Na razie nic więcej nie piszę, żeby nikomu nie psuć oglądania.
Bracia i siostry (Brothers & sisters)
Obejzałem już.Mam nadzieję ,że kto chciał obejzec już to zrobił i moja recenzją nie zepsuję nikomu oglądania
Tak FanieStefci odcinek był dla mnie bo było dużo Julii
Prawie tyle samo co Kitty i Sarah
Ale co do mojej ulubionej pary Toma i Julii to jeżeli wszystko dobrze zrozumiałem(a mam nadzieję ,że nie
) to Tom jest bezpłodny co kompetnie rujnuje ten wątek) Więc chyba będą musieli adoptować dziecko ,co dla mnie będzie mało ciekawe bo ten motyw powtarza się praktycznie w każdym serialu.Bardzo podobało mi sie scena jak Nora nakryła Julię i Toma na intymnych rzeczach i docinki Justina przy kolacji
i Joga w wykonaniu Julii i Toma 
Cieszę się ,że postać Amber się rozwija i mi ona pasuje do Kevina ,chociaż ten pewnie orintacji nie zmieni,a jeżeli już Kevin by miał być z facetem to jednack nie chce aby to był Scotty
Patty i Soul ciekawie
,a dla aktorki Sally Field należy się nagroda Emmy zdecydowanie ,wspaniały kunszt aktorki ,zwłaszcza mimika twarzy .
Ocena odcineka S01E06 9/10
Tak trzymać
Tak FanieStefci odcinek był dla mnie bo było dużo Julii
Ale co do mojej ulubionej pary Toma i Julii to jeżeli wszystko dobrze zrozumiałem(a mam nadzieję ,że nie
Cieszę się ,że postać Amber się rozwija i mi ona pasuje do Kevina ,chociaż ten pewnie orintacji nie zmieni,a jeżeli już Kevin by miał być z facetem to jednack nie chce aby to był Scotty
Patty i Soul ciekawie
Ocena odcineka S01E06 9/10
Tak trzymać
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Odcinek 1x06 trzyma klasę. 
Świetne sceny z Tommym i Julią. Zwłaszcza gdy zostają przyłapani na podłodze w szatni.
Szkoda, że Tommy jest bezpłodny.
To musi być najgorsza wiadomość jaką facet starający się o dziecko może usłyszeć. Mam nadzieję, że zdecydują się na adopcję albo sztuczne zapłodnienie.
Holly była boska jak zawsze. Cieszę się, że zaczyna się bronić i nie daje się poniewierać Norze - rozmowa w łazience chyba była preludium do ciekawych scen między paniami. Wydaje mi się, że Becky - córka, o której wspomina Holly, jest dzieckiem Williama.
Zobaczymy czy to się potwierdzi.
Kitty zaczyna skomleć za Warrenem. Eeeeee, kobieto, znajdź sobie kogoś lepszego.
Fajna jest szefowa Justina - mam nadzieję, że między nimi wybuchnie coś interesującego.
Kevin i Scotty coś często się kłócą i to już na początku związku. Węszę tutaj niewypał.
Ogólna ocena odcinka 9/10.
Świetne sceny z Tommym i Julią. Zwłaszcza gdy zostają przyłapani na podłodze w szatni.
Holly była boska jak zawsze. Cieszę się, że zaczyna się bronić i nie daje się poniewierać Norze - rozmowa w łazience chyba była preludium do ciekawych scen między paniami. Wydaje mi się, że Becky - córka, o której wspomina Holly, jest dzieckiem Williama.
Kitty zaczyna skomleć za Warrenem. Eeeeee, kobieto, znajdź sobie kogoś lepszego.
Fajna jest szefowa Justina - mam nadzieję, że między nimi wybuchnie coś interesującego.
Kevin i Scotty coś często się kłócą i to już na początku związku. Węszę tutaj niewypał.
Ogólna ocena odcinka 9/10.
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Z całego serialu i obejrzanych narazie przezemnie dwóch odcinków najbardziej polubiłem Sarah, wydaje mi się ciepłą osobą, miłą i wartościową, natomiast najmniej polubiłem Saula to jakiś tajemniczy gość który skrywa wiele tajemnic. Wciąż ściągam odcinki B&S ale nie mam czasu na ich oglądanie, zamierzam jednak dobić do 11 odcinka i zgrać na płytę DVD a następnie na ekranie telewizora obejrzeć.
Nobody does it better
Sally świetnie się trzyma jak na swój wiek ,wygląda na 10 lat młodziejFanStefci pisze:Na marginesie, Sally Field skończyła dzisiaj 60 lat.Happy Birthday Sally!
A odcinek E07S01 był poprostu wspaniały i to był dla mnie najlepszy odcinek Brothers&Sisters
Po pierwsze wypad 6 par w to samo miejsce w tym samym czasie był trochę naciągaly ,ale przynajmniej było ciekawie
Cieszę się ,że znowu pojawił się David ,polubiłem tą postać koncowy pocałunek z Norą
