Identyfikujecie się w jakiś sposób z bohaterami?
Bree swoją dorgą, ale któż by nie chciał mieć choć troche współnego z Eddie? Wkocnu to też ciekawa postać!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
King - ja po Bree Van de kamp(
moja jedyna, urocza bree) najbardziej lubię właśnie Edie.
To fajna postać, bardzo zabawna i komiczna.
teraz będzie jeszcze bardziej ważniejsza, bo dostanie się do grona pań.

To fajna postać, bardzo zabawna i komiczna.
teraz będzie jeszcze bardziej ważniejsza, bo dostanie się do grona pań.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
No Bratex co do bohaterek DH to się zgadzamy chyba we wszystkim. Ja tez lubie Eddie. To bardzo komiczna i zwariowana postac. Poza tym aktorka to córka słynnego Kojaka.
To ty nie wiedziałaś?? Ja tam widze małe podobieństwo.
Bartex jakbys zobaczył moj pokoj to byś sie zalamał. podlogi nie widac. pełno na niej gazet, kaset, roznego rodzaju plyt, szklanki i papierki po nocnym podjadaniu...Bartex pisze:No wiecie co!!!!!!!!!!!!!!
Wykorzystywać mnie i moje zdolności a'la Bree Van de Kamp do sprzatania w Waszych domach!
Kingsajz - przykro mi ale za 5 zł za cały dzień, a jak się domyślam Twój dom, a może raczej Twój pokój nie należą do najczyściejszych![]()
to raczej nie skorzystam.
![]()
Wiwi - czy ja wiem, czy Bree się przy mnie chowa. Na razie się na niej wzoruję i chyba przez to też w pewnym sensie rodzina mi zakaże oglądać tego jaaaakże "demoralizującego"![]()
![]()
dzisiejszą młodzież serialu.
Pozdrawiam ciepło - i nie bójcie się sprzątania!!
jestem mega balaganiarzem. sprzatam tylko wtedy kiedy cos szukam bo zginelo mi w tym balaganie. niestety inaczej nie moge sie zmusic.
- Adex-fan Brooke
Myślę że Monica z "Przyjaciół" z chęcią posprzątałaby
a was pytam ponownie o identyfikację z bohaterami B&B - czyj charakter chcielibyście mieć i dlaczego? Która postawa ogónie wam imponuje???
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Sprzatanie jest wspaniałe - relaksujące, wtedy nie myślisz, że czeka cię klasówka z bioli, włączasz sobie muzyczkę, podśpiewujesz - bosko.
Ale chyba tylko ja, Boldfanka i Bree to odczuwamy.
Pozdrawiam ciepło
Ale chyba tylko ja, Boldfanka i Bree to odczuwamy.
Pozdrawiam ciepło
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
-
Ryan Lavery
- Adex-fan Brooke
Też tak mam z "pamiątkami" jednak warto je mieć -przydają się jak już je wyrzucimy
Pozwolę sobie przypomnieć że odbiegamy od tematu
a na moje pytanie nikt dokładnie nie dał odpowiedzi 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city