Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Bardzo podobały mi się dzisiejsze odcinki ::ok::
1) Strasznie się cieszę, że Stephanie i Amber się pogodziły :D Tak razem ładnie wyglądąły przytulone - cieszę się, że Stefcia wspiera Amber. Wciąż bardzo szkoda mi Becky... :( :( :(
2) Zachowanie Kimberly było dzisiaj po raz kolejny żałosne ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny:: Jak wyskoczyła do Amber z textem, że jeśli ona będzie na tym przyjęciu, to zrobi wszystko, aby czymś zająć Rick'a, to aż mi opadła szczęka... Skąd w tej laluni tyle nienawiści, złości i dumy ? ::kwasny:: Amber była przecież dzisiaj wobec niej miła...
3) Zachowanie Macy zasługuje na pochwałę. Wyciągnęła po raz kolejny do Brooke rękę na zgodę, a ona tradycyjnie zachowała się obojętnie... Nie podobało mi się to.
4) Sally ma nosa. Domyśliła się, że Stefcia i Amber pogodziły się z jakiegoś określonego powodu. Eric też coś węszy...

A teraz male podsumowanie: i co antyfani Amber ? Czy nie widzicie, jak bardzo na lepsze zmieniła się ona ? ::chytry::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zaskoczyło mnie to, że Stephanie pojechała do Amber, czyli odwiedziła "niższe sfery". Okazało się, że ona ma też trochę uczuć do innych. Ma u mnie bardzo dużego plusa dzięki temu też, że postanowiła zorganizować spóźnione przyjęcie urodzinowe. Ta jej inicjatywa jest znacząca.
Eric domyśla się, że sprawa z przyjęciem na głębsze przyczyny. Sally jest bardzo inteligentna, ona już wyczuła, że zaproszenie Amber na przyjęcie odbywa się bez powodu. Podejrzewam, że chętnie by się wkręciła na przyjęcie mimo obowiązków zawodowych.
Jeśli chodzi o Kimberly, to tak naprawdę jej się nie dziwię. W końcu Amber dokonała złuch rzeczy, ale zgadzam się z Wami, powinna być trochę bardziej życzliwa. Tym bardziej, że Rick jest mocno związany emocjonalny z małym Eric'em.
To dobrze, że Macy ponownie wyciąga rękę do Brooke. To może pomóc jej w uspokojeniu niepokojów. Thorne sprytnie pozbywa się sukni ślubnej.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Najbardziej co mnie dziś zaskoczyło to to ,że Stephani przypomniała sobie ,że Brooke to tez rodzina , poprostu nie mogłem wyjść z podziwu .

Nie ma co się dziwić ,że Brooke tak zareagował na propozycje Macy , przecież Logan nie zostanie wielką przyjaciółką Macy , ponieważ ona nie może patrzeć jak jej i Thorne miłość się marnuje .
Truskawka

Post autor: Truskawka »

Pierwszy odcinek, takie flaki z olejem. Drugi rewelacja, smialam sie z Rick'a, kiedy zobaczyl Amber i Stephani jak sie sciskaja. Jestem fanka Amber i zycze jej jak najlepiej. Kiedy Becky umrze bedzie, Amber bedzie potrzebowała wsparcia rodziny. Nie moge doczekac sie jutra i tej calej imprezki. Bedzie ciekawie....
Abec

Post autor: Abec »

Ta scena z Amer i Stephanie byla chyba bardziej po to, by moc pokazac podejrzliwa spojrzenia Erica. I to, ze on zaczyna sie domyslac, ze byla zona cos przed nim ukrywa.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Była żona? To nie pobrali się?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Abec

Post autor: Abec »

Mozliwe, ze nie ogladalem. A kiedy to bylo?
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Stephani i Eric mieli ślub w szpitlau a Macy i Thorne byli świadkami .
Ambrossia

Post autor: Ambrossia »

A ja zauważyłam ze Amber i Morgan mają podobny typ urody oraz ubierają sie bardzo podobnie! One mogły by byc przyjaciółkami:)
Co Ambrossia to Ambrossia :)))
MisiekF4

Post autor: MisiekF4 »

UMTH !!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

@MisiekF4 przeczytaj regulamin, bo wygląda na to, że go właśnie złamałeś.

@Ambrossia, chyba się z tobą zgodzę, obie mi się podobają i mogłyby byc przyjaciółkami. Ja bym jeszcze dorzuciła Taylor i były by trzy moje ulubione postacie. Ale tak na pewno nie będzie. Nigdy nie jest po mojej myśli, bo zawsze coś skomplikują.

O Kimberly powiem, że teraz mi się podoba bardziej niż wcześniej. Jak była rywalką Amber to robiła takie okropne miny i udawała świętoszkę. A teraz jest z Rickiem i wygląda lepiej, częściej się uśmiecha, jest przyjaciółka swojej siostry i przestała udawać nieskalanie dobrą. Już nawet Rick się dziwi, jakby dopiero teraz widział jej wady. A z Amber to ona trochę jednak głupio postępuje. Powinna udawać że Amber nieistnieje, miałaby wtedy dużą przewagę.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Brooke pięknie wyglądała w tej białej bluzce na naramkach! :serce:

A jak spojrzała na karton z suknią ślubną to myślałam, że Macy ruszy głową i zacznie składać wszystkie elementy w całość....no cóż, za wiele bym chciała!!! ::chytry::

Macy wygląda ostatnio, jakby kompletnie nie myślała...no w rozmowie z Kim miała mały przebłysk ale nadal do Ridge'a na rozmowę nie dotarła, więc wygląda jakby nie do końca chciała poznać prawdę. Ewidentnie się jej boi!
Goku

Post autor: Goku »

Robi pisze:Wszyscy byli nie zadowoleni ,że Amber przyszła na przyjęcie ( wszyscy czyli Kim Rick Eric )
Z tym się nie zgodze...Tylko Kim i Eric... ::kwasny:: Rick próbował tylko doprowadzić do porządku Kimberly która po prostu zwariowała... ::kwasny::
Ostatnio zmieniony 2006-10-27, 13:35 przez Goku, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ambercia

Post autor: Ambercia »

Brooke wczoraj pięknie wyglądała :serce: Wiem,że jestem opóźniona,ale musze to powiedzieć,bo otóż zmieniam zdanie o Brooke :roll: :zeby: Amber tylko brzydkie spodnie miała,mam nadzieję,że sie poprawią ::ok:: ::jezyk:: (z Morgan)
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Goku pisze:Dziwne jak po jednym odcinku można zmienić zdanie o jakiejś postaci...A chodzi o Kimberly...Nienawidzę Jej!!!Wrr...Wrr...Wrr...
Owszem dziwne... ::krzyw:: Przyjełeś postawę, którą perzentuje Rick chwiejny jak chorągiewka :zeby:
Goku pisze:
Robi pisze:Wszyscy byli nie zadowoleni ,że Amber przyszła na przyjęcie ( wszyscy czyli Kim Rick Eric )
Z tym się nie zgodze...Tylko Kim i Eric... ::kwasny:: Rick próbował tylko doprowadzić do porządku Kimberly która po prostu zwariowała... ::kwasny::
A niby dlaczego mieli być zadowoleni, że znów widząc Amber po wcześniejszych jazdach? Miało jej już nie być, a znów sie kręci. Przecież oni nie znają prawdziwych powodów tego spotkania. Kimberly wciąż ma na nią alergie, za bardzo sie nią przejmuje, ponosi ją. Powinna już wyluzować.
Zablokowany