Julia &Tommy - Fajnie ,że zdecydowali się na sztuczne zapłodnienie ,moim zdaniem to będzie lepszy wątek w serialu niż adopcja ,zwłaszcza po tym co się stało dzisiaj.
Tommy poprosił Kevina aby dał swoją spermę dla zapłodnienia Julii .Kevin się nie zgodził mówiąc ,że Tom chce aby to on(Kevin) został ojcem dlatego ,że ma inną orientację i nie będzie miał dzieci .Później rodzinka miała pretensję do Kevina ,że nie chce pomóc Tomiemu i Justin zaoferował swoją pomoc.Skonczył się na tym ,że pogodzeni Tom ,Kevin Justin udali się do kliniki nie wiedząc czy Kevin czy Justin zostanie ojcem.
Osobiście wolałbym aby ojcem dziecka zostął Kevin
Znowu nie było Patty
Ale chyba niedługo wprowadzą Rebeccę kolejną siostrę i pewnie namiesza w życiu naszych bohaterów ,mam nadzieję ,że urodę odziedziczyła po Holly
Cieszę się ,że było dużo Amber oraz Tyler i że miedzy nią a Justinem iskrzy
Ja dopiero dzisiaj miałem czas obejrzeć zaległy, 7 odcinek B&S i cóż mogę powiedzieć. To był prawdziwy wymiatacz!
Zgadzam się z Tkk_Sally, że to najlepszy jak dotychczas epizod. Z tygodnia na tydzień coraz bardziej uwielbiam ten serial.
Najlepsze jest to jak umiejętnie łączone są w nim elementy obyczajowe i komediowe. Z jednej strony mamy ten wielki kryzys finansowy, problemy z płodnością Tommy'ego i rozterki sercowe Kitty czy Kevina. Z drugiej zaś strony mamy kapitalny humor słowny i sytuacyjny.
Wymienię tylko kilka spośród całego mnóstwa świetnych elementów z odcinka 7:
- "nakrycie" przez Kitty Nory i Davida i następujące po nim tłumaczenie się
- Justin i jego dziewczyna zarywający podłogę domku na drzewie i wypadający z niego nago
- dyskusja na temat spermy w czasie obiadu
- fakt, że zarówno Sarah jak i Kevin stracili dziewictwo z tym samym chłopakiem
- bezradna Nora pije wino "z gwinta"
Kilka świetnych cytatów:
Julia: You asked Kevin for his sperm and you didn't tell me
David: -This is really a wonderful pasta, Nora.
Justin: - I can give you my sperm if you want!
Nora: Is there anything special about Kevin's sperm I'm not aware of
Na marginesie, ta ślicznotka, która gra szefową/dziewczynę Justina jest Polką - urodziła się w Kielcach.
Coś mi podpadło od początku, bo zbyt śliczna jest jak na Amerykankę.
Nazywa się Marika Dominczyk. http://www.film.gildia.pl/tworcy/marika_dominczyk
Wymienię tylko kilka spośród całego mnóstwa świetnych elementów z odcinka 7:
- "nakrycie" przez Kitty Nory i Davida i następujące po nim tłumaczenie się
- Justin i jego dziewczyna zarywający podłogę domku na drzewie i wypadający z niego nago
- dyskusja na temat spermy w czasie obiadu
- fakt, że zarówno Sarah jak i Kevin stracili dziewictwo z tym samym chłopakiem
- bezradna Nora pije wino "z gwinta"
Kilka świetnych cytatów:
Julia: You asked Kevin for his sperm and you didn't tell me
Justin: - I can give you my sperm if you want!
Nora: Is there anything special about Kevin's sperm I'm not aware of
Na marginesie, ta ślicznotka, która gra szefową/dziewczynę Justina jest Polką - urodziła się w Kielcach.
- Marek Forrester
Zastanawiam się co ten serial ma w sobie ,że tak go lubię i niecierpliwie się kiedy obejrze go w całości
Może to to ,że jest rodzinny, ciepły, czasem dowcipny a czasem zaskakujący i oczywiście dramatyczny, a tak pozatym dobre aktorstwo i ciekawa historia. Czekam na kolejne odcinki jednak wolałbym obejrzeć z napisami gdyż mój angielski nie jest aż tak perfekcyjny aby rozumieć wszystkie kwestie wypowiadane przez bohaterów. Myśle ,że któraś z polskich stacji zainteresuje się tym serialem, jest to prawdziwa perełka.
Nobody does it better
Fanie Stefci, jak wrażenia po 1x08?
Najbardziej podobały mi się sceny z Holly, pogodzenie Kevina i Scooty'ego oraz dramatyczne posunięcie Justina. Scena z 11 września też była mocna.... W ogóle w tym serialu świetna scena goni świetną scenę.
Nora będzie "zachwycona" jak się dowie, że Saul z Holly teges.
Wszystko zostanie w rodzinie.
Wklejam trochę fotek. Swoją drogą nasunęło mi się pewne spostrzeżenie....
W PB Patty ma bzika na punkcie warzyw, a w B&S z pasją dba o ogródek.
A może Holly w ogródku hoduje warzywa?

