Tawny Moore
- Adex-fan Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
SallyFan
- Adex-fan Brooke
Ja tęsknię za Tawny, wprowadzała dużo humoru i ciekawych scen.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja tęsknie za jej głupotą i za jej minami .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Dawidek
- Administrator
Tawny do serialu dużo wnosiła, była momentami zabawna. I dzięki niej nie można się było nudzić. Ale ona też była czarnym charakterem i chyba niektórych jej zachowanie baaaardzo irytowało, szczególnie to jak wtrącała się w życie Amber. Ale jej miny są powalające. Może jeszcze się pokaże choć na chwilę.
-
SallyFan
Fajnie gdyby jeszcze wróciła do filmu , chociaż na chwilę . Twany i jej miny 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
-
SallyFan
HahahaSallyFan pisze: Tawny, gęsia szyjo ty moja, wróć!![]()
![]()
![]()
Ale zgodzę się z Wami - Tawny wnosiła do serialu coś zupełnie innego niż pozostali bohaterowie i za to da się ją lubić
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Teraz wiemy po kim Amber ma to ,że tak kłamie albo jak kto woli ukrywa prawde .SallyFan pisze:I ciekawym jestem jakby Tawny zareagowała gdyby wróciła na związek Becky z C.J.-em i na jej chorobeUkrywała by prawdę? Bo w ukrywaniu prawdy jest całkiem niezła heh
![]()
Brakuje mi jej