Tawny Moore

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
jahek

Post autor: jahek »

Tak sobie myślę - rodzice Becky już wiedzą o jej chorobie. Tylko Tawny z rodziny Moorów nic nie wie, a powinna się dowiedzieć. Szkoda że rodzice Becky nie wzięli ze sobą do LA Tawny, specjalistyki od mimiki i wielu innych rzeczy :(
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

jahek pisze:Tak sobie myślę - rodzice Becky już wiedzą o jej chorobie. Tylko Tawny z rodziny Moorów nic nie wie, a powinna się dowiedzieć. Szkoda że rodzice Becky nie wzięli ze sobą do LA Tawny, specjalistyki od mimiki i wielu innych rzeczy :(
Nie zgadzam się. Tawny nie powinna wiedzieć, bo od razu zaczęłaby snuć plany, co do Małego Eryka, Amber i Ricka.
jahek

LoLex pisze:
jahek pisze:Tak sobie myślę - rodzice Becky już wiedzą o jej chorobie. Tylko Tawny z rodziny Moorów nic nie wie, a powinna się dowiedzieć. Szkoda że rodzice Becky nie wzięli ze sobą do LA Tawny, specjalistyki od mimiki i wielu innych rzeczy :(
Nie zgadzam się. Tawny nie powinna wiedzieć, bo od razu zaczęłaby snuć plany, co do Małego Eryka, Amber i Ricka.
Na pewno w tego typu sytuacji Tawny by się opamiętała i myślała głównie o Becky. Moim zdaniem Tawny nie byłaby podstępna i okrutna aż do tego stopnia.
Awatar użytkownika
LoLex

jahek pisze: Na pewno w tego typu sytuacji Tawny by się opamiętała i myślała głównie o Becky. Moim zdaniem Tawny nie byłaby podstępna i okrutna aż do tego stopnia.
A moim zdaniem tak. ;p Ona zawsze myślała tylko o tym jak tu pozyskać dla siebie jak najwięcej korzyści. Z pewnością współczułaby Becky, ale to współczucie nie byłoby szczere. Przynajmniej tak ja uważam.
jahek

LoLex pisze: A moim zdaniem tak. ;p Ona zawsze myślała tylko o tym jak tu pozyskać dla siebie jak najwięcej korzyści. Z pewnością współczułaby Becky, ale to współczucie nie byłoby szczere. Przynajmniej tak ja uważam.
Jeśli założyć, że Tawny jest nieobliczalna, to masz rację. Ja jednak nie robiłbym z niej czarnego charakteru.
Awatar użytkownika
LoLex

jahek pisze: Jeśli założyć, że Tawny jest nieobliczalna, to masz rację. Ja jednak nie robiłbym z niej czarnego charakteru.
A dla mnie to Tawny jest oczywistym czarnym charakterem z problemami natury psychicznej. Natomiast lubię ją za jej gęsią szyję. ;p
jahek

LoLex pisze: A dla mnie to Tawny jest oczywistym czarnym charakterem z problemami natury psychicznej. Natomiast lubię ją za jej gęsią szyję. ;p
Hmm... To miejmy nadzieję, że Tawny pokaże się jeszcze z dobrej strony, bo ja uważam, że takową ona posiada.
Abec

Post autor: Abec »

Mniejmy nadzieję, że się jeszcze W OGÓLE pokaże ;)

Nie była negatywna, po prostu zaplątywała się coraz bardziej i bardziej w swoje kłamstwa. Ale i tak nigdy nie postrzegałem jej jako złej osoby. Nie chciała nikomu nigdy zrobić krzywdy. No może Rickowi :P
Marisa

Post autor: Marisa »

Raczej Kimberly ::chytry:: ::jezyk:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ona przede wszystkim myślała o sobie. Zależało jej na szczęsciu Amber o tyle, ile mogła z niego finansowo korzystać.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Chyba ze dwa razy popierałem zachowanie Twany , a dzisiaj jest ten trzeci. Twany ma racje ,że chcę powiedzieć prawde ,ale ....
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Tawny dzisiaj błysnęła stwierdzeniem, że Amber swoim kłamstwem spowodowała, że całe obecne życie Becky i jej ślub to FARSA.
Też tak uważam mimo, że szyję mam krótszą :mrgreen:
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Tawny powróciła :!: :mrgreen:
Specjalnie sobie oglądnąłem dzisiejsze odcinki, bo wiedziałem że będzie. Niestety tylko przez krótki moment na początku błysnęła pół-gęsią szyją, ale i tak było na co patrzeć :mrgreen:

Złociutka znowu miesza :serce: Ja chce gęsią szyje :serce:
Awatar użytkownika
LoLex

Eh, dzisiaj ku mojemu zaskoczeniu włączam telewizor z lekkim spóźnieniem, bo późno wróciłem, a moim oczom ukazuje się Tawny. Ta sama gęsia szyja i nawet całkiem mądrze mówiła.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Aż mi się cieplej na serduchu zrobiło, kiedy znów zobaczyłem Tawny :D Ale malutko byłej gęsiej szyi :cry: ::jezyk:: Zgadzam się z Wami - Tawny dzisiaj mądrze mówiła. No i pogodziła się z Amber :wink:
ODPOWIEDZ