Najbardziej podobały mi się sceny z Holly, pogodzenie Kevina i Scooty'ego oraz dramatyczne posunięcie Justina. Scena z 11 września też była mocna.... W ogóle w tym serialu świetna scena goni świetną scenę.
Wklejam trochę fotek. Swoją drogą nasunęło mi się pewne spostrzeżenie....

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Emily Van Camp has singed on to play illegitimate Walker sibling,Rebecca

Rob Lowe has joined the cast"Brothers&Sisters"

Rob Lowe podpisał kontrakt narazie na 6 odcinków ,ale z pewnością zostanie przedłużony
B&SE08S01 Był bardzo orginalny przez wpowadzanie retrospekcji związanej z wojną
Bardzo dramtyczna wzruszająca końcówka
Cieszę się ,że się układa między Davidem i Nora .Bardzo do siebie pasują

Rob Lowe has joined the cast"Brothers&Sisters"

Rob Lowe podpisał kontrakt narazie na 6 odcinków ,ale z pewnością zostanie przedłużony
B&SE08S01 Był bardzo orginalny przez wpowadzanie retrospekcji związanej z wojną
Bardzo dramtyczna wzruszająca końcówka
Cieszę się ,że się układa między Davidem i Nora .Bardzo do siebie pasują
Ja dopiero w piątek w nocy obejrzałem odcinek 8 i muszę przyznać, że dostarczył mi niesamowitych emocji. Retrospekcje z 11 września były niesamowite! Przy tej scenie gdy Nora i William oglądają w TV live coverage z zamachów miałem gęsią skórkę na całym ciele.
A jeszcze bardziej wzruszająca była rozmowa Kitty z Justinem, w której jako naoczny świadek opowiadała co się działo 9/11 na Manhattanie.
Pięknie to zrobili!
Cieszę się też, że było dużo Patty.
B@r, trafne spostrzeżenie - Patty jest samowystarczalna. W B&S uprawia ogródek, a w Prison Break przerabia wyhodowane płody rolne na smaczne i pożywne koktajle warzywne!
Biedna Holly nie mogła całe życie powiedzieć córce kto jest jej ojcem, bo martwiła się o rodzinę Walkerów i nie chciała jej rozbijać.
Cieszę się, że Saul jest w pobliżu i ma w nim oparcie. Rozmowa z córką będzie dla niej trudna. Ciekawe jak Walkerowie zareagują na wieść, że mają jeszcze jedną siostrę. Zapowiada się niezły storyline.
Super, że Nora i David posuwają do przodu swój związek. Świetna była scena jak Nora ucieka rankiem z łóżka i zakrada się do domu.
Bardzo się cieszę, że Rob Lowe dołącza do obsady. Kolejny cenny nabytek. Myślę, że już w pierwszym odcinku wskoczy z Kitty do łóżka.
A Rebecca odziedziczyła urodę po mamusi. 
Cieszę się też, że było dużo Patty.
Super, że Nora i David posuwają do przodu swój związek. Świetna była scena jak Nora ucieka rankiem z łóżka i zakrada się do domu.
Bardzo się cieszę, że Rob Lowe dołącza do obsady. Kolejny cenny nabytek. Myślę, że już w pierwszym odcinku wskoczy z Kitty do łóżka.
-
Ryan Lavery
-
Ryan Lavery