Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

CJ i Becky wygladali dziś przecudnie :serce: Pisałam już o tym,ale napiszę jeszcze raz,bardzo podoba mi się postawa Sally,mimo uprzedzenia i początkowej niechęci do Becky,która ma dziecko,jest kuzynką Amber,nie należy do bogatych-dała jej drugą szansę i wyzbyła się uprzedzeń. Postawiła na dobro syna, cieszę sie, że nie dąży do zniszczenia związku tych dwojga za wszelką cenę, tak jak niektórzy w tym serialu ::krzyw::
Poza tym,zauważyliście, że Clark zaczął czynnie uczestniczyć w życiu rodziny??Przyszedł na grilla,pomaga synowi :shock:
A i chyba dziś znów była kolejna mała wpadka,albo błąd w tłumaczeniu lektora,Cj miał przyjść po Becky o 19,a przy wyjściu z jej mieszkania powiedział, że muszą być w restauracji przed 19, żeby nie przepadła im rezerwacja ::cojest::
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Ja zacznę od Brooke :mrgreen: Miło było dzisiaj zobaczyć uśmiech na jej twarzy. W końcu nie myślała tylko o tym przeklętym małżeństwie Thorne'a z Macy. Miła niespodzianka Megan, która wspaniale wyglądała w nowej fryzurze.

Jak już jestem przy włosach to napiszę, że podobają mi się też dłuższe włosy Macy. Nie wiem co niektórzy od nich chcą... Gorzej już było z jej zachowaniem ::kwasny:: Jak zobaczyła całujących się Kim i Ricka to wyszła z pomieszczenia i ja byłem na tyle naiwy, że pomyślałem, że kobieta ma trochę przyzwoitości ::plask wczolo: Ale ona nie :!: Po chwili wróciła, ale tylko po to, żeby pogadać o tym co zwykle, czyli o niczym w sumie (ma czasem przebłyski -np. na spoktaniach AA gada do rzeczy). A jej mąż zachowywał się jeszcze gorzej :| Po co on ją jeszcze utwierdza w przekonaniu, że wszystko jest w najlepszym porządeczku ::ysz::

Dobra, oczerniam dalej - Amber ::ke:: Matko jedyna :shock: Czy ona każdą okazję musi wykorzystywać do zrobienia zamieszania :?: :!: Już myślałem, że się zmienia, ale oszukiwanie już jest chyba silniejsze od niej ::krzyw::

Na koniec, to jeszcze jak wszyscy pochwalę parę Becky-CJ :serce:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Postępowanie Amber w stosunku d Becky rozumiem następująco. Ona nie może uwierzyć, że jej kuzynka jest ciężko chora. Nie chce jej martwić, tym bardziej, że dziewczyna jest szczęśliwa z CJ'em. Co do podszywania się pod Becky, ja mam wątpliwości. Ale jak się dowie, jaka jest diagnoza (a podejrzewam, że nie będzie dobrze - te zmęczenie Becky jest symptomatyczne), to nie będzie miała wyjścia i z ciężkim bólem będzie musiała powiedzieć kuzynce. Dobrze, że dziewczyna była uparta i zmusiła Becky do pójścia do szpitala by zrobić te badania. Bo ta druga odwlekałaby to w nieskończoność. Zobaczymy, co będzie jutro.
Thorne mocno się dziś napracował przy tym grillu. :shock:. Macy była szczęśliwa.
CJ nie pasuje w garniturze. Już wolę jak jest ubrany na luzie.
Scena Brooke z modelami była świetna. Oni są cudowni, że przyczynili się do tego, że poprawili humor Brooke. Wyglądali też świetnie :D . Loki Megan - nie był to chyba najlepszy pomysł (może z tego powodu, że za nimi do końca nie przepadam).
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Z Megan jest bardzo dobra przyjaciółka. To było rewelacyjne jak modele pokazywali kolekcję a w sumie to był taki prywatny pokaz pięknych i wesołych chłopaków dla Brooke na poprawę humoru i się udało.
Szkoda mi Amber, Becky i CJa. Ledwo zaczęło się układać a już musi być jakas komplikacja. Mam nadzieję że Amber powie Becky co mówił lekarz. Chyba że na tej samej zasadzie będzie ją leczyć nie mówiąc co jej jest ::plask wczolo:
Brakowało mi Morgan, ale ona jest z Ridgem, więc może lepiej że ich nie było.
Macy jest naiwna, ale nie ma co się dziwić, skoro Thorn jest takim gorącym kochankiem, to co niby ona ma myśleć?
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ten striptiz Brooke rozruszał , dobrze ,że Brooke ma taką przyjaciółke jak Megan .

Amber znowu zaczynać z tym przemilczaniem prawdy , przecież Backy ma prawo wiedzieć na co jest chora , poza tym czym szybsze zacznie się leczenie tym większe szanse na wydłużenie życia lub nawet wyleczenie.

