Nie zgadzam się. Brooke nie prowadziła cały czas. Amber i ona na zmianę miały większą liczbę głosów.
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Może masz rację. Ja nie sprawdzałem tego tak często, ale jak wchodziłem to ani razu nie widziałem, żeby Amberka miała więcej. No ale ostatecznie wygrała. Chociaż nadal uważam, że powinien być napisany termin zakończenia sondy.mucha331 pisze:Nie zgadzam się. Brooke nie prowadziła cały czas. Amber i ona na zmianę miały większą liczbę głosów.
A bywały czasy że nasza waleczna Brooke konkurowała z Taylor a teraz z Amber się zmaga 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wygrana zależała od zakonczenia głosowania , akurat kiedy Oleg zakończył Amber miała o jeden głos przewagi , więc gratuluje Amber
jak i Brooke
, ale i tak największymi przegranymi są Taylor , która zawsze gromiła inne konkurentki jak i Cesarzowa Stephani , która dla wielu osób jest rdzeniem filmu .
Gratulacje dla blondyn .
Gratulacje dla blondyn .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Sonda trwała od 3 do 3, tak jak wszystkie inne (?). DOkładnie miesiąc. Śledziłem cały czas wyniki. Bywało, że Brooke miała przewagę, bywało że przewage miała Amber. Są na równym poziomie. Głosowałem na AMberLoLex pisze:Może masz rację. Ja nie sprawdzałem tego tak często, ale jak wchodziłem to ani razu nie widziałem, żeby Amberka miała więcej. No ale ostatecznie wygrała. Chociaż nadal uważam, że powinien być napisany termin zakończenia sondy.mucha331 pisze:Nie zgadzam się. Brooke nie prowadziła cały czas. Amber i ona na zmianę miały większą liczbę głosów.
Ranking moich najbardziej lubianych postaci
miejsce 1: Amber Moore
miejsce 2: Sally Spectra
miejsce 3: Eric 'Rick' Forrester II
miejsce 4: Tawny Moore
Ranking najmniej przez mnię lubianych postaci:
miejsce 1: Ridge Forrester
miejsce 2: Stephanie Forrester
miejsce 3: Morgan DeWitt
miejsce 4: Kimberly Fairchild
miejsce 5: Taylor Hamilton Hayes Omar Forrester
miejsce 1: Amber Moore
miejsce 2: Sally Spectra
miejsce 3: Eric 'Rick' Forrester II
miejsce 4: Tawny Moore
Ranking najmniej przez mnię lubianych postaci:
miejsce 1: Ridge Forrester
miejsce 2: Stephanie Forrester
miejsce 3: Morgan DeWitt
miejsce 4: Kimberly Fairchild
miejsce 5: Taylor Hamilton Hayes Omar Forrester
ja najbardziej lubie :
1. Becky
2. C.J
3. Amber
za to nie cierpie :
1. Ridga
2. Erica Forrestera
3. Macy
[ Dodano: 2006-12-09, 19:05 ]
1. Becky
2. C.J
3. Amber
za to nie cierpie :
1. Ridga
2. Erica Forrestera
3. Macy
[ Dodano: 2006-12-09, 19:05 ]
no właśnie Becky była taka dobra...kiedyś też jej nie lubiłam ale z biegiem czasu to minęło...no ale jej już jej nie ma....SyLwUniA_=] pisze:Martin no jak mozna nie lubic BeckyMartin - fan Bree pisze:U mnie jest mniej więcej tak:
a Ci za którymi aktualnie nie przepadam to:
3. Becky![]()
Przeciez to taka dobra osóbka.. serducho ma (miała) takie dobre...łoj Ty
Teraz najbardziej nie lubie "cudownych" brata i siostry Macy - CJa i Kim.
Caly czas najbardziej lubie Brooke. Jest wspaniala. Ciekawa, ambitna, silna, ale wyrozumiala. I oczywiscie przepiekna.
PS. Nie moge uzywac polskich znakow.
Caly czas najbardziej lubie Brooke. Jest wspaniala. Ciekawa, ambitna, silna, ale wyrozumiala. I oczywiscie przepiekna.
PS. Nie moge uzywac polskich znakow.
Lubię:
1. Brooke - moja faworytka
od kiedy oglądam "Modę..." Brooke najbardziej przypadła mi do gustu
2. Amber - fajna była ta intryga z dzieckiem... poza tym podobały mi się jej kłótnie z Kim
Nie lubię:
1. Stephanie - bo ona nie lubi Brooke
2. Ridż - jak go widzę to chowam głowę pod poduszkę, choć trzeba przyznać że obłędnie wyglądał jak Taylor była w szpitalu chora na gruźlicę - taki nieogolony
(i to ma być amant?)
3. Macy - ostatnio mnie wkurza tym, że nie daje odejść Throne'owi
1. Brooke - moja faworytka
2. Amber - fajna była ta intryga z dzieckiem... poza tym podobały mi się jej kłótnie z Kim
Nie lubię:
1. Stephanie - bo ona nie lubi Brooke
2. Ridż - jak go widzę to chowam głowę pod poduszkę, choć trzeba przyznać że obłędnie wyglądał jak Taylor była w szpitalu chora na gruźlicę - taki nieogolony
3. Macy - ostatnio mnie wkurza tym, że nie daje odejść Throne'owi