Tawny Moore

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
jahek

Post autor: jahek »

Szkoda, że już nie ma Tawny. Chciałbym, żeby pogodziła się kiedyś z Amber. Tawny wprawdzie wpakowała córkę w straszne tarapaty, ale z drugiej strony nie chciała dla niej źle, a ponieważ była prosta i niewykształcona więc myślała, że kłamstwem można zdobyć świat.[/scroll]
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

::kwasny:: A co ma do tego wykształcenie i prostota? Ale fakt że Tawny chciała dobrze dla córki.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
SallyFan

Post autor: SallyFan »

No i prosze..

Fani Kimberly od poczatku nienawidzili Tawny. Fani Amber jej bronili. No i potem Amber zbuntowała się przeciw Tawny i zaczeli jej wszyscy nienawidzic... ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::

Zostałem sam.. Jedyny... Który tęskni za Tawny :serce: :serce: :serce: :mrgreen:

Nie tesknicie za tą gęsią szyją? :cry: :cry: :cry:
Być może juz nigdy jej nie ujrzymy :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ::bojesie::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja tęsknię za Tawny, wprowadzała dużo humoru i ciekawych scen.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Tawny, tak jak mówiłem w temacie "Poznajmy się", jest super babką. Niespotykana gestykulacja i dziwny głosik robią z niej bardzo charakterystyczną postać. Na kimś musiało się skupić całe zło, które spłynęło z Amber. Brakuje mi Tawny Moore, jej felejowatej osoby.
Marisa

Post autor: Marisa »

Ja też tęsknie za Tawny :?:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja tęsknie za jej głupotą i za jej minami .
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tawny do serialu dużo wnosiła, była momentami zabawna. I dzięki niej nie można się było nudzić. Ale ona też była czarnym charakterem i chyba niektórych jej zachowanie baaaardzo irytowało, szczególnie to jak wtrącała się w życie Amber. Ale jej miny są powalające. Może jeszcze się pokaże choć na chwilę.
SallyFan

Przez tyle czasu nikt nie poruszał tematu, ja komenta napisałem i odrazu fala tesknoty :mrgreen:

Tawny, gęsia szyjo ty moja, wróć! :wink: :wink: :wink:

Właśnie, może jeszcze ja ujrzymy, dziś np. o niej mówiła Amber ::jezyk::
Awatar użytkownika
Robi

Fajnie gdyby jeszcze wróciła do filmu , chociaż na chwilę . Twany i jej miny ::loll::
SallyFan

I ciekawym jestem jakby Tawny zareagowała gdyby wróciła na związek Becky z C.J.-em i na jej chorobe :?: Ukrywała by prawdę? Bo w ukrywaniu prawdy jest całkiem niezła heh :mrgreen:

Brakuje mi jej :cry:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

SallyFan pisze: Brakuje mi jej :cry:
Mi też i to bardziej niż myślałem ,bardzo się do niej przyzwyczaiłem i polubiłem ją :cry:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

SallyFan pisze: Tawny, gęsia szyjo ty moja, wróć! :wink: :wink: :wink:
Hahaha ::loll:: Rozbroił mnie ten tekst ::jezyk::
Ale zgodzę się z Wami - Tawny wnosiła do serialu coś zupełnie innego niż pozostali bohaterowie i za to da się ją lubić ::jezyk::
Awatar użytkownika
Robi

SallyFan pisze:I ciekawym jestem jakby Tawny zareagowała gdyby wróciła na związek Becky z C.J.-em i na jej chorobe :?: Ukrywała by prawdę? Bo w ukrywaniu prawdy jest całkiem niezła heh :mrgreen:

Brakuje mi jej :cry:
Teraz wiemy po kim Amber ma to ,że tak kłamie albo jak kto woli ukrywa prawde .
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

Nie da sie ukryc ze orzywiała akcje i te jej miny oh ah.... hehehe i te pozy na wielka dame...
i ten makijaz grubosci 3cm... fajnie było z nią :D
ODPOWIEDZ