Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
jahek

Post autor: jahek »

Kim pisze:mam pytanie..mj brat uważa,że ERIC spał z TAYLOR..ja jakoś sobie tego nie przypominam...Czy to prawda??????????????????????????????????
Eric NIE spał z Taylor, miał z nią tylko romans tzn. pocałunki, czułe słówka itp., ale to nie jest temat "Przeszłość" - tam kieruj tego rodzaju pytania.
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Goku pisze:Bridget robi projekt grupowy ::loll::...
o co chodzi? bo nie widziałem tego. bridget wróciła do serialu? dawno jej nie było i w ogóle nie wiem co się z nią stało :| pojechała pocieszyć tawny czy jak :P ??
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Nie, Bridget nie pokazała się.
Albo po nartach i odwiedzinach u Katie (never apperead on-screen :lol: ) wróciła do koleżanki i intensywnie sie uczy :idea: :mrgreen: :mrgreen:

Poza tym arturkcf jeśli zależy ci na dłuższej egzystencji na naszym forum może zaczniesz zaczynac posty od dużej litery, bo też takie tu przepisy obowiazuja :!:

Wrr a ja wpadłem na koniec drugiego odcinka.
Macy - wspaniała reakcja z tym kieliszkiem stłuczonym.
Kimberly wygląda okropnie w nowej fryzurze. I w tym bikini ::cojest:: ::cojest::
Sally boska w tej sukieneczce :serce: :serce: :serce:
Ambrossia

Post autor: Ambrossia »

hehe Bridget juz drugi rok siedzi u kumpeli i sie uczy;)
Co Ambrossia to Ambrossia :)))
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Ambrossia pisze:
hehe Bridget juz drugi rok siedzi u kumpeli i sie uczy;)
Odkąd zacząłem oglądać Modę na sukces, a zaczałem oglądac pod koniec lipca to nie widziałem jeszcze Bridget. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

SallyFan pisze:Kimberly wygląda okropnie w nowej fryzurze. I w tym bikini ::cojest:: ::cojest::
Sally boska w tej sukieneczce :serce: :serce: :serce:
O cholera chyba bardziej Ci sie podobają stare baby :zeby: Fryzura może i racja, ale bikini :roll: Spore masz wymagania :lol: Macy też ładnie wyglądała. Zobaczymy jak sie teraz zachowa.
Becky przezywa szczęsliwe chwile i jak na złość, gdy wszystko sie układa taka wiadomość. Życie jest brutalne.
Ciekawy jestem jak ten doktorek zobaczy Amber gdzies przypadkiem za rok uśmiechniętą i zdrową. Chłop przezyje szok ::loll::
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Czy ktoś mógłby mi napisać czy Macy dowiedziała się o Brook i Thornie i w jaki sposób?Z Waszych postów wynika że tak,ale jak to wyszło,napiszcie dokładnie,pliiiss,niestety nie oglądałam wczoraj Mody... :cry:
SallyFan

Post autor: SallyFan »

ana pisze:Czy ktoś mógłby mi napisać czy Macy dowiedziała się o Brook i Thornie i w jaki sposób?Z Waszych postów wynika że tak,ale jak to wyszło,napiszcie dokładnie,pliiiss,niestety nie oglądałam wczoraj Mody... :cry:
Macy wie tylko trochę. Wie, że Thorne ożenił się z nią przez jakiś incydent w Wenecjii. Usłyszała rozmowe telefoniczą Eryka i Ridge'a.

