Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Marisa

Post autor: Marisa »

Że szczupła ona jest to bym nie powiedziała, gruba za to też nie jest, to kobieta przy kości 8) Mi się podobało zachowanie CJ'a wkońcu martwi się o dziecko, a co do Ricka, to CJ ma do niego uraz, nie dziwie mu się, zresztą ja zawsze uważałam, że Spectra jest porządniejsza od Forresterów 8)
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Szogunka pisze:H. Tylo ma w obecnych odcinkach 35 lat?
Więcej niż 35 lat. Hunter Tylo w tym roku obchodziła 44. urodziny. 44 - 6 = 38 lat. :wink:
Co ciekawe, Winsor Harmon (Thorne), Katherine Kelly Lang (Brooke), Tracey E. Bregman (Lauren), Kimberlin Brown (Sheila) i Barbara Crampton (Maggie) są w tym samym wieku! Rok starsza od nich jest Bobbie Eakes (Macy).

Troszke zawiodłem się na Amber.
Taylor wyglądała jakby była w bieliźnie ::jezyk::

Ostatnio coraz więcej monologów w obecności innych osób. Ja bym się bał, że mnie ktoś usłyszy - jak Thorne mówił do siebie, a Steph stała 2m od niego. Chyba przygłuchła ::loll::
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Marisa pisze: to kobieta przy kości 8)
Brooke to kobieta przy kości :?: ::loll::
Naprawdę ubawiłaś mnie tym stwierdzeniem Mariso ::cojest:: 8)
Ona jest "normalna" tz. ani nie wychudzona ani nie "przy kości" jak to stwierdziłaś...
Z tej nienawiści do Brooke przestajesz być obiektywna...
:serce: Brooke Logan :serce:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Taylor bardzo ładnie wyglądała, Morgan zresztą też :wink:
Impreeza... hmm :roll: uważam, że Amber nie powinna jej robić w domu, rozumiem, że nie ma żadnej rozrywki i chciała się dobrze bawić, ale mogła pójść z Ashem i bandą gdzieś na miasto. Ash zabujał się w Amber, a jego dziewczyna to kanalia!! :evil: :x ::kwasny:: :zmiesz:: Jeden z imprezowiczów poszedł do małego... :shock: CJ miał powody by być zły.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Też jestem trochę zdziwiona. I zaczęłam się troszkę martwić o Twoją kondycję Mariso. Bo albo ledwo chodzisz z osłabienia (że kości się takiej nie łamią) albo uważasz, że jesteś za gruba (skoro figura K.K. Lang jest "przy kości"). Mam nadzieję, że mnie nigdy nie zobaczysz, bo daleko mi do sylwetek Brooke, Morgan, Taylor itp...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Mariso, Twoje posty są coraz mniej obiektywne. To już nie jest antypatia do Brooke i sympatia do Amber lecz ja to obieram jako zwykłą chęć przekomarzania się z Twojej strony.
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

W ostatnich odcinkach powalił mnie tekst Taylor. Twierdziła że Morgan jest jej najlepszą przyjaciółką :shock: . A co nagle się stało z jej najlepszą przyjaciółką Stephanie :shock: :?:
Nie pasuje mi jakoś mały romans Amber z CJ'ejem. Rozumiem że Becky chciała by właśnie oni wychowywali małego Eryka, ale czy upoważniło CJ"a do całowania Amber. Dopiero pochował żonę a tu już romansuje z inną :shock:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Też nie jestem zachwycona powstaniem ewentualnej pary C.J. Amber, ale też mam wrażenie, że coś między nimi iskrzy.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

CJ tak naprawde dopiero sie zajmuje od ok.miesiaca malym Erickiem,a juz uwaza go za swojego syna,dziwne...moim zdaniem to Rick jest prawdziwym ojcem i ma prawo wychowywac to dziecko.W koncu jak sam powiedzial to on przez pierwszy rok był przy nim.CJ traktuje Ericka jak zabawkę.Zobaczymy jak to się wszystko okaże i kto zostanie rodzinką EricaIII ::jezyk::
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Nie lubię gadania "ten ma być z tym, bo będzie mu lepiej". Tak usprawiedliwiano porwanie przez Amber Ricky'ego. Okazało się, że Mały wciąż nosi nazwisko Forrester. Zatem to Rick jest prawnym opiekunem dziecka.

Macy napisała testament. I to niedawno. Uwzględniła tam Kim, Thorne powiedział, że jeszcze parę miesięcy temu chciała sprzedać dom. Najwidoczniej Macy planowała samobójstwo w wypadku, gdy Thorne do niej nie wróci.
Awatar użytkownika
Brooke

Brooklyn pisze:Macy napisała testament. I to niedawno. Uwzględniła tam Kim, Thorne powiedział, że jeszcze parę miesięcy temu chciała sprzedać dom. Najwidoczniej Macy planowała samobójstwo w wypadku, gdy Thorne do niej nie wróci.
Też mnie to zastanowiło :shock: . Kiedy ona napisała ten testament :?: Nie sądzę żeby planowała samobójstwo skoro walczyła o Thorne'a. Przecież Macy nie chciała doprowadzić do wypadku. Ona chciała nastraszyć Brooke a nie ją zabić.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Brooke pisze:
Brooklyn pisze:Macy napisała testament. I to niedawno. Uwzględniła tam Kim, Thorne powiedział, że jeszcze parę miesięcy temu chciała sprzedać dom. Najwidoczniej Macy planowała samobójstwo w wypadku, gdy Thorne do niej nie wróci.
Też mnie to zastanowiło :shock: . Kiedy ona napisała ten testament :?: Nie sądzę żeby planowała samobójstwo skoro walczyła o Thorne'a. Przecież Macy nie chciała doprowadzić do wypadku. Ona chciała nastraszyć Brooke a nie ją zabić.
Macy myślała "Może Thorne zostawi tamtą szmatę, a może nie! Jeśli on z nią zamieszka, a ja wciąż będę jego żoną, spiję się na śmierć. Muszę spisać testament, bo inaczej on dostanie kase po mnie i wyda ją na Brooke!"
Awatar użytkownika
Brooke

Przepraszam bardzo to że Macy znów zaczęła pić nie oznacza że oszalała.
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Brooke pisze:Przepraszam bardzo to że Macy znów zaczęła pić nie oznacza że oszalała.
n_n Mnie też się tak wydaje.
Abec

Post autor: Abec »

Okazuje się, że Kim i Rick jeszcze oficjalnie nie zerwali.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Zablokowany