Oglądacie polskie seriale?

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Ireth

Oglądacie polskie seriale?

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Ireth »

Jest ich sporo,zaczęło się oczywiście od nieśmiertelnego "Klanu"i "Złotopolskich"-wg to najgorsze z seriali polskich.
Teraz mamy:Samo życie,Pierwsza miłość,Na wspólnej,M jak miłość,Egzamin z życia,Rodzina zastępcza i nowe seriale Tango z aniołem,Anioł Stróż,Magda m itd.Ja oglądam tylko Egzamin z życia,uważam że jest świetny i jestem baaaardzo ciekawa co będzie dalej(niestety wczoraj nie oglądałam,ale w czwartek jest powtórka:) ) i M jak miłość choć nieregularnie.W polsatowskich tylko się mniej więcej orientuje bo czytam streszczenia a programie TV :lol: ,ale nie oglądam raczej lub bardzo rzadko.Są jeszcze polskie sitcomy np Lokatorzy,13 postreunek i inne.Moim zdanie polskie sitcomy sa beznadziejne,jeszcze żadnego nie widzialam w miarę na poziomie(na miare np Przyjaciół),gra aktorów jest sztuczna,przerysowana i tak okropna,że nie moge dłuższą chwile na to patrzec.Jak uważacie?Które polskie seriale oglądacie?
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Oczywiście,że Samo Życie. To wg. mnie to najciekawszy z polskich seriali. Porusza wiele ciekawych wątków. Wyróżnia się na tle tych nudnych seriali.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja oglądam Samo Życie (ostatnio dość nieregularnie niestety, czytam tylko streszczenia by wiedzieć co się dzieje) i M jak Miłość. Dawno dawno temu (za siedmioma lasami itd. ;)) oglądałam Klan i Złotopolskich, ale byłam wtedy chyba jeszcze w podstawówce :) Co do sitcomów to oglądałam też 13 Posterunek - wiem, że durny, ale z nudów wszystko można obejrzeć ;)
Awatar użytkownika
livy

Post autor: livy »

A ja nie oglądam żadnych seriali polskich ani zagranicznych, oczywiście oprócz mody. Za to lubię pooglądać sport szczególnie piłkę nożną, tenis i snooker.
Awatar użytkownika
wiwi

Fajnie:) Jeszcze jedna dziewczyna która lubi sport :) Ja uwielbiam uprawiać i oglądać siatkówkę i koszykówkę, a tylko oglądać (już bez uprawiania :)) lekkoatletykę i kolarstwo :) Wiem, że trochę zbaczam z tematu, sorry ;)
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Oprócz „Mody na Sukces” oglądam „Na dobre i na złe”, „M jak Miłość”, sporadycznie „Na Wspólnej”, „Egzamin z życia”.
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

Ja nie oglądam żadnych polskich seriali 8) Przez chwilę oglądałem Na wspólnej ale szybko mi się znudziło. A jeżeli już jesteśmy przy sporcie to raczej wolę uprawiać niż oglądać, no chyba że są to skoki narciarskie, na których bardzo dobrze mi się usypia :wink:
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Ja lubię oglądac piłkę nożna,siatkówke i lekkoatletyke.Zwłaszcza jeśi to jakies wazne zawody czy ważny mecz jak te ostatnio(nożna-z Austrą i Walią;siatka-na mistrzostwach)
Awatar użytkownika
wiwi

No i proszę ilu miłośników sportu się znalazło :) Powinniśmy otworzyć nowy temat - sport ;)
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Ja oglądam parę polskich seriali, ale wszystkie z kasety, bo nie mam przeważnie czasu na oglądnie ich live, a poza tym wolę, żeby program się dostosował do mnie, a nie ja do programu tv :wink: W związku z tym mam czasem nawet kilkumiesięczne opóźnienia. Są jednak też seriale, na które zerknę na żywo, bo nie oglądam ich regularnie, raczej tylko tak przy okazji... Są to: Samo życie (ale baaardzo rzadko), Pierwsza miłość (to już częściej), M jak miłość (rzadko) i Na wspólnej (sezonowo, kiedyś jak TVN był na Hot Birdzie FTA-regularnie).

A teraz te, które oglądam: Na dobre i na złe, Klan (tak, tak to nie żart :wink: ), Złotopolscy (najlepsza wg mnie jest Elżbieta Kleczkowska :wink: ), Plebania, Sąsiedzi, Rodzina zastępcza i to by chyba było na tyle :roll: 8) Aha :idea: jeszcze ostatnio 'testuje' Tango z aniołem...
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Z polsich seriali kiedyś oglądałem "Klan", ale to już było daawno temu. Obecnie za sprawą kolegi staram się oglądfac "M jak miłość", ale rzadko mi to ostatnio wychodzi.Pozdrawiam :wink:
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Bridget

Post autor: Bridget »

ja sie przyznam ze bardzo lubie "Na Wspolnej" i "Pierwsza Milosc", kiedys sledzilam tez "M jak milosc" ale jakos mi sie juz znudzilo, lubie tez bardzo "MAGDE M." - bardzo fajnie krecony jest ten serial jak na PL, i nawet niechec do Joanny Brodzik spowodowanej "Kasia i Tomkiem: ktorych niecierpialam jakos gdzies wyparowala... hehe...
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

nie lubie polskich filmow, a tym bardziej seriali.
jedyne wyjątki to "Lokatorzy" i "Kasia i "Tomek"
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Niektóre seriale polskie są nawet dobre, jednak 99% wg to nic innego jak tragiczna beznadzieja!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Robi
x 2

Post autor: Robi »

Nasze seriale są do du.. , nic w nich się nie dzieje . Jedynie Magda M troche się wyróżnia od innych ,ale też tego nie oglądam .
ODPOWIEDZ