodsze i takie postaci oraz wątki przyciągają młodsze grono widzów...
Abec

Post autor: Abec »

Moim zdaniem nie. Są sztuczni, melodramatyczni i po prostu nudni. Gorsi niż pokolenie ich rodziców, nie mówiąc już, że po prostu do pięt nie dorastają 'poprzedniej' młodzieży (Michael, Jasmine i Dylanowi, bo Jessica i Sly też nie zachwycali). Nie sądzę, by Rick i jego panie przyciągnewli kogokolwiek nowego przed telewizor.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Robi

Wczoraj rozmawiałem z moją przyjaciółką i mówiła mi ,że jedyny aktor który się jej podoba i go lubiła to był poprzedni Rick.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wątek Amber&Ricka zainteresował wiele osób wg moich skromnych obserwacji. ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Adex-fan Brooke pisze:Wątek Amber&Ricka zainteresował wiele osób wg moich skromnych obserwacji. ::chytry::
Według moich obserwacji to wiele osób które kiedyś oglądało MnS właśnie przez tych młodych zaczeło znowu interesować się tym filmem . Wiele osób chciało zobaczyć co wyjdzie z tym dzieckiem co Amber porwała .
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Ja zaczęłam ogladac Mode wlasnie dzieki Amber&Rickowi,bo zainteresowala mnie ta para i rodzące się uczucie między nimi.Ten watęk na pewno zainteresował na pewno też wiecej osob.
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Marisa

No :mrgreen: Wciągnął nawet moją siostrę i kuzynkę, które uważały Modę... za badziewie gorsze od plebanii i klanu (sorry dla fanów) :zeby:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Moją przyjaciółkę wciągnął wątek Taylor i dla niej ogląda Modę już od wakacji. ::chytry:: 8)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Marisa

Może się w tobie kocha i chce ci się przypodobać ::jezyk::
ODPOWIEDZ