"Klan" przesadza z tą czołówką, jak tam wygląda Ola, kiedy zmieniali Michała mogli wszystkich dodać zupełnie nowych w końcu czy to tyle czasu zajmuje nagranie kilku minut czy nawet wyciąć kilka scen z odcinków. Temu serialowi potrzebna jest drobna odmiana, zaczeli od tyłówki gdzie mamy odrazu "W kolejnym odcinku", może kolejną zmianą będzie czołówka, byle by szybko...
Coś mi się wydaję, że Monika słusznie była zazdrosna o Gabrielę
Na tym spotkaniu Gabrieli z tym architektem widać było, że oni są sobą zauroczeni, a może i będzie coś więcej
Tylko co teraz będzie z Moniką jak ona przyjedzie z tego leczenia i zobaczy, że Gabriela i ten architekt ten teges to znowu stoczy się na dno i zacznie pić. A może będzie o niego walczyć i powstanie trójkąt: Monika-architekt-Gabriela - byłoby ciekawie....
Gabriela i Architekt spędzili ze sobą noc, kiedy tylko Monika sie o tym dowie będzie wściekła! Tylko ,że nie ma o co bo Gabriela ma prawo do szcześcia a Monika wybrala alkohol.
Biedna Monika, jak przyjedzie z tego ośrodka już pewnie będzie wyleczona i jak się dowie, że architekt( a czy ktoś wie jak on ma na imię??? ) i Gabriela są razem to znowu sięgnie do kieliszka....
A tak w ogóle to co z tych Lubiczów za wyrodna rodzina!!!
Monika wpadła w alkoholizm a siostrzyczka Elżbieta i braciszkowie: Paweł i Rysio nic o tym nie wiedzą trochę to głupie, że nie interesują się swoją siostrą.....
Ja też nie wiem jak ten architekt ma na imię... Monika coraz częściej kłóci się z Gabrielą kiedy dowie się o jej romansie będzie znów źle.
Błażej zdecydował się wyznać Kamili prawdę o swoich uczuciach, tylko czy ona przyjmie do wiadomości to ,że chłopak się w niej zakochał. To ich pierwsza miłość ale czy między nimi coś naprawdę jest czy to tylko młodzieńcze zauroczenie, myśle ,że to drugie. Nie wróżę dobrze.
Damians pisze:Biedna Monika, jak przyjedzie z tego ośrodka już pewnie będzie wyleczona i jak się dowie, że architekt( a czy ktoś wie jak on ma na imię??? ) i Gabriela są razem to znowu sięgnie do kieliszka....
Sięgnie do kieliszka, albo jeszczebiedaczka... samobójstwo popełni
Oj chyba szykuje się kolejny bardzo ciekawy wątek w Klanie.
Bardzo ciekawi mnie co to za znajoma Halszki z więzienia. Ona razem z Halszką coś chyba szykują w tym więzieniu i po wyjściu będą chciały to zrealizować. Czyżby Monika w niebezpieczeństwie .
Właśnie staram sobie przypomnieć jakieś kobiece czarne charaktery z Klanu - może to ktoś znajomy .
Tak Halszka jest nie pewna i będzie chciała zniszczyć Monikę a ucierpi na tym ta niewinna i dobra Kaśka. Ona ma wielkie serce i jest dobrym człowiekiem, natomiast jej siostra to istna intrygantka która zapewne będzie chciała zniszczyć Monikę i pewnie jej się to uda bo Monika sama jest w kryzysie.
Dziś sobie obejżałem samą końcówke Klanu
Scena więzienne trochę prymitywna i ta muzyka miała niby przypominać grozę
Cieszę ,że ,że pojawił świe wój Stefan,to jest moja ulubiona postać(sam się sobie dziwie) ,tylko średnio przeżywa śmierć Janeczki
W całości obejżałem chyba tylko sezon 98-99 a tak to oglądam bardzo rzadko dorywczo ,przypadko jak przełącze na TVP1
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Ciekawie by było, jakby ta znajoma Halszki okazała się jakimś dawnym wrogiem Moniki Nareszcie byłyby fajne sceny z Izą Trojanowską, chociaż i tak te ostatnie sceny jak sobie popijała były fajne..
Co to Krystyny i tego jej całego TOPOLINA to jak dla mnie ten wątek jest jakoś dziwni naciągany, chyba scenarzyści nie mają jeszcze do końca pomysłu co z tym zrobić i tak ciągną.......
Jeszcze napiszę o Kamilce i Błażeju. Ta aktorka to jeszcze jest całkiem fajna, ale ten chłopak co gra Błażeja to jest kompletna beznadzieja.....on jakoś tak sztucznie mówi jakby był jakiś zestresowany......i tak w ogóle to za dużo ich pokazują.
Co do chłopaka grajacego postać Błażeja to się zgadzam jest strasznie sztuczny i nawet bardziej od pani Trojanowskiej, ale damskie młode pokolenie "Klanu" mówię tu o Kamili i Bożence jest znacznie lepsze i maja talent aktorski.
Wątek Topolina naprawde naciągany, nie podoba mi się i sam nie wiem jak go zakończyć oraz co może się wydarzyć.