Paco, mi się podobała Kim w bikini ::jezyk:: Źle napisałem bo zawsze coś gubie i miesza sie szyk zdania ::jezyk::
Kitty

Post autor: Kitty »

Dawidek pisze:... Macy wzięła ciekawość i to okazało się być pierwszym stopniem do piekła. Jednak ona ma prawo wiedzieć o całej sytuacji, jaka wydarzyła się w Wenecji. Thorne powinien jej to powiedzieć.
Zgadzam się z Tobą ::ok:: . Jeżeli Thorne jest mężem Macy, powinien powiedzieć jej o całej sytuacji z Wenecji. Zazwyczaj tak jest, że kiedy nie mówi się całej prawdy, ta prawda wychodzi potem na jaw w mało odpowiednich sytuacjach i w niezbyt " piękny" sposób :? . Biedna Macy. Chociaż na jej miejscu już wcześniej wymagałabym konkretnych wyjaśnień od Thorne'a w sprawie Brooke. Nie ufałabym mu tak bezgranicznie.
Bardzo szkoda mi Becky :cry: :cry: :cry: . Uwielbiam tę postać :serce: . Myślę jednak, że zawsze warto walczyć z chorobą do końca. Nigdy nie wiadomo, może okazać się że ten cień szansy na wyzdrowienie to jednak coś. Wiem oczywiście, że zdania na ten temat są podzielone.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wg mnie Kimberly wyglądała ładnie. Co do Becky to pewnie jakby tawny wiedziałą że ona umrze to by miała to jako argument do przekonania Becky żeby zostawiłą w spokoju swojego syna u Forresterów. Rzeczywiście dobre to było jak Macy rozwaliła ten kieliszek czy coś tam.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Mi tam się Kimberly podoba , bardzo ładnie wyglądała w bikini i to jej ciało :serce: . Zaraz po Brooke jest najpiękniejszą kobietą w tym filmie .
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

A propos kieliszka. Myślicie, że Macy wróci do nałogowego picia alkoholu? Brooke nawet nie musiała interweniować, Macy sama się dowiedziała. Może to i lepiej, bo zarzucała by tylko Brooke, że próbuje zniszczyć jej małżeństwo, i że i tak jej nie wierzy. Becky, it's time to say goodbye. Mam tylko nadzieje, że kiedyś zmartwychwstanie i znowu będzie w serialu :P. Dziwne, jak ktoś umiera na jakąś chorobe, to zawsze jest to postać po pozytywnej zmianie. Erickiem Forresterem III pewnie zajmie się Amber, ciekawe co na to Rick! W ogóle to Kimberly nawet ładnie wyglądała na grilu. Chociaż uważam, że bardziej jej pasuje czarny kolor włosów, to we wczorajszym odcinków wyglądała cool. Ładne ma ciałko. Amber znowu jest między młotem a kowadłem. Nie uważam, że to dobrze, że nie mówi Becky prawdy. Nie można powiedzieć czy robi źle czy dobrze. Ona podjęła trudną decyzję, cały ciężar znowu spada na nią. Nie wyrządza nikomu tym krzywdy (jak narazie nie robi tego w ogóle). Becky sama się zorientuje pewnie. Żal mi CJ'a, stał się taki dobry i sympatyczny. Jego mama też jest wspaniałą kobietą. Ostatnio spędza dużo czasu z Clarkiem od kiedy wyjechał Adam. Można powiedzieć że Adam zajął jego miejsce w serialu, haha! Zmiana na lepsze, tylko czy aby Clark czuje coś do Sally? Jest od niej dużo młodszy. No, ale ważne że się dogadują, tym lepiej dla CJ'a.
Awatar użytkownika
Ashlar

Post autor: Ashlar »

Julita pisze:Ciekawe czy jeśli Thorne będzie z Brooke będą mieli więcej dzieciaków :D . Do końca tego serialu Brooke założy przedszkole u siebie w domu 8) .
Póki co w tym temacie wyprzedza ją Tay.
Julita pisze:Kto wie kto się jeszcze napatoczy pod rękę.
Co do Thorne'a i Macy... Myślę, że Thorne jednak na swój sposób kocha Macy. Stara miłość ne rdzewieje, jak to mówią, a przecież za nimi ciągnie się długa historia. A Brooke to przygoda, bo nie umie ustabilizować swoich uczuć. Jeżeli Thorne zostawi Macy, nawet dlatego, że jej nie kocha (chociaż wiem, że kocha), to nie będzie szczęśliwy, a jeżeli będzie, to przez chwilę.
Na swój sposób kocha, to prawda, ale także na swój sposób kocha Brooke czy choćby Taylor (ojjj rwał się do niej swego czasu... i chyba to w nim zostanie) - jak widać i on nie umie ustabilizować swoich uczuć... Macy czy jest czy jej nie ma to ten facet sobie radzi (co dowodzi przeszłość, jak i jeszcze dobitniej dowiedzie przyszłość). Mam wrażenie że Macy dla Thorna to taki egzemplarz z braku laku... jak sama słusznie zauważyłaś Tak dużo musiała przez niego wycierpieć... Lubię Thorne'a, ale jeżeli jeszcze raz skrzywdzi Macy, to jestem mu normalnie gotowa oczy wydłubać!!! - czyli aż tak bardzo mu niezależy skoro odwija jej te wszystkie numerki
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Zaczął się rok akademicki i potwierdziły się moje obawy - w tygodniu absolutnie nie mam czasu na oglądanie Mody, więc jestem zmuszony do nagrywania i robienia sobie zbiorczego seansu w piątkowy wieczór. ::kwasny:: Tracę w ten sposób możliwość komentowania na bieżąco wydarzeń. :roll: :(

Kilka zbiorczych obserwacji po odcinkach z tego tygodnia:
- Wątek z chorobą Becky jest jednym z najbardziej dramatycznych od bardzo bardzo dawna. :cry: Straszne, że w momencie gdy znalazła miłość i stabilizację spada na nią wyrok śmierci. ::kwasny:: Dla CJa też to na pewno będzie olbrzymi cios. :|
- Mój stosunek do Amber zmienił się o 180 stopni i awansowała do grona moich ulubionych postaci. ::jezyk:: Gdy tylko przestała kłamać i słuchać Tawny stała się całkiem porządnym człowiekiem. Jej rozpacz na wieść o stanie zdrowia Becky chwyta za serce. :( Kolejny raz, wyrazy uznania dla gry aktorskiej Adrienne. :: bow ::
- Kimberly robi wszystko, żeby zniechęcić do siebie Ricka. Oby tak dalej. :twisted:
- Macy poniesie karę za podsłuchiwanie cudzych rozmów. 8) Z jednej strony mi jej żal, a z drugiej cieszę się, że dostała w głowę, bo jej obnoszenie się z pewnością siebie było nie do zniesienia. ::chytry::
- Ridge po raz n-ty udowodnił jakim jest zapatrzonym w siebie narcyzem. Męczył biedną Morgan chociaż widział, że to co ukrywa jest dla niej irytujące i bolesne. ::chytry::
- Próby Brooke wzbudzenia zazdrości u Taylor ponownie uwydatniły dawno nie widziane strony charakteru Brooke - zajadłość i złośliwość. Dobrze, że Taylor z klasą reagowała na te idiotyczne zaczepki. ::krzyw::
- Ciekawe czy dojdzie do konfrontacji między Ridżuniem, a Stefcią i jak mamusia wytłumaczy synusiowi, że działała w jego najlepszym interesie ::rad::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Justika

Post autor: Justika »

Witam wszystkich!
Prześledziłam wasze wypowiedzi i widzę, że nie tylko ja jestem wciągnięta...... 8) 8) Pozdrowienia dla wszystkich fanów mns ::rad::
Na początek mam jedno pytanko:
- czy ktoś wie z kim i w jakich okolicznościach Kimberlii straci dziewictwo?

ps. jej fryzura była brzydka, ale bikini całkiem całkiem i nie zgadzam się z twierdzeniem, że z urodą jest druga po Brook, według mnie jest druga po Taylor!!
Zablokowany