Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Dopiero nadrobiłam 4 zaległe odcinki i strasznie szkoda mi Becky :!: Amber też jest w okropnym położeniu. Myślę, że nie będzie tym razem ukrywać prawdy przed kuzynką, bo nie ma na to czasu. Trzeba się dowiedzieć jaki to guz i w jak zaawansowanym stadium. To może być sprawa życia lub śmierci i nie uważam, żeby Amber długo to skrywała. Po prostu nie potrafi zadać Becky takiego ciosu widząc jak jest ona szczęśliwa. Poruszyła mnie scenka gdy Becky i CJ wrócili do mieszkania dziewczyn i się żegnali a Amber stała po ciemku w kuchni...
Ridge już wie, świetnie, ciekawe tylko jak długo będzie się złościł na mamusię :roll:
Mam nadzieję, że Brooke wybierze się na grilla, bo jestem ciekawa jak będą się zachowywali Brooke, Thorne i Macy ;)
Super, że jest w serialu ktoś taki jak Darla. Kiedyś mnie irytowała, ale teraz jej teksty i zachowanie mnie rozbraja :lol: Zawsze powie coś w porę ;)
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Wczoraj bardzo szkoda mi bylo Becky :( Amber jest w okropnej sytuacji: powiedzieć, czy nie powiedzieć szczęsliwej kuzynke, o tym, że chyba ma raka :( A Becky i CJ są tacy w sobie zakochani :serce: Fajnie, że Sally polubiła ją :D Ridge się dowiedział o dziecku... Bardzo dobrze, że zadzwonil do Stephanie! Niech wie, jaką krzywdę wyrządziła jemu i Morgan :evil:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Torn dzisiaj grilla przełożył a usmarowany był jakby kopał w ziemi ::cojest::
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Amber lubi ryzyko. Ślub z powodu ciąży (choć nie wiadomo, czy mąż jest ojcem dziecka), porwanie cudzego syna, podszywanie się pod kuzynkę i nie poinformowanie jej o niebezpieczeństwie... :?
Możliwe, że w następnym odcinku Becky zaśnie z głową w talerzu. ::krzyw::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Becky i CJ razem tak ładnie wyglądają :serce: :serce: :serce:
A Thorne to nawet grila nie potrafi rozpalić, żeby się nie pobrudzić... ::jezyk::
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Spokojnie poki co Amber nie mowi jeden dzien tego Becky,a nie kilka miesiecy...po prostu czeka na wlasciwy moment,zeby jej to wyjasnic,a wszyscy od razu sie bulwersuja,ze znowu kolejne klamstwo ::kwasny:: nudzi mnie juz to pochopne osądzanie i tkwienie przy tej samej teorii i zdaniu wiecznie...Moim zdaniem na razie dobrze robi i wierze,ze kiedy bedzie odpowiednia chwila to powie jej to w swoim czasie ::krzyw::
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

gwiazda69 pisze:Spokojnie poki co Amber nie mowi jeden dzien tego Becky,a nie kilka miesiecy...po prostu czeka na wlasciwy moment,zeby jej to wyjasnic,a wszyscy od razu sie bulwersuja,ze znowu kolejne klamstwo ::kwasny:: nudzi mnie juz to pochopne osądzanie i tkwienie przy tej samej teorii i zdaniu wiecznie...Moim zdaniem na razie dobrze robi i wierze,ze kiedy bedzie odpowiednia chwila to powie jej to w swoim czasie ::krzyw::

A co będzie, kiedy Amber pójdzie do pracy, a Becky zostanie w domu? Rebecca odbierze telefon, pójdzie do lekarza, a ten będzie z nią rozmawiał, jakby już ją powiadomił o niebezpieczeństwach. Oczywiście Amber będzie się należał bukiet kwiatów za to, że Becky dowiedziała się dopiero później i to w taki sposób, za to, że narazala sie w pracy, w restauracji...
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Coś mi się zdaje że Becky zemdleje w tej restauracji albo coś... :cry:
A Amber wmawia sobie że Becky nic nie jest ale i tak domyśla się jak to się skończy. :cry: Żal mi Becky. A jeszcze bardziej Ericka, najpierw był z Amber, potem wychowywała go Becky i nadal wychwuje. A jeśli Becky umrze? Co z nim będzie?

Dobrze że nie pokazują Taylor ani Morgan i Ridge'unia-palantunia. ::plask wczolo: Mam ich juz dość. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Damians pisze:Becky i CJ razem tak ładnie wyglądają :serce: :serce: :serce:
A Thorne to nawet grila nie potrafi rozpalić, żeby się nie pobrudzić... ::jezyk::
O tak Becky & CJ :serce:
Thorne nie tylko się ubrudził ale także maksymalnie spocił ::cojest:: Naprawdę ciężka "robota" rozpalić grilla... ::jezyk::
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Rick już nie wytrzymuje bez seksu, a Brooke?? :D Kurczę, ten odcinek był taki erotyczny :D

> Libido Ricka

>Grill Thorna

>Kolekcja Brooke

:D, Amber - so sad. A jak jej Becky mówiła, że ma syna, jest szczesliwie zakochana, to zal mi bylo Amber, bo ona to wszystko stracila.
Kitty

Post autor: Kitty »

Bardzo mi szkoda Becky :cry: :cry: :cry: Naprawdę polubiłam tę postać. Teraz, gdy jej życie zaczęło się układać, dopadła ją ta straszna choroba :cry: .No i szkoda tych, którzy ją kochają - CJa, Amber. Mały Eric też pewnie martwiłby się o swoją mamusię :cry:
Ridge przekonał się, jakim człowiekiem jest jego matka, osoba, której tak bronił, którą tak chciał chronić przed stresem i chorobą.
Sytuacja Macy- Thorne - Brooke jest niezręczna :| Najgorsze jest to, że Macy nie jest świadoma, że sytuacja jest aż tak zła :?
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Brooklyn pisze:
gwiazda69 pisze:Spokojnie poki co Amber nie mowi jeden dzien tego Becky,a nie kilka miesiecy...po prostu czeka na wlasciwy moment,zeby jej to wyjasnic,a wszyscy od razu sie bulwersuja,ze znowu kolejne klamstwo ::kwasny:: nudzi mnie juz to pochopne osądzanie i tkwienie przy tej samej teorii i zdaniu wiecznie...Moim zdaniem na razie dobrze robi i wierze,ze kiedy bedzie odpowiednia chwila to powie jej to w swoim czasie ::krzyw::

A co będzie, kiedy Amber pójdzie do pracy, a Becky zostanie w domu? Rebecca odbierze telefon, pójdzie do lekarza, a ten będzie z nią rozmawiał, jakby już ją powiadomił o niebezpieczeństwach. Oczywiście Amber będzie się należał bukiet kwiatów za to, że Becky dowiedziała się dopiero później i to w taki sposób, za to, że narazala sie w pracy, w restauracji...
Znając twórców naszej kochanej "Mody" to będą zawsze takie zbiegi okoliczności, że doktor dzwoni tylko wtedy kiedy w domu jest Amber :lol: :lol: :lol:

Oglądałem dziś tylko kawałek drugiego odcinka.
Ale sie śmiałem z C.J.-a w garniturze ::cojest:: ::cojest::
Nie wiem czemu, ale śmiesznie wygladal moim zdaniem :mrgreen:

Hah Sally miała b. ładną sukienke w kwiatki :serce:
Awatar użytkownika
Cosmo

A Megan sobie loczki zrobiła. :lol: Już wolę jak miała proste. A ta Kimberly już mnię rozbraja... Niech Rick od niej odchodzi i leci do Amber. Kimberly jest nic nie warta... I jeszcze ten kostium co miała kiedy Rick wszedł... Dżizes, jakby wyciągnęła to z szafy swojej babci. ::loll:: ::bojesie:: Dzisiejsze odcinki były fajne tylko dlatego że nie pokazywali Ridge'a, Morgane i Stefanie (chwała bogu!). ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A swoją drogą ciekawe jest to że akurat w tym samym momencie kiedy Becky rozmawiała z CJ o kolacji dostała jednoczesnie sukienkę.Takie zbiegi okoliczności to tylko w Modzie.
Awatar użytkownika
Cosmo

Wiesz co, mi się wydaje że C.J. umówił się z tym dostawcą dokłądnie kiedy ma zapukac i przekazac sukienkę. Albo podsłuchiwał pod drzwiami i kiedy usłyszal rozmowę zapukał? :mrgreen:
Zablokowany