Bracia i siostry (Brothers & sisters)
- Marek Forrester
Ah dopiero 48% z 4 odcinka B&S. Wiecie może co z dalszym losem serialu? Wg najnowszych informacji serial "Ugly Betty" już zaskarbił sobie sympatię widzów i na stałe wchodzi do czołówki czwartkowych wieczorów w telewizji ABC! Serial startuje tuż przed innym wielkim hitem "Grey's Anatomy". Amerykańska Brzydula zbiera prawie 16 mln widzów przed telewizorami. Ciekawe czy B&S też na stałe zostanie wplasowane w program ABC.
Nobody does it better
Fanie Stefci piękny avatar
z Holly
Brothers &Sisters musi zostać 8)Nie widze innej możliwości przecież ma wysoką oglądalność
S01E04 mi się ściąga bardzo wolno ,powinno wyciągać 70 a idzie najwyżej 20
Chyba mam zawirusowany komputer
Musze zrobić formata
Brothers &Sisters musi zostać 8)Nie widze innej możliwości przecież ma wysoką oglądalność
S01E04 mi się ściąga bardzo wolno ,powinno wyciągać 70 a idzie najwyżej 20
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Ja ściągałem przed południem i ściągnęło mi się w 3 godziny, ale co z tego skoro nie mam czasu obejrzeć.
Co najmniej do środy jestem skazany na ślęczenie nad pracą magisterską, więc takie przyjemności jak B&S muszę odłożyć na później.
Mam tylko nadzieję, że warto czekać.
Też mi się podoba.

Dzięki.Fanie Stefci piękny avatar![]()
- Marek Forrester
Dziś telewizja ABC zamówiła pełny sezon serialu "Brothers & Sisters" (22 odcinki). Stacja wyemituje cały pierwszy sezon gdyż jego średnia oglądalność po 3 odcinkach wyniosła 12 mln. Co jest wynikiem bardzo dobry i zbliżonym do serialu "Desperate Housewives".
A więc kolejne odcinki B&S można ściągać bo emisja 22 odcinków jest pewna!
Nobody does it better
Może Patty połączy dwa seriale?FanStefci pisze:Z jednej strony super - bo serial okazał się całkiem fajny. Z drugiej - dolinka, bo to oznacza, że Patty już nie wróci do Prison Break i będą musieli zrobić recast do roli pani prezydent.
Na pewno na jednym sezonie B&S się nie skończy.
Obejrzałeś już 4 odcinek? Bo nie chcę na razie komentować żeby Ci nie psuć oglądania.
P.S. Przypomniał mi się cudny tekst Holly do Nory z 3 odcinka: "My house is your house".
W 3 odc. było bardzo dużo Holly.
Ale Nora zrobiła konfrontacje.... Rozumiem ją, ale powinna to załatwić na osobności. William skrzywdził obie Panie. Skoro Nora wiedziała przez lata o Holly, to czemu nie powiedziała tego Williamowi? Pewnie bała się, że jakby doszło co do czego, to William wybrałby Holly.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Narpawdę cudowna informacjaAlexander pisze:Dziś telewizja ABC zamówiła pełny sezon serialu "Brothers & Sisters" (22 odcinki). Stacja wyemituje cały pierwszy sezon gdyż jego średnia oglądalność po 3 odcinkach wyniosła 12 mln. Co jest wynikiem bardzo dobry i zbliżonym do serialu "Desperate Housewives".
Patty musi zostać w Brothers &Sisters jest jedną z postaci ,które napędzają ten serial ,bez niej serial ten już nie byłby taki sam.Prison break nie oglądam ,pierwszy epizod mnie nie zachwycił i nie ścęgam dalej ,podobnie Desperate Housewives i Lost .Ogólnie jestem wybredny do seriali .Może zacznę ściągać Y&R od 29 listopada czyli od debiutu Adrienne ,ale jeszcze zoabczeFanStefci pisze:Z jednej strony super - bo serial okazał się całkiem fajny. Z drugiej - dolinka, bo to oznacza, że Patty już nie wróci do Prison Break i będą musieli zrobić recast do roli pani prezydent.
Ściągnął mi się już S01E04 B&S ,ale narazie nie mam czasu go obejżeć ,chyba dopiero w sobotę rano będe miał wolną dłuższą chwilę
- Marek Forrester
Ja nie widziałem jeszcze S01E03 i S01E04 nie wiem kiedy nadrobię ale mam nadzieje ,że wkrótce. Też zastanawiam się nad ściąganiem Y&R kiedy pojawi się Adrienne Frantz ale chyba zrezygnuję, obejrze live. B&S powinna mieć czołówke
To znak rozpoznwczy serialu a tu nie ma, dziwne i nie zbyt dobra decyzja realizatorów.
Nobody does it better
Wlaśnie obejżałem 4 odcinek i nie odbiega od normy
Serial jest zaskakujący m.in niespdziewana akcja z Paige
No i Kitty zajmująca się dziećmi mi się podobała,ciekawi mnie czy w koncu będzie z Warrenem czy z Johnatanem ,
Scooty z nowym"kolegą"
Nie było Patty
ale za to Julia pojawiła się 2 razy
,szkoda ,że jest tylko tłem dla innych postaci.a nie ma własnego wątku jak Kitty i Sarah
Serial jest zaskakujący m.in niespdziewana akcja z Paige
No i Kitty zajmująca się dziećmi mi się podobała,ciekawi mnie czy w koncu będzie z Warrenem czy z Johnatanem ,
Scooty z nowym"kolegą"
Nie było Patty
Ja już parę dni temu obejrzałem, ale ostatnio nie mam prawie w ogóle czasu się wpisywać.