Dobrze ,że Sally przekonała się do Backy .
Marisa

Post autor: Marisa »

Strpitiz był żałosny, myślałam, że się poleje, taka żenada, że hej ::loll:: Kimberly jeszcze gorsza ::loll:: O Ricku to już nie wspomne :lol:
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Marisa,Twoje posty poprostu mnie rozwalają :mrgreen: Krótko,konkretnie i na temat :zeby: ,zaraz ja się "poleję" wpadłam w chorobliwy śmiech........ ::loll:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Ashlar

Post autor: Ashlar »

Nie wiem czy przemilczeniem... Amber jest w szoku, nie bardzo wie co robić i jak zakomunikować kuzynce przykrą nowinę, tym bardziej ciężko jej jest widząc Becky tak szczęśliwą. Chociaż rzeczywiście powinna wyłożyć Becky całą prawdę i to jak najszybciej... jak wiemy czas tu ma decydującą rolę.
Ogólnie nie mam do Amber zastrzeżeń w tej sytuacji, jest mocno przejęta... jednocześnie chce oszczędzić kuzynce tej przykrej wiadomości i zmobilizować ją do dalszych badań i odpoczynku.
Widać że bardzo jej zależy na Becky.

Macy w sadzy to dla mnie żenujący widok... wchodzi w rolę w której wygląda komicznie i groteskowo.... stara się być kocicą i łóżkową kurtyzaną gdy tym czasem nadal pozostaje wiecznie zasmarkaną mniszką. Choć przyznać muszę że wygląda teraz przepięknie... świetnie jej w tych przedłóżonych włosach... o kolorze nie wspomnę bo bajeczny.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Mi się fryzura Megan podobała ::jezyk:: Fajnie, że zorganizowała Brooke rozrywkę i widać było, że faceci lubią swoją szefową :) Według mnie oprócz tego, że Amber nie może znaleźć siły, żeby przekazać Becky takie okropne wieści, nie chce też jej bezpodstawinie martwić. Gdy będzie na 100% pewna, że Becky ma raka to jej powie prawdę. Niestety z tego co widać Becky będzie chora :( A Thorne to chyba węgiel na tego grilla z piwnicy nosił dlatego tak się spocił i wybrudził ;)
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Odcinki rzeczywiście super!!!
Najpierw Thorne z ciałem wysmarowanym oliwką jak kulturysta jakiś. I tak seksownie( :wink: ) umazany. Erotyzm kapie z ekranu.
Mam wrażenie, że jak Rick nie prześpi się z kimś, to zsfiksuje. A Brooke... Niech pamięta, że nie na jednym Thornie świat się kończy. Ja bardzo popierałam parę Brooke - Thorne, ale Thorne podjął decyzję. To, co mówił Macy i jego zachowanie wskazują, że się jej trzyma. Więc Mgan trafiła z niespodzianką.
C.J. jest taki przystojny :!:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Ambrossia

Post autor: Ambrossia »

Amber jeszcze nie wie czy Becky faktycznie jest chora, więc pewnie myśli ze nie musi jej narazie mówic... chociaz istnieje prawdopodobnieństwo ze myśli zupełnie cos innego...
Co Ambrossia to Ambrossia :)))
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Płakałam dziś na Modzie :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Biedna Becky :cry: Dziwna była rozmowa Ridża z Erykiem .Po co oni znów roztrząsali Wenecje :?: Ridzu siedzi w Paryżu i ma niby ciężko pracować a urządza sobie telofoniczne pogaduchy z tatusiem ::plask wczolo: Torn miał śmieszną koszule to już lepiej mógł być bez niej :zeby: Czy Kathy to ta sama aktorka :?: :?: :?: Wydawała mi się jakaś inna.To chyba nie ona ::ysz:: Bridget znów u koleżanki.Tym razem robi projekt :roll:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Znów "Mody..." nie obejrzalam :cry: ale od poniedziałke postaram sie sledzic kazdy odcinek ::krzyw:: :twisted:
Marisa

Post autor: Marisa »

Biedna Macy, Amber i Backy :( Takie smutne odcinki dzisiaj były :cry:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Żal mi Brooke ,znowu cierpi przez Forresterów , przeżywa to co kiedyś odczuwała po utracie Ridge , teraz znowu będzie musiała przez wiele miesięcy walczyć z uczuciem jakie darzy Thorne .
Także żal mi Macy ,za to ,że została oszukana przez Thorne i reszte rodziny Forresterów .

Dzisiaj Backy była taka szczęśliwa jak była z C.J.w restauracji , szkoda ,że będziemy musieli ją pożegnać - fajna z nich para . Mam nadzieje ,że Amber powie szybko o chorbie aby Backy mogła zacząć jakieś leczenie .
Zablokowany