Ta...A szczególnie ten fioletowy stworek i ten listonosz który zamiast mózgu ma torbę z listamiSallyFan pisze:Goku!
Co ty chcesz od "Babcia Róża i Gryzelka" ?![]()
![]()
![]()
![]()
Najbardziej odjechana bajeczka jaką widziałem![]()
Kreskówki
Dokładniewiwi pisze:Chodziło się Ashem z miasta do miasta i walczyło z innymi trenerami pokemonów. W każdym mieście był jakiś mistrz do pokonania i każde z miast charakteryzowało się tym, że specjalizowali się w danym rodzaju pokemonów (ogniste, wodne, psychiczne itd.). Można było też łapać dzikie pokemony i potem nimi walczyć, wraz z walką zwiększały się levele pokemonów a co za tym szło dochodziły nowe technikiOczywiście w każdym kolejnym mieście levele pokemonów, z którymi się walczyło też były wyższe
Całkiem fajna gierka
![]()
Mieliście jakiegoś ulubionego pokemona? Moim był Psyduck
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
- Adex-fan Brooke
Co to? I gdzie leci? Śmieszna nazwaSallyFan pisze:Goku!
Co ty chcesz od "Babcia Róża i Gryzelka" ?![]()
![]()
![]()
![]()
Najbardziej odjechana bajeczka jaką widziałem![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
SallyFan
- Marek Forrester
A co powiecie o kreskówkach na 4Fun.tv hehe mówię tu o "Piesek Leszek" albo "Pod Gradobiciem pytań". Mnie te kreskówki strasznie rozśmieszają i pomimo ,że nic ale to kompletnie nic sobą nie prezentują wrecz same się karają, są takie beznadziejne i pospolite ,że szkoda słów ale są śmieszne i przewidywalne bo piesek Leszek w każdym odcinku kogoś gwałci, jak nie innego psa to kota, jak nie kota to budę 
Nobody does it better
Ja uwielbiam "Pod Gradobiciem Pytań"Alexander pisze:A co powiecie o kreskówkach na 4Fun.tv hehe mówię tu o "Piesek Leszek" albo "Pod Gradobiciem pytań". Mnie te kreskówki strasznie rozśmieszają i pomimo ,że nic ale to kompletnie nic sobą nie prezentują wrecz same się karają, są takie beznadziejne i pospolite ,że szkoda słów ale są śmieszne i przewidywalne bo piesek Leszek w każdym odcinku kogoś gwałci, jak nie innego psa to kota, jak nie kota to budę
Uwielbiam kreskówki: "Tom i Jerry" i "Flinstonowie"
.Zawsze gdy je oglądam, miło spędzam czas
. Moim zdaniem są zabawne i śmieszne, choć wiem, że opinie na ten temat są podzielone. Niektórzy uważają je ( zwłaszcza bajkę "Tom i Jerry") za głupkowate , ale mnie naprawdę rozśmiesza większość sytuacji, które tam widzę. W ogóle uważam, że kreskówki to świetny sposób na odstresowanie i poprawę humoru 
-
Ryan Lavery
Kitty, ja też bardzo lubię "Toma i Jerry". Najbardziej podobają mi się te najstarsze odcinki - mnóstwo w nich zabawnych sytuacji. Moim faworytem zawsze był Jerry. A propos "T&J", lubię też kreskówki "Looney Tunes (Zwariowane melodie)" - zawsze można się na nich pośmiać, a Daffy Duck jest po prostu najlepszy. 
Na "Cartoon Network" Looney Tunes jest najczęściej bezpośrednio po kreskówce " Tom i Jerry"Martin - fan Bree pisze:Kitty, ja też bardzo lubię "Toma i Jerry". Najbardziej podobają mi się te najstarsze odcinki - mnóstwo w nich zabawnych sytuacji. Moim faworytem zawsze był Jerry. A propos "T&J", lubię też kreskówki "Looney Tunes (Zwariowane melodie)" - zawsze można się na nich pośmiać, a Daffy Duck jest po prostu najlepszy.
Ja też najbardziej lubię Duffy'egoMartin - fan Bree pisze:Kitty, ja też bardzo lubię "Toma i Jerry". Najbardziej podobają mi się te najstarsze odcinki - mnóstwo w nich zabawnych sytuacji. Moim faworytem zawsze był Jerry. A propos "T&J", lubię też kreskówki "Looney Tunes (Zwariowane melodie)" - zawsze można się na nich pośmiać, a Daffy Duck jest po prostu najlepszy.
Oglądaliście bajke ,,Władcy much ''
Jest ona emitowana w niedziele na TV4 , oczywiście nie jest przeznaczona dla dzieci , tylko dla młodzieży . Teksty głupie ,ale za to te nauczycielki są najlepsze 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
"Włatcy móch" bodajże, w nawiązaniu do filmu "Władca Much", o grupie dzieci które rozbiwszy się na bezludnej wyspie budują własne społeczeństwo i omal się wzajem nie zabijają.
Głupie i kiepskie. Ma nawiązywać do "South Parku"

Głupie i kiepskie. Ma nawiązywać do "South Parku"
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Ja oglądam każdy odcinek!!!(Tylko we wtorki i środy o 23.10 bo bez tej niepotrzebnej cenzuryRobi pisze:Oglądaliście bajke ,,Władcy much ''Jest ona emitowana w niedziele na TV4 , oczywiście nie jest przeznaczona dla dzieci , tylko dla młodzieży . Teksty głupie ,ale za to te nauczycielki są najlepsze