Odcinek rewelka, utrzymuje poziom wznoszący.
Z odcinka na odcinek jestem pod coraz większym wrażeniem gry aktorskiej Sally Field.
Zawsze uważałem ją za świetną aktorkę, ale to co robi w B&S jest po prostu mistrzostwem - mam nadzieję, że dostanie za tę rolę Emmy w przyszłym roku.
Wątek z Paige to prawdziwy szok.
Dobrze, że wszystko skończyło się szczęśliwie. W kwestii Kitty, ja wolałbym żeby była z Jonathanem. Jakoś lepiej mu z oczu patrzy.
Justin mnie coraz bardziej wkurza.
Na siłę robi z siebie czarną owcę, ciągle się pakuje w jakieś problemy. Podoba mi się, że Tommy postanowił przestać się nad nim użalać i zaczął traktować go ostro. Może to wreszcie da mu do myślenia.
Szkoda, że nie było Patty.
Ale myślę, że 5 odcinek nam to wynagrodzi. 
Odcinek rewelka, utrzymuje poziom wznoszący.
Wątek z Paige to prawdziwy szok.
Szkoda, że nie było Patty.
- Marek Forrester
Mam okropne zaległości w serialu
Póki co tylko odcinek pilotowy i drugi odcinek ujrzały moje oczy i usłyszały moje uszy ale nie mam czasu, zdecydowałem ,że zaczekam aż uzbieram połowę czyli 11 odcinków z I sezonu, nagram sobie na DVD i wtedy na telewizorze sobie obejrzę, do tego zaczekam na napisy do każdego odcinka bo wiem ,że ktoś już tłumaczy
W niedziele odcinek 5, czytam sobie streszczenia i wiem ,że jest ciekawie!
Nobody does it better
Już dawno obejrzałem odcinek 5, ale nie miałem czasu skomentować.
Uważam, że to najlepszy dotychczas epizod, poziom serialu jest nadal na fali wznoszącej. 
Fragmenty, które warto wyróżnić:
- pierwsza scena gdy Jonathan przestraszył Kitty i wbiegła Nora w koszuli nocnej była po prostu przezabawna!
- Justin nareszcie zrobił coś pozytywnego - pomógł Paige oswoić się z igłami
- Nora była kapitalna, gdy upiła się na randce
- Holly na randce z Saulem
Wyglądała cudnie!
- rozwijający się związek Kevina i Scotty'ego pokazuje, że twórcy serialu nie mają problemu w pokazywaniu odmiennego oblicza miłości
- szkoda, że Kitty rozstała się z Jonathanem. Nie lubię tego Warrena i mam nadzieję, że się z nim nie zwiąże.
Fragmenty, które warto wyróżnić:
- pierwsza scena gdy Jonathan przestraszył Kitty i wbiegła Nora w koszuli nocnej była po prostu przezabawna!
- Justin nareszcie zrobił coś pozytywnego - pomógł Paige oswoić się z igłami
- Nora była kapitalna, gdy upiła się na randce
- Holly na randce z Saulem
- rozwijający się związek Kevina i Scotty'ego pokazuje, że twórcy serialu nie mają problemu w pokazywaniu odmiennego oblicza miłości
- szkoda, że Kitty rozstała się z Jonathanem. Nie lubię tego Warrena i mam nadzieję, że się z nim nie zwiąże.
Tak zdecydowanie Sarah to najsympatyczniejsza postć tego serialuFanStefci pisze: Sarah (najpiękniejsza nie jest, ale za to sympatyczna)
Osobiście bym nie wytrzymał bez oglądania Brothers &Sisters można powiedzieć ,że się wściągłem , a te napisy na pewno ,ktoś tłumaczy ,jakiś koleś miał tłumaczyć pierwsze dwa odcinki a pozniej przestac z braku czasu z tego co sie orientuje ,tlumaczy ktos nowyAlexander pisze:Mam okropne zaległości w serialuPóki co tylko odcinek pilotowy i drugi odcinek ujrzały moje oczy i usłyszały moje uszy ale nie mam czasu, zdecydowałem ,że zaczekam aż uzbieram połowę czyli 11 odcinków z I sezonu, nagram sobie na DVD i wtedy na telewizorze sobie obejrzę, do tego zaczekam na napisy do każdego odcinka bo wiem ,że ktoś już tłumaczy
czytam sobie streszczenia i wiem ,że jest ciekawie!
Odcinek 5 moja ocena 9,5/10
Nie podobał mi się tylko Scooty z Kevinem .Uważam,że to jest niepotrzebne i trochę niesmaczne ,ale trzeba być tolerancyjnym .
Nareście było bardzo dużo Johnatana ,pierwsza scena ,ale się uśmiałem ,jak wyskoczyła Nora w samej koszulce
Nowe postaci... Amber- od razu ją polubiłem jak ją zobaczyłem,mam nadzieję ,że jej wątek się rozwinie , a David jest mi obojętny
Biedna Paige ... taka młoda i ma cukrzycę ,strasznie mi jej żal ,ale + dla Justina za pomoc dla Paige
Dziś tylko raz pojawiła się Julia
Nic dodać nic ująć Holly jak zawsze wyglądała cudownieFanStefci pisze: Holly na randce z Saulem Wyglądała cudnie!
Nie ma to jak świetnie zacząć sobie sobotnie przedpołudnie